Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
Μα that's προοπτική! Όσο για το ποδήλατο, μου αρέσει και εμένα.

προοπτικη ειναι να γερνουν ;

lol

angel_f Θα συμφωνήσω με τον GoMaRο η 3 είναι η καλύτερη, η συνεχιζόμενη υπερβολή (παραμόρφωση) ναι μεν αλλά κουράζει, και βγάλε μια με το νερό στην φυσική του μορφή για να δούμε και εμείς της φυσικής απόδοσις, το καδράρισμά σου σε όλες σταθερά πολύ καλό

GoMaR Αυτο που ειναι "λάθος" για εσένα και κάποιον αρχιτέκτονα, ειναι "σωστό" για κάποιον καλλιτέχνη.

Διάβασε εδω για το είναι το σημείο φυγής που ειναι έντονο στις φωτογραφίες με τον 14mm http://en.wikipedia.org/wiki/Vanishing_point και γενικότερα περι προοπτικής http://en.wikipedia.org/wiki/Perspective_%28graphical%29.

Κατα τα άλλα... περι ορέξεως κολοκυθόπιτα ;)

VIL αφου το έχεις μαράζι θα στην κάνω την χαρη :D

καλα , βγαλε πρωτα τετοιες φωτογραφιες και μετα μπορεις να ειρωνευτεις οσο θελεις

νομίζω η αλήθεια είναι κάπoυ στη μέση...

η γνώμη μου είναι αν υπάρχει άνθρωπος μέσα η παραμόρφωση δεν είναι αποδεκτή... αν δεν υπάρχει άνθρωπος είναι ανάλογα το μάτι... πχ αν η φωτογραφία βασίζεται στην παραμόρφωση σα θέμα και προσδίδει μια πινελιά είναι διαφορετικό από το να έχουμε μια εικόνα, τοπίο, κτήριο που απλά λόγω mm παραμορφώθηκε...

προσωπικά έχω φώτος με λάθος προοπτική που μου αρέσουν κ όταν τις έβγαζα έκανα 3-4 προσπάθειες να τονίσω κι άλλο την παραμόρφωση...

πχ.

44b83d744c884b.jpg

σε hdr (δεν έχω ιδέα από hdr:p)

44b83d5934a886.jpg

άντε να δούμε και τί λέει και το fusion...

44b83d946bb224.jpg

d90 + sigma10-20mm @10mm, f5.6, 1/8, iso 1000

προοπτικη ειναι να γερνουν ;

lol

Ναι.

Ψάχνοντας το flickr , κατάλαβα τελικα οτι στα 14mm βγαίνουν λάθος οι φώτο :tomato: thanx GoMaR!

Πουλάω 14-24 :hehe:

Να σε δώκω ένα πεντακοσαρικάκι να με τόνε δώκεις;

EDIT: Και μη μπερδεύετε την παραμόρφωση με την προοπτική.

οτι πειτε εγω δε το συνεχιζω.

δεν εχει νοημα

μια κοντα στο Πορτο Λαγος @Ξανθη

DSC_0434a.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.