Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

τι αντιθεση ηθελε να κανει ; χρωματικη ; πνευματικη ; τι ;

Να καταλαβω και εγω δλδ τι μηνυμα περναει σαν φωτο.Να πω οτι βγαζεις εναν με κουστουμι και γραβατα και απο πισω να υπαρχουν παιδια απο ζιμπαμπουε να την δεχτω την αντιθεση.Αλλα εδω η καρεκλα θεωρειται "σκουπιδι" στην φωτογραφια.Οχι αντιθεση

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
τι αντιθεση ηθελε να κανει ; χρωματικη ; πνευματικη ; τι ;

Να καταλαβω και εγω δλδ τι μηνυμα περναει σαν φωτο.Να πω οτι βγαζεις εναν με κουστουμι και γραβατα και απο πισω να υπαρχουν παιδια απο ζιμπαμπουε να την δεχτω την αντιθεση.Αλλα εδω η καρεκλα θεωρειται "σκουπιδι" στην φωτογραφια.Οχι αντιθεση

Προφανως η φαντασια του καθενος εχει καποια ορια.... Αν δε σου λεει κατι τοτε μη νοιωθεις ασχημα... μεχρι εκει μπορεις. Αλλα μη την λες και στο παιδι. Στο κατω κατω εσυ εισαι αυτος που δεν καταλαβαινει οχι ο haya ;)

Μην είσαι τόσο αυστηρός και απόλυτος.

Για μένα, η φωτογραφία μαε δείχνει από τη μια την αγνότητα και την τελειότητας τησ φύσης και από την άλλη την καφρίλα του ανθρώπου που πέταξε εκεί την καρέκλα.

οκ......παιδες:hehe:

να παω στο δασος να βγαλω ενα τοπιο με τριποδο κλπ για 30δευτερολεπτα ληψη φωτιζοντας τα απο το φεγγαρι και μεσα το καδρο να εχει σκουπιδια , χαρτια , κονσερβοκουτια , πεθαμενα ζωα!

Ε , ενταξει ειναι αντιθεση.Πως ενα τοσο ομορφο τοπιο και μερος εμεις σαν λαος καταφερνουμε και το βρωμιζουμε.Με συγχωρειτε παιδες.Αλλα αν ηθελε να δειξει κατι τετοιο ενας "φωτορεπορτερ" δε θα πηγαινε βραδιατικα με τριποδια,αλλα μερα

Υ.Γ στον haya mesia , παντα την λεω.Που να δεις στο msn τι γινεται :p

Θά τήν προτιμούσα όρθια τήν καρέκλα,καί σ΄'υγουρα θά δοκίμαζα καί μέ αυτή καί χωρίς αυτή στό κάδρο.

1ον έχεις εστιάσει πάνω στήν καρέκλα;γιατί στά μμ πού είσαι καί στήν απόσταση δέν ξέρω άν έχει δουλέψει τό hyperfocal,μετά τά βράχια μού φένονται όλα θολά.

2ον τήν κατέβασα καί τήν ανοιξα στό ps,καί μού βγάζει ότι είναι σέ adobe rgb δέν τήν έκανες μετατροπή σέ srgb πρίν τήν ανεβάσεις; μήπως παίζει κα΄τι μέ εμένα καί τά δικάμου εργαλεία;

3ον υπάρχει πολύ μονόχρομη καί μονοτονη πληροφορία,δέν μέ χαλάει αλλά σέ τέτοια περίπτωση δοκιμάζω πάντα σέ ασπρόμαυρο.

γιά κάποιο λόγο μού αρέσει αλλά δέν έχω ιδέα πιός είναι αυτός:p

Υ.Γ στον haya mesia , παντα την λεω.Που να δεις στο msn τι γινεται :p

ζηλεύει το βλακόμετρο :hehe::p

2ον τήν κατέβασα καί τήν ανοιξα στό ps,καί μού βγάζει ότι είναι σέ adobe rgb δέν τήν έκανες μετατροπή σέ srgb πρίν τήν ανεβάσεις; μήπως παίζει κα΄τι μέ εμένα καί τά δικάμου εργαλεία;

δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αυτά και δεν τα πειράζω ποτέ και για κανένα λόγο...:p

ζηλεύει το βλακόμετρο :hehe::p

δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αυτά και δεν τα πειράζω ποτέ και για κανένα λόγο...:p

κακώς :nono:στό νετ μόνο σέ srgb:D

Δεν καταλαβαίνω προς τι τόση κριτική σε κάθε φωτό. Η φωτογραφία του hayabusa βγάζει κάτι διαφορετικό στον καθένα, τα όπως φαίνεται άκρως αντιφατικά συναισθήματα δείχνουν για μένα μια πετυχημένη φωτογραφία. ;)

και γενικως εχε το sRGB

δινει πιο απαλα χρωματα

δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με αυτό αλλά όπως βλέπω στην d300 με sRGB τραβάω

την περασες απο photomatix τοτε και δεν αλλαξες την επιλογη κατω κατω

αν και το κάδρο ειναι πολυ ωραίο τα χρώματα φαίνονται απίστευτα κουραστικά για τα μάτια μου οποτε πήρα το θάρρος να τα αλλάξω λιγάκι, ελπίζω να μη σε πειράζει :)

http://i283.photobucket.com/albums/kk293/zanskou/sakilabb.jpg

Και μια διαφορετική εκδοχή

http://i283.photobucket.com/albums/kk293/zanskou/sakilaba.jpg

Ενας συνηθισμενος ανθρωπος θα εβγαζε την καρεκλα απο εκει αλλα θα κατεληγε να βγαλει με μια ωραια αλλα συνηθισμενη φωτο. Τωρα τα ανετρεψε ολα.

To συγκεκριμενο εiναι χαρακτηριστικο γνωρισμα του εξαλλου..:hehe:...

(πλακιτσα:D)

Y.G

Eπεστρεψα απο διακοπες (ναι ξερω..η εποχη μοιαζει ασχετη)...γεμισα το λαπτοπ με 4.5κ φωτος..ανοιγω το λαπτοπ->μπλε οθονη. What's next?

canon-->nikon :p

lol

Y.G

Eπεστρεψα απο διακοπες (ναι ξερω..η εποχη μοιαζει ασχετη)...γεμισα το λαπτοπ με 4.5κ φωτος..ανοιγω το λαπτοπ->μπλε οθονη. What's next?

Βαλε τον δίσκο σε άλλο πισι και μετέφερε τις φώτο :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.