Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Θα ελεγα οτι μπερδεύει λίγο το μάτι.(Ισως φταίει και το μικρο μέγεθος της φωτογραφίας)

Οι υπόλοιπες εξαιρετικές :)

Ίσως και να ήθελε 1-2 κλικ πιο θερμή ισορροπία λευκού η τελευταία. Αλλά περί ορέξεως...

Θα ελεγα οτι μπερδεύει λίγο το μάτι.(Ισως φταίει και το μικρο μέγεθος της φωτογραφίας)

Οι υπόλοιπες εξαιρετικές :)

Ναι αυτο θα ελεγα και εγω...σε μπερδευει με τα λαμπακια μεσα στο μαυρο.Για βαλε μια μεγαλυτερη!

Καλες δείχνουν DarkSaga , αλλα σε αυτη την ανάλυση ουσιαστικά δεν μπορώ να κρίνω φωτογραφία, οτι και να δεις τόσο μικρό καλό μου φαίνεται..... ανέβασε τουλάχιστον σε 1000 πιχελ

Μιά ερώτηση μόνο....τό φοβήθηκες νά ανακατευτείς μέ τόν κόσμο;

Σιγα..

Ενα θα σου πω....Φωτογραφικη εξορμιση σε Μοναστηρακι και θησειο.Τα πραγματα δεν ειναι τοσο επικυνδινα αν ξερεις να το χειριστεις.Ανετος να εισαι και για αντιπερισπασμο εχεις τους αλλους.

Βεβαια ορισμενοι "μαυροι" ετοιμοι προς τσαμπουκα ειναι αλλα δε βαριεσαι...

@sakis για το μοναστηράκι λες?

χθες το απόγευμα ήταν αυτό που βλέπεις

πηγαδάκια, δεν είχε μάζα για να χωθώ

+όταν σηκώνεις μηχανή... μπροστά σου αδιεάζει.... μαγικά :p

το μέγεθος δεν το περιορίζω εγώ

http://www.flickr.com/photos/38428578@N04/sets/72157623109799048/

βολευει να τις βάζω ως media?

σωστά:D αλλά πάντως περίμενα νά είχες κατέβει στό σταθμό.......

γενικά ένα θέμα με το τι επιτρέπεται και το τι απαγορεύεται το έχω ακόμα....

επίσης αποφεύγω τα μέρη οπου σίγουρα θα μου την πουν(αποβάθρες)

και επειδή δεν θέλω να μπλέκω σε ιστορίες του τύπου όχι επιτρέπεται όχι φέρε την κάρτα φέρε εισαγγελέα να την αφιαρέσει κλπ

δεν πολυ τραβάω

οι φωτογραφικές εξορμήσεις και η ερασιτεχνική μαζικότητα πληθικά δλδ ίσως είναι μια λύση.

με μαύρους δεν είχα ποτέ πρόβλημα

οι αστυνομικοί είναι πιο αλλεργικοί στο φακό Ιάσωνα :)

κατα τα άλλα θέματα έχει παντού , απλά ποτέ δεν έχω τη μηχανή μαζί :)

σαν το ψαροντούφεκο ένα πράμα

πωπω πολύ φιλοσόφησα για πρωτοχρονιά σε καλό να μας βγει :sarcastic:

2,3,4 μ'άρεσαν πολύ :)

Γενικά, κι εγώ φοβάμαι να κυκλοφορήσω βράδυ με τη μηχανή. Αν είμαι με παρέα, βέβαια, είναι κάπως πιο εύκολα τα πράγματα

γενικά ένα θέμα με το τι επιτρέπεται και το τι απαγορεύεται το έχω ακόμα....

Απαγόρευση φωτογράφισης σιδηροδρομικών εγκατάστασεων

δεν ασχολούμαι με τη φωτογραφία, αλλά δε γουστάρω την αυθαιρεσία και τις ''ετσι-θελικές'' απαγορεύσεις.

Ενα μέτρο που ίσχυε μόνο για την περίοδο των Ολυμπαικών αγώνων, το κάνουμε λάστιχο γιατί βαριόμαστε να ενημερωθούμε και η ευθυνοφοβία μας, μας υπαγορεύει να απαγορεύουμε γενικώς και αορίστως προκειμένου να καλύψουμε τον πισινούλη μας.

http://farm5.static.flickr.com/4011/4236944815_1194aa5b50_b.jpg

Model = NIKON D300

Nikon 18-200 f/3.5-5.6 VR

Exposure Time = 1/500"

F Number = F6.3

ISO Speed Ratings = 640

Focal Length = 18mm

http://farm5.static.flickr.com/4051/4236947699_af8a0ac664_b.jpg

Model = NIKON D300

Nikon 18-200 f/3.5-5.6 VR

Exposure Time = 1/160"

F Number = F3.5

ISO Speed Ratings = 1000

Focal Length = 18mm

Btw, χθες κατάλαβα για πρώτη φορά τι σημαινει να έχει μια μηχανή με αξιοπρεπή συμπεριφορά στο θόρυβο. Με νορμάλ (έως σχετικά χαμηλό) φωτισμό στα 1600 και 2000 ISO οι φωτογραφίες είναι τουλάχιστον ικανοποιητικές (σε αντίθεση με τα όσα είχα συνηθίσει έως τώρα)

Κάντε μου τη χάρη παρακαλώ και ασχοληθείτε μόνο με τις φωτογραφίες εδώ.

Για τις μηχανές σας υπάρχει πλέον νέο θέμα.

Ευχαριστώ :)

Πρώτη απόπειρα για πανοραμική φωτό, έγινε με το Autostich. Δείτε τη με δεξί κλικ, view image από το photobucket.

th_Panorama-AgGeorgios.jpg

Τι να πεις...πανεμορφο! Θα μ'αρεζε να ειχε ακομα μια απο αριστερα (αν και δε ξερω τι εχει απο εκει)

Οπως και να χει :T:

Ευχαριστώ πολύ :)

Και εγω θα ήθελα να εχει αριστερά περισσότερο, αλλά ήταν η πλαγιά του λόφου που έμπαινε στο πλάνο. :(

Πανόραμα με το Microsoft ICE από 3 οριζόντιες λήψεις στα 17mm αρχικού μεγέθους 36mp

thumb_panorama.jpg

πολύ καλή man :T:

αν μπορείς ανέβασε τη και σε μεγαλύτερη ανάλυση

που είναι το μέρος; Βόλος;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.