Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Μακάρι να το πετύχω εκει που ειναι τώρα, αλλα μάλλον δεν θα το προλάβω, το μετακινούν :(

Αυριο δίνω τον 17-40 και πλέων ειμαι στην αναμονή.... ποιος ξερει ποτε θα έρθει...

Σαν σύγκριση, εννοείς χρησιμοποιώντας πχ 15mm? ή στα ιδια περίπου mm απο θέμα ποιότητας?

Παντος αυτο που βλέπεις ειναι κροπαρισμενο και εν τούτης ειχα κολλήσει στην μουσούδα του αλόγου :ph34r:

Anemone_by_deninho.jpg

ανεμώνη

Canon 400D

Sigma 17-70 f/2.8-4.5 @53mm

f/5.6

με φλας (430exII)

iso 200

1/20 (είχα ξεχάσει τη μηχανή στο Av πρόγραμμα, οπότε υπολόγισε μόνη της το χρόνο έκθεσης :giveup:)

ποιον θα πάρεις πάλι ωρέ; :D

Θέλω έναν ποιο ανοιχτό απο 17mm, οπότε έδιωξα τον 17-40.:to_pick_ones_nose3:

Edit : DarkSaga Δεν θα εχω σύγκριση :( , δεν με παίρνει να κρατήσω τον 17-40

Πιστεύω οτι η διαφορά στην προοπτική θα ειναι σημαντική.

Τεστ θα κάνω με κάποια απο τις τελευταίες που ειχα τραβήξει και θα τις ανεβάσω.

αντικαθιστάς το 17-40L Με τον άλλο?

are you sure?????

τα έξτρα χιλιοστά έλεγα όχι την ποιότητα Άγγελε

δλδ δεν θα έχεις και τους δύο για να τους σύγκρινες ε?

εμενα ο 17-40 παντως που ειδα δεν με ενθουσιασε.Και μη μου πειτε για διαφραγμα μεγαλυτερο του 8 και 11.

Deninho ΠΑΡΑ πολύ ωραία, και τα χρώματα συνουσιάζουν!

Είναι τα default setigns της μηχανής αυτά, ή έχεις ανεβάσει κάργα κάτι? (saturation κλπ)

Η φωτογραφία έχει υποστεί μια ελαφρά hdr επεξεργασία. Μετά από αυτό τα χρώματα ήταν πολύ έντονα, οπότε έριξα κάπως το saturation και το vibrancy*, ανέβασα λίγο το contrast και το brightness, και την έκοψα λίγο γύρω γύρω, γιατί είχε αρκετή άχρηστη πληροφορία.

*Για να απαντήσω και στην ερώτηση: Σε σχέση με την αρχική φωτογραφία, είναι ανεβασμένο το saturation

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.