Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
μωρε απο ταματα αλλο τιποτα ....

Να θυμισω οτι ακομα χρωσταει δειγματα απο 5d ..

σήμερα μάθαμε το WB....αύριο θα μάθω τι παίζει με το συνδυασμό iso και f

προς το παρόν το σπέσιαλ που ετοίμαζα με την 5d αναβάλλεται επαόριστον χωρίς να φέρω ευθύνη :(

Την επόμενη φορά που θα κάνετε σαν τα κοκόρια για το ποιος την έχει σωστότερη και μεγαλύτερη (την εμπειρία) το θέμα θα κλείσει για μερικές ημέρες και οι εμπλεκόμενοι θα πάρουν ένα όμορφο πακέτο διακοπών από το θέμα για ένα μήνα.

Κοινώς τι θέλω να πω. Το θέμα αφορά τις φωτογραφίες μας και τις δοκιμές μας. Η φωτό του Φράγμα ήθελε διόρθωση WB και αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς. Το να κάνετε μιάμιση σελίδα για να πείτε ότι καλά έκανε, ο τοίχος πόσο λευκός ήταν, πότε θα έρθουν τα πιπίνια, κλπ είναι ανούσιο. Για να μην αναφέρω τις "κοκοριές" ορισμένων.

Εδώ μάθατε όλοι σας πολλά, μην το ξεχνάτε. Όλοι κάποτε ήσασταν μικρότερης εμπειρίας και από εδώ μάθατε αρκετά. Αυτά μην τα ξεχνάτε, ξεκαβαλάτε το καλάμι όσοι το καβαλήσατε και θυμηθείτε ότι είστε σε ένα φόρουμ πολλών ατόμων και απόψεων και όχι στο blog σας.

Ευχαριστώ.

ανεξηγητα πραματα..

για καποιον ανεξηγητο λογο νομιζω

α) ο labis δεν γουσταρει τις φωτος μου..:p

β) o labis δεν "σηκωνει" media στα αttachments.

(αν και παλιοτερα το εκανε..)

Παντα media εβαζα..και απο ενα σημειο και μετα τις φωτος τις εκανα 800χ για να μην τις σηκωνω σε αλλα site.

Δεν ειναι δα και επιστημη να βαλεις ενα "[medιa]" μπρος και ενα "[/medιa]" πισω απο την διευθυνση της εικονας.

χρησιμοποιείς κάποιο φίλτρο circular polarizer για να αναδείξεις τον όγκο και την υφή των νεφών;

χρησιμοποιείς κάποιο φίλτρο circular polarizer για να αναδείξεις τον όγκο και την υφή των νεφών;

Οχι... :( . ειναι λιγο απo τo photomatix που τις κανει hdr και τονιζει λιγο τα συννεφα.

Αλλα ειναι και η μερα, που ειχε φοβερη ατμοσφαιρα.... Αν και ειμαι ακομα με τον φακο του κιτ καλη βγηκε.

Τα χρώματα σου θέλουν δουλειά λίγο, κάτι μου τραβάει το μάτι συνεχώς. Η αίσθηση του μπλε παραείναι έντονη σε σχέση με όλα τα άλλα.

Επίσης, το σκηνικό που επιμένεις κατ' εμέ δεν έχει κάτι να δείξει με το ND filter. Καλύτερα να τραβάς κύματα που σκάνε στους κυματοθραύστες με ηψηλή ταχύτητα, παρά αυτό.

Διάλεξε μία παραλία ή ένα ποτάμι καλύτερα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.