Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

το ξέρω αλλα αν πάω να το φτιάξω με το lens distort χαλάει το κάδρο...

Aν δε μπορεις με το φιλτρο μπορεις και με warp.

Πολυ γρηγορα δες τι αποτελεσμα εχει , ουτε καν χαρακες δεν εφερα...

post-3193-1416074299,679_thumb.jpg

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
Γιατί δεν θα ξαναβάλεις το φακό; Τί θα τον κάνεις;

εσυ ρε Πετρο θα εβαζες τον 18-55 αν ειχες τον 18-200;

αυτο εννοει μαλλον:p

Αααα, αυτό εννοεί, ότι πήρε τον 18-200, τον έβαλε και δεν ξαναβάζει τον άλλο. Εγώ στην αρχή κατάλαβα ότι τον 18-200 δεν θα ξαναβάλει και έλεγα μήπως θέλει να τον πουλήσει...

EDIT: Ο 80-200 ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ!

EDIT2: Τσίμπα τον! http://cgi.ebay.com/Nikon-80-200mm-80-200-f-2-8D-f2-8-ED-Zoom-Lens-L144_W0QQitemZ120483667788QQcmdZViewItemQQptZCamera_Lenses?hash=item1c0d62df4c

σιγα μην δεν εβαζα τον 18-200 πάλι, κατα τι γνώμη μπορεί η ποιότητα να μην είναι η κορυφαία αλλα η δημιουργική δυνατότητα που σου δίνει το μεγάλο εύρος mm είναι άπιαστη.

σιγα μην δεν εβαζα τον 18-200 πάλι, κατα τι γνώμη μπορεί η ποιότητα να μην είναι η κορυφαία αλλα η δημιουργική δυνατότητα που σου δίνει το μεγάλο εύρος mm είναι άπιαστη.

να κανω μια ενσταση ??

Οκ..να κανω..

ενα μεγαλο ευρος αποκλειεται να σου δινει "δημιουργικη" δυνατοτητα .

Μονο δυνατοτητα σου παρεχει..(για μενα απλα μεταφραζεται σε ευκολια.)

Και το σχολιo μοιαζει περα για περα αντιφατικο μιας και ο φακος του kιτ @18mm (αν κρινω απο την καμπαναριο) ειναι καλυτερος απο οποιον 18-200.(ακομα και αν ο κιτ δεν ειναι ο vr.)

"Δημιουργικο" ειναι μονο ο φωτογραφος.

Θα το πω αλλιως για να μη τρελένεσαι, η σκετη δυναντοτητα που σου παρέχει ο φακός σου δίνει την ευκολία να είσαι πιο δημιουργικός...:innocent:

Δηλαδή grgkopanas η δημιουργικότητα κάποιου επηρεάζετε απο την διαδικασία εναλλαγής φακών??

Κανεις λάθος αγαπητέ... η μονη που βγαίνει κερδισμένη σε περίπτωση μεγάλου zoom ειναι η τσέπη σου... οι καλοί φακοι δεν μπορούν να εχουν μεγάλο εύρος ζοομ λογο των περιορισμών της τεχνολογίας κατασκευής τους.

Πάντως κι' εγώ θα ήθελα έναν 18-200 και ας μην έχει την τέλεια ποιότητα.. Έχω τους 18-55 & 55-200 κι' έχω χάσει αρκετά "ωραία" επειδή είχα κουμπωμένο το λάθος φακό..

lol είσαι ο δέυτερος πού τό λέει....μιά οί μύγες μιά αυτό θά μού βγεί τό όνομα:tomato:

1000 φορες η πρωτη

edit : btw δεν ειδαμε τι τραβηξες απο καλαβρυτα...

Τι εγινε ; Αντε να δουμε πως τα πηγε η d40 στο χιονι....Η μηπως τα παιξε ;:hehe:

Ειναι ολες σε raw οποτε πρεπει να βρω χρονο μετα την δουλεια να κατσω σπιτι να τις φτιαξω λιγο.

Βεβαια δεν ειναι πολλες γιατι το "παραεκανα" με τις κατεβασιες και δεν εκατσα να ασχοληθω και πολυ.Τις περισσοτερες τις εβγαλε γυναικα και δεν ξερω πως τα πηγε...Πολυ πιθανον να τις τραβηξε στο Auto ολες αλλα παλι καλα που ειχα βαλει να τραβαει raw ωστε να μπορω να τις διορθώσω

Ασε που εριχνε τρελο χιονι οταν σταματησε και την λυπηθηκα την μηχανούλα.Και είχε μια θέα επανω στην στυγα αλλο πραγμα και τοτε σκεφτηκα οτι επρεπε να ειχα παρει μια θηκούλα αδιαβροχη, αυτές με το χοντρό το ναυλον που ειναι απλα για να μην βρέχετε.

Καιρός είναι να τσιμπήσω μια.

Θα ανεβασω ομως.

photoshop αφου ειχε περασει απο photomatix

thnx :)

περφορμερ : Τι να σου πω τωρα..Σιγουρα εχει κατι που δε μπορουσα να διορθωσω αλλα σε αυτο το σημειο μου κατσε καλυτερα κ εμενα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.