Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

βασικά σκέφτηκα να βάλω ρυθμίσεις με χαμηλότερο απο 3200Κ στο WB αλλα επειδή το θέμα είναι κάπως ''παλιό'' νομίζω οτι η λίγη ζεστασιά που έχει αυτή τη στιγμή δένει πιο φυσικά.

αυτο του Gomar δηλαδή το θεωρώ τελείως ψυχρό και ξενίζει με το θέμα που δείχνει.

ειναι και το σωστο ομως

Ρε ασε τον καλλιτεχνη να εκφραστει!:p

*σκατουλες τεχνικα σωστη ειναι.Gloom σκετο ειναι*

καλά επειδή το να πιάσεις το σωστό χρώμα δέρματος της γιαγιάς είναι δύσκολο....από αύριο θα πάω σε φρέσκα δροσερά σφριγηλά δερματάκια:hehe:

Ρε ασε τον καλλιτεχνη να εκφραστει!:p

*σκατουλες τεχνικα σωστη ειναι.Gloom σκετο ειναι*

αγαπητε μου , το σκατουλες να το πεις στο ιστογραμμα του φωτοσοπ:p

Γιωργο , επειδη περασα και εγω απο αυτη την φαση του στυλ μα ετσι δειχνει στην πραγματικοτητα , ετσι θα το προβαλω , θα καταλαβεις εν καιρω οτι ειναι λαθος η φωτογραφια σου οσον αφορα το wb:p

αλλο πιο ζεστη φωτογραφια αλλο λαθος wb

ρε παιδια να την κανουμε και ασπρομαυρη αν ειναι..θα δειξει καλυτερη.

Αλλο λεμε.Εσυ ο ιδιος μιλησες για ισσοροπια λευκου.Και εδειξα πιο ειναι το σωστο βασει ιστογραμματος.Απο τεχνικης μεριας.Τωρα το πως την θελει ο καθενας λιγο πιο warm η cool ειναι δικο του θεμα.

Ουτε φωτισα , ουτε κοντραστ ουτε τπτ.Μονο το wb αλλαξα.Λες και κανουμε διαγωνισμο ποιος θα την πετυχει καλυτερα.

Πολυ απλα εδειξα στον Φραγμα να ξερει ποιο ειναι το σωστο , απο εκει κ περα ας κρινει ο ιδιος αν θα θελει πορτοκαλι προσωπα η οχι.

Και εδειξα πιο ειναι το σωστο βασει ιστογραμματος.Απο τεχνικης μεριας.

Και που το ξέρεις εσύ ότι ο τοίχος πίσω από τη γιαγιούλα ήταν κατάλευκος έως μπλεδίζον που τον έκανες εσύ;

ο τοίχος πίσω κιτρινιζε γιατί ο φωτισμός του χώρου ήταν από πολυέλαιο με τα πυρακτώσεως σε σχήμα κεριού. με το acdsee pro 3.0 η φωτογραφία ήρθε στο ακριβές λευκό που είχα βάζοντας τα kelvin στο 2850.

ανεβάζω και 1 ακόμα με το σωστό wb με την επεξεργασία.

oldlady1-1.jpg

oldladyclose.jpg

Ανεβασε τα πιπινια και το WB το ρυθμιζουμε μονοι μας !:p:p:p

Και που το ξέρεις εσύ ότι ο τοίχος πίσω από τη γιαγιούλα ήταν κατάλευκος έως μπλεδίζον που τον έκανες εσύ;

το ειδα στον υπνο μου

Γιωργο ,μπορεις να βρεις πως ρυθμιζεις στην μηχανη σου custon WB? αν ναι , σημαδεψε τον τοιχο , καντο save και μετα ξανατραβα την γιαγια με το επιλεγμενο WB

edit : με την προυποθεση οτι ειναι λευκος ο τοιχος ετσι.

Αν η πρωτη φωτο του φαρμα σχολιαζεται επι 2 σελιδες δεν μπορω να φανταστω τι θα γινει οταν αρχισει να φωτογραφιζει αυτα που εταξε και μαθει να χειριζεται καλα τη μηχανη....:happy:

σχολιαζεται τωρα καλα για να μπορει να τραβαει ομορφα και ωραια αυτα που εταξε :p

μωρε απο ταματα αλλο τιποτα ....

Να θυμισω οτι ακομα χρωσταει δειγματα απο 5d ..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.