Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

ωραία η δεύτερη. ισως να ήταν ακομη καλύτερη αν ο δρόμος ήταν πιο αριστερά αλλά και έτσι μου αρέσει. btw, το βινετάρισμα το έβαλες με το photoshop έτσι;

Με μια ελαφριά επεξεργασία @ Lightroom (+20 Sharpening, +20-30 contrast )

Canon 400D με Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III

IMG_9252-1.jpg

Aperture: f/8.0

Exposure:1/200

ISO 200

IMG_9243-2-2.jpg

Focal Length: 170.0mm

Aperture: f/7.1

Exposure Time: 1/800

ISO equiv: 200

IMG_9232-1-2.jpg

Camera Model: Canon EOS 400D DIGITAL

Lens: EF75-300mm f/4-5.6

Focal Length: 300.0mm

Aperture: f/8.0

Exposure Time: 1/2000

ISO equiv: 400

καλα ναι, φαινεται άλλωστε ότι κάμποσες ενωμένες. απλά έλεγα μήπως πέρασες το πανόραμα στο photoshop για επεξεργασία αφότου το έφτιαξες.

Πραγματικά εντύπωση μου κάνει το ISO3200 της 7D...

Απείραχτη, μονο το white balance διορθωσα.

Με τον 50άρη... F2.8 - 1/80 - ISO 3200...

Επίσης το High ISO Noise Reduction ειναι απενεργοποιημένο...

img10121.jpg

Gotta learn how to do that sometime.-οχι το merge,το photoshoot-
το κόλπο είναι : ''ολα σταθερά'' (διαφραγμα,ιso κλπ):p

είναι 4 φώτο από σταθερό σημείο με τις παρακάτω ρυθμίσεις (όλες):

iso-400

1/50s

f/8

@18mm

δυστυχώς πρόλαβα ελάχιστα λεπτά μέρας λόγο φροντιστηρίου αλλά σήμερα θα πάω πιο νωρίς να πειραματιστώ με την ησυχία μου:)

ελπιζω να τραβας καθετα καρε ετσι ;

οπως ελπιζω να εχεις μεσα και το "πλεγμα" στο ματι για να μπορεις να φερνεις σε ισσοροπια τον οριζοντα...

το κόλπο είναι : ''ολα σταθερά'' (διαφραγμα,ιso κλπ):p

Αν παίζει και ο ήλιος μέσα σε κάποιο καρέ τι κάνεις;

Τα δικά μου πανοράματα μερικές σελίδες πίσω ήταν τραβηγμένα με Aperture Priority και EV -.3

Gotta learn how to do that sometime.-οχι το merge,το photoshoot-

Είπαμε ρε φίλος. Κάτσε προσοχή με ακίνητο σώμα σαν να είσαι το τρίποδο, με τα πόδια ενωμένα κοιτώντας στο κέντρο του πανοράματος σου. Στήριξε τη μηχανή και κάδραρε.

Μετά γύρνα το σώμα σου τελείως αρίστερα και ξεκίνα να τραβάς γυρνώντας το σώμα σου λίγο λίγο προς τα δεξιά. Μην κοιτάς τι έβγαλες πριν να τελειώσεις το πανόραμα. Προσπάθησε να μείνεις σταθερός και η μόνη σου κίνηση να είναι το δεξιά αριστερά.

Η πάρε 1 τρίποδο με 12 ευρώ που θα κάνει αυτό πιο καλά.

Διαφορετικά πάρε τον Τζιπάβλι να στο κάνει.

OK φροντιστηριο people.Δεν ειπα οτι δεν ξερω πως γινεται.Ειπα οτι πρεπει να μαθω να το κανω.

Ουρτ.

Γιατι μια φωτογραφια με 2 οριζοντια καρε εχεις χασει σε υψος ενω με 4-5 καθετα εχεις σχεδον το ιδιο αποτελεσμα με πολυ παραπανω υψος

Έχεις καλύτερο aspect κοινώς, κρατάς ένα 16:9 περίπου ή και 4:3 αν τραβήξεις 3 πχ, είναι κομματάκι πιο δύσκολο όμως χωρίς τρίποδο και ειδικά χωρίς grip.

γιαυτο εχεις και το εσωτερικο πλεγμα που βοηθαει για οριζοντες.Φοβερο ειναι.Με εχει διευκολυνει παρα πολυ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.