Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

Πολυ ωραία.

Εγω απο την άλλη μια χαρα τα βλέπω τα χρώματα, δεν μου φαίνεται κατι έντονο :p

Τέλος, ενω μου αρέσει η φώτο του darksaga , μου φαίνονται αρκετα έντονα τα χρώματα.

Να και ενας με τα ιδια γουστα ;)

Οσο για του darksaga τα χρωματα σχεδον φωσφοριζουν αλλα προφανως ετσι του αρεσε. Ειναι κατι το διαφορετικο...

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
Ναι το ξερω..... αφου εχω δωσει saturation αρκετα.... Απλα μου αρεσε ετσι εντονη.

αρα δεν ειναι λαθος της οθονης λοιπον:)

Αγγελε : αστο εσυ εισαι ενα με το χρωμα.Ειδικα παλια :hehe:

αρα δεν ειναι λαθος της οθονης λοιπον:)

Αγγελε : αστο εσυ εισαι ενα με το χρωμα.Ειδικα παλια :hehe:

Δεν ειμαι σιγουρος οτι δε φταιει και η οθονη γιατι στη δουλεια που ειχα ανοιξει κανα-δυο φαινονται καμια σχεση.

Απο περιεργεια.... τι οθονες εχετε? (πανελ) και αν τις εχετε καλιμπραρει ποτε??

Ιάσονα παλια ειχα ενα θεμα με τα κεραμίδια... :hehe:

Πλέων τα εχω ξεπεράσει αυτα :p

Μήπως τελικα οι καλιμπραρισμενες οθόνες ειναι αυτες που ευθύνονται για το οτι οσοι δεν εχουν καλιμπραρει τα βλέπουν έντονα??

Πχ ο Ιάσονας καλιμπραρισε, δεν του αρεσε :p και το ξαναγύρισε στα factory default...

Ιάσονα παλια ειχα ενα θεμα με τα κεραμίδια... :hehe:

Πλέων τα εχω ξεπεράσει αυτα :p

Μήπως τελικα οι καλιμπραρισμενες οθόνες ειναι αυτες που ευθύνονται για το οτι οσοι δεν εχουν καλιμπραρει τα βλέπουν έντονα??

Πχ ο Ιάσονας καλιμπραρισε, δεν του αρεσε :p και το ξαναγύρισε στα factory preset...

Ο Ιασονας ομως ισχυριζεται οτι και με καλιμπραρισμενη οθονη παλι εντονα τα βλεπει.Και αμαν πια με αυτο το παραμυθι.

Μολις ακουστει κριτικη για saturation / vibrance αμεσως πρωτη ερωτηση "εχεις καλιμπραρει την οθονη????"

Ειδα τωρα το παραδειγμα του Mesia ,που αναφερει απο μονος του οτι εδωσε πολυ saturation.Που ειναι λοιπον το λαθος του μη καλιμπραρισματος ? Οπως επισης και ο Αγγελος παλια που τελικα δεν ηταν θεμα οθονης αλλα προγραμματος.Οποτε ας κραταμε και μια πισινη πριν μιλησουμε

http://digital-photography-school.com/10-deady-post-processing-sins

Τα πιο κλασσικά που βλέπω εδώ μέσα. Κάποιοι το έχουν συνηδητοποιήσει, κάποιοι όχι.

Αλλού χρειάζονται, και αλλού όχι.

5. A heavy vignette does not a professional photograph make.

6. Just say “NO” to over saturation.
Ο Ιασονας ομως ισχυριζεται οτι και με καλιμπραρισμενη οθονη παλι εντονα τα βλεπει.Και αμαν πια με αυτο το παραμυθι.

Μολις ακουστει κριτικη για saturation / vibrance αμεσως πρωτη ερωτηση "εχεις καλιμπραρει την οθονη????"

Ειδα τωρα το παραδειγμα του Mesia ,που αναφερει απο μονος του οτι εδωσε πολυ saturation.Που ειναι λοιπον το λαθος του μη καλιμπραρισματος ? Οπως επισης και ο Αγγελος παλια που τελικα δεν ηταν θεμα οθονης αλλα προγραμματος.Οποτε ας κραταμε και μια πισινη πριν μιλησουμε

Εγω απλα ρωτησα για να καταλαβω τι βλεπεις τοσο εσυ οσο και ο jpavly. Και φυσικα ρωτησα αν εχεις καλιμπραρει για να μιλαμε απο κοινη βαση. Ο jpavly ειπε πριν οτι το πεθανα το πρασινο και φανταστηκα οτι πρεπει να το βλεπει τελειως διαφορετικο το χρωμα γιατι ναι μεν ειναι εντονο αλλα δεν τρυπαει ματι.

αν και το σωστο ειναι κορεσμενα και οχι καμμενα.

Στη συγκεκριμενη φωτο.Το παραπανω χρωμα το τοσο εντονο οπως και στην πορτοκαλι τεντα που βγαζει ματι , δεν προσφερει τπτ.

Αντιθετως στην φωτο του Darksaga το εντονο χρωμα το αποδεχεσαι (οχι σαρεσει , αποδεχεσαι.ειναι διαφορετικο) γιατι ειναι αλλη κατηγορια φωτογραφιας.Ασχετα αν δεν πετυχε ωραια αισθηση του 3d:p

Εχουν φωτιστει ολα το ιδιο και δινει μια φλατ αισθηση.

Να και ενας με τα ιδια γουστα ;)

Οσο για του darksaga τα χρωματα σχεδον φωσφοριζουν αλλα προφανως ετσι του αρεσε. Ειναι κατι το διαφορετικο...

τα βρήκα και εγώ χτυπητά, εκ των υστέρων βέβαια...

δεν ανεβάζω άλλη από όσες έφτιαξα στο laptop :p

θα με κράξετε...

αν και σε Α3+ απο μια απόσταση φαίνεται Jet :)

το γράφεις λες και την έβαλα εγώ εκει πέρα :p

λέω απλά πως δεν με ενόχλησε...τόσο περιεργο ειναι ;

πλακα μας κανεις???

ενα ομορφο τοπιο και στη μεση μια πλαστικουρα....

δεν ειχες προσβαση να την βγαλεις απο το καδρο;

περιεργο που δεν σε ενοχλησε..

αλλα οπως λεμε περι ορεξεως κολοκιθοπιτα;)

Εγώ το πιστεύω ότι την έβαλες εσύ.. :p Προσωπικά, αν την έβλεπα εκεί πέρα, ή δε θα τραβούσα καθόλου, ή απλά θα πήγαινα και θα την έβγαζα..

απλως Ζαννη να ξερεις οτι ειναι σα να εβγαλες την καρεκλα φωτογραφια και οχι το τοπιο

τα βρήκα και εγώ χτυπητά, εκ των υστέρων βέβαια...

δεν ανεβάζω άλλη από όσες έφτιαξα στο laptop :p

θα με κράξετε...

αν και σε Α3+ απο μια απόσταση φαίνεται Jet :)

Παντος εμενα μου αρεσε η φωτο. Εχει μια περιεργη αισθηση... Σαν τοπιο απο adventure game. Εχει και πολλα αντικειμενα που μαλλον δεν περιμενεις να δεις... :T:

http://farm3.static.flickr.com/2792/4406317369_39caf7cb1f_b.jpg

Model = NIKON D300

Nikon 18-200 f/3.5-5.6 VR

Exposure Time = 30"

F Number = F8

ISO Speed Ratings = 200

Focal Length = 44mm

Ωραια ειναι ρε παιδια... αφηστε λιγο το μυαλο σας να παει παραπερα και μην κολλατε σε τετριμμενα...

Ηθελε να κανει και την αντιθεση του προφανως το παιδι. Ενας συνηθισμενος ανθρωπος θα εβγαζε την καρεκλα απο εκει αλλα θα κατεληγε να βγαλει με μια ωραια αλλα συνηθισμενη φωτο. Τωρα τα ανετρεψε ολα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.