Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
Δέν μέ κατάλαβες αλλά δέν πειράζει:)μέ ξεπληρώνεις μέ τίς 2 τελευταίες:T:

σε παρακαλώ σακι εξήγησέ το μου να μάθω...:)

Δέν υπάρχει κάτι νά μάθεις από εμένα.απλώς κάτω δεξια στήν παλέτα καί στό ψυγείο μού ΄φανηκε θολή,τήν κατέβασα τίς έδωσα λίγο οξύτητα καί μού φάνηκε πιό καλή.μπορεί νά είναι τό μάτι μου μπορεί ή οθόνη μου ή δέν ξέρω τί,γιαυτό σέ ρώτησα τίς ρυθμίσεις.¨οπως καί νά χει είπα οί επόμενες 2 μού αρέσουν πάρα πολύ.

Δέν υπάρχει κάτι νά μάθεις από εμένα.απλώς κάτω δεξια στήν παλέτα καί στό ψυγείο μού ΄φανηκε θολή,τήν κατέβασα τίς έδωσα λίγο οξύτητα καί μού φάνηκε πιό καλή.μπορεί νά είναι τό μάτι μου μπορεί ή οθόνη μου ή δέν ξέρω τί,γιαυτό σέ ρώτησα τίς ρυθμίσεις.¨οπως καί νά χει είπα οί επόμενες 2 μού αρέσουν πάρα πολύ.

ok(maybe) i did it:)

like this..?

http://i330.photobucket.com/albums/l430/performergr/DSC_0067_stitch_01-1.jpg

Μπορει καποιος τσακαλος με το photoshop να με βοηθησει σε κατι ?

εχω 2 φωτο απο το γαμο μου και θελω να αλλαξω το background σε ενα σημειο γιατι δεν μου αρεσει καθολου ....

Φανταζομαι ευκολο ειναι αλλα επειδη ειμαι αχρηστος με το συγκεκριμενο προγραμμα θα το εκτιμουσα να ειχα καποια βοηθεια .

Ας μου κανει πμ με τα στοιχεια του οποιος μπορει ωστε να συννενοηθουμε .....

Sorry gia to off topic

Με τον ''καινουριο'' helios 58mm f/2 .

Nothing special απο καδρο,θεμα ετσι για πλακα τις βαζω :p

+70 Sharpness +20 contrast +2 black στο lightroom

IMG_8688-1.jpg

IMG_8685-1.jpg

ηρθε επιτέλους το step up ring για τον 18-200 και ειπα να βγω μια βολτούλα να δοκιμάσω το ND400.

http://farm5.static.flickr.com/4028/4365162219_43a8d7e2b6_b.jpg

Model = NIKON D300

Exposure Time = 20"

F Number = F16

ISO Speed Ratings = 100

Focal Length = 32mm

τελικά αν δεν έχεις τρίποδο της προκοπής τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά σε τόσο μεγάλους χρόνους έκθεσης. το λέω γιατί παρατήρησα σήμερα πως το τριποδακι της kodak σε καθετες λήψεις δεν σηκώνει το βάρος της μηχανης και του φακου με αποτέλεσμα να γλιστράει (ανεπαίσθητα μεν) προς τα κάτω, αρκετά όμως ώστε να καταστρέφει την φωτογραφία

To f16 μια χαρά ειναι, μην τρελαθούμε. Το οποιο softness υπάρχει οφείλεται κατα 99% σε κούνημα ή ταλάντωση του τριπόδου ;)

καταρχην το πλοιο ηταν σε σημειο τετοιο που τα καλύτερα καδρα θα εβγαιναν μονο αν επεφτα στη θαλασσα :p

εβγαλα και αλλες φωτογραφιες παντως αλλα οι περισσοτερες πήγαν χαμμενες λογω του θεματος με το τριποδο που προανεφερα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.