Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

@DarkSaga: Πολύ καλή έμπνευση! Αφού μπορείς και βρίσκεις κάποιον να "παιδεύεις" για τέτοιες φωτογραφίες, τυχερός είσια :)

Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει, αλλά δες κι αυτό, όσον αφορά στο φωτισμό: http://lightingmods.blogspot.com/2007/06/diy-black-straws-snoot-grid-part-1.html

@performer: ήθελε να εστιάσεις λίγο πιο πίσω, ώστε οι σταγόνες να φαίνονται καθαρά ;) Και λίιιιγο πιο γρήγορο κλείστρο

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Καμία σχέση το επίπεδο με τις δικές σας, αλλά μου άρεσε :)

t1337064_p1020084.jpg

Panasonic DMC-TZ5

Shutter Speed 30sec

F3,3

ISO100

γιατί αν εχεις τα φραγκα ιάσονα πας για 300άρα (αν και εγώ θα πήγαινα για 700αρα αν είχα τοσα να δωσω σήμερα).

μεγια Ζανή!

Το κάδρο ιμο την χαλάει λίγο

ε ναι για τιμές καινούργιών λέω όχι μετάχ :p

Αν ήταν να σκάσω 1,2κ μάλων θα κράταγα για 700 ;)

800 γιούρια 300άρα ειναι πολύ καλά:T:

γιατί αν εχεις τα φραγκα ιάσονα πας για 300άρα (αν και εγώ θα πήγαινα για 700αρα αν είχα τοσα να δωσω σήμερα).

μεγια Ζανή!

Το κάδρο ιμο την χαλάει λίγο

γιατι 300 μεταχειρισμενη και οχι d90 καινουργια με πιο λιγα λεφτα ;

τι παραπανω προσφερει μια δ300 απο την δ90..Αυτο ρωταω.

μη μου πειτε τα 14bit και τα απειρα focusing points παραπανω και το 1/8000 εναντι του 1/4000..

είναι πιο στιβαρή κατασκευή, weather sealing, 14 βιτ ναι για αυτούς που ασχολούνται, καλήτερο AF Sensor, μεγαλύτερο buffer για burst, έχει διαφορές... για πολούς όχι αρκετές, για τον Ζανή αρκετές :p

α μαλιστα..

διαφορες που μονο στα λογια τις βλεπουμε.

και btw εγω θελω απαντηση απο τον Ζαννη

ειμαι ο ζαννης και ειμαι καλα..

Και μονο σαν προσπωικη ευχαριστηση να σου προταξει σα λογο αγορας δεν μας πεφτει λογος στο απειροελαχιστο .

Αν τη χρειαζεται(ή οχι ) ..παλι δεν μας πεφτει λογος.

Αν στους ολους λογους που ανεφερες εβαζες και τον αισθητηρα μεσα θα ηταν σοβαρο επιχειρημα να παραμεινουμε ολοι σε δ40.

Εκτος να προτιμας να πιανεις στο χερι μαγνησιο και αλλα μεταλλα και να βλεπεις μεσα απο πενταπρισμα και οχι απο 5mirror..λογοι ικανοι να σε χρισουν καλυτερο φωτογραφο.

Χαλαρωστε με τους εξοπλισμους σας..αργα ή γρηγορα ολοι σε hasselblad θα καταληξουμε.

http://i283.photobucket.com/albums/kk293/zanskou/DSC_1921.jpg

Model = NIKON D300

Exposure Time = 1/15"

F Number = F3.5

ISO Speed Ratings = 1250

Focal Length = 18mm

Τουλάχιστον είναι μιά διαφορετική προσπάθεια από εσένα.......

Πάρε καί ένα τρίποδο έστω ένα του 20άρικου,τοπίο καί f/3.5 δέν πάνε μαζί.

Τουλάχιστον είναι μιά διαφορετική προσπάθεια από εσένα.......

Πάρε καί ένα τρίποδο έστω ένα του 20άρικου,τοπίο καί f/3.5 δέν πάνε μαζί.

+1 Το τρίποδο ειναι 100% απαραίτητο για τοπία. και 1.000.000% για βραδινά τοπία.

Απορούσα και εγω πως είχε βγει τόσο θολή... αλλά δεν είχα δει το f3.5...

ναι ρε σεις, τριποδο υπάρχει και όλα αυτά που λέτε σωστά ειναι και τα ξέρω αλλά δεν το είχα μαζί μου και υπό σκοτάδι και με τη μηχανή στο χέρι τι παραπάνω να κάνεις. άλλωστε για βόλτα είχα πάει και έτυχε απλά να έχω τη μηχανή μαζί ;)

Πολύ καλή ιδέα οι σταγόνες! Βλέπω στα 200mm την τράβηξες, αλλά για τα γούστα μου, θα ήθελα ακόμα μικρότερο βάθος πεδίου. Πιο πολλά χιλιοστά!

αν εννοείς κάτι σαν τετραγωνάκια ή κάπως έτσι (που κι εγώ πρώτη φορά τα βλέπω) μάλλον από τη συμπίεση θα ειναι. απ'οτι θυμαμαι αλλωστε στην συγκεκριμενη δεν εκανα και καθολου επεξεργασια, όπως βγήκε από το raw πρέπει να ειναι.

:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.