Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

καλορίζικη Σάκη :D

μέσα στην εβδομάδα κι εγώ με D3.

κ εσύ με'γειες... έχοντας την D700 (ή κάνω λάθος?) η μετάβαση σε D3 έχει τόσο νόημα? εκτός αν μιλάμε για την x...

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
και μετά έχει το θράσος ο κύριος Σάκης και υπογράφει

"μπλα μπλα μπλα και είμαι ΚΑΛΑ"

άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς....

αυτό μόνο έχω να πω....

χαχα

μεγειές!

Ώχ μάς πήρανε πρέφα:rofl:

Σοβαρά τώρα.... πόσο δίκιο έχεις.

Ξέρεις δικαιολογίες μπορώ χίλιες,αλλά θά είναι δικαιολογίες.....

@Gomar οί τόνοι είναι φοβεροί....

μα δεν υπάρχει λόγος να δικαιολογηθείς...

στο ίδιο καζάνι βραζουμε

κι εγώ έλεγα οτι από FF απέχω 2 χρόνια...

πριν κάνα 3μηνο αυτά

εχω βγει ήδη εκτός χρονοδιαγράμματος.:yes4:

@Gomar οί τόνοι είναι φοβεροί....

ευχαριστω Σακη..

Επισης καλοριζικη και η μηχανη σου..

Οσο για την φωτο , βλεπεις το χερι του που φαινεται "κομμενο" ? επειδη τον επιασα πανω σε κινηση , το χερι δε προλαβε και το εγραψε καλα.Οπως επισης σε πολλα σημεια ειχε διπλα ειδωλα (να ναι καλα το φοτοσοπ)

καλορίζικη Σάκη :D

κ εσύ με'γειες... έχοντας την D700 (ή κάνω λάθος?) η μετάβαση σε D3 έχει τόσο νόημα? εκτός αν μιλάμε για την x...

Δεν έχω D700 αλλά ακόμα και έτσι, υπό προϋποθέσεις, ναι, έχει νόημα.

Από την άλλη, η X κι αν δεν έχει νόημα! Η D3x είναι περισσότερο στουντιακή μηχανή.

προφανώς κ υπό προϋποθέσεις αλλά πέρα από αυτονομία/ταχύτητα και κάποιες ρυθμίσεις, για πιο everyday δουλειές η d700 είναι πιο βολική κ σε θέμα αισθητήρα είναι ίδια... οπότε έλεγα μπας κ είχες αυτή κ την πούλαγες τώρα για την d3 να προλάβω την αγγελία:hehe:

για ποια χρήση εσύ την προορίζεις κ παίρνεις την d3 αντί την 700? (σκέτη ή s?) εμένα με φοβίζει το μέγεθος...

γαμώτo έστω κ στην ψυχολογία δε σου χτυπάει άσχημα το 12mp?

Η D3 έχει ίδιο μέγεθος με την D300 μου που έχει B.G. από την 1η μέρα. Πάνω κάτω και το βάρος ίδιο είναι. Από D300 δεν μου γέμισε ποτέ το μάτι να πάω σε D700, γι αυτό και η D3. Υπάρχει και μια σκέψη για γάμους κτλ αλλά αυτό προς το παρόν είναι σκέψη.

Τα 12Mp γιατί είναι πρόβλημα? Η 5DmkII πχ έχει 24MPx αλλά σε θέματα θορύβου απέχει. Πλάκα δεν έχει με λιγότερα MPX να παίρνεις καλύτερες φωτογραφίες?

Τελευταίο και καλύτερο η τιμή που θα την πάρω.

ναι οκ αν έχεις συνηθίσει το B.G, ok...

τα 12mp δεν είναι prob για μας που δεν τυπώνουμε σε γιγαντοαφίσες, γι'αυτό κ έβαλα το ψυχολογικό μέσα... αλλά όπως και να έχει σε κάποιες περιπτώσεις η μεγαλύτερη ανάλυση είναι πλεονέκτημα...

μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη [και τη Βουλή], σήμερα

http://www.deninho.gr/wp-content/uploads/2009/12/IMG_3195_DxO_raw.jpg

Model = Canon EOS 400D DIGITAL

Exposure Time = 1/320"

F Number = F8

Exposure Program = Aperture priority

ISO Speed Ratings = 200

Focal Length = 36mm

και,

κάπου στον Εθνικό Κήπο

http://www.deninho.gr/wp-content/uploads/2009/12/IMG_3171_DxO_raw.jpg

Model = Canon EOS 400D DIGITAL

Exposure Time = 1/200"

F Number = F8

Exposure Program = Aperture priority

ISO Speed Ratings = 400

Metering Mode = Partial

Focal Length = 70mm

λίγο στενάχωρο θέμα ομως οι τυποι που έβγαλες.

το Like παει στο 1ο καδρο που ειναι πολύ ρουρεάλ!

εδώ είναι πριν την επεξεργασία, προσωπικά μου άρεσε πολύ το πώς έγραψαν τα μάρμαρα με το PS αλλά είναι και υποκειμενικά αυτά τα πράγματα.

http://i283.photobucket.com/albums/kk293/zanskou/DSC_3223npp.jpg

Όσο για την σκάλα, έχετε δίκιο. Μάλλον από απροσεξία κόπηκε. Το κακό ήταν ότι δεν υπήρχε χρόνος για δεύτερη φωτό γιατί από πίσω είχε ήδη αρχίσει να έρχεται μια πορεία μαζί με ΜΑΤ και δεν ήθελα να μπλέξω...

εδώ είναι πριν την επεξεργασία, προσωπικά μου άρεσε πολύ το πώς έγραψαν τα μάρμαρα με το PS αλλά είναι και υποκειμενικά αυτά τα πράγματα.

http://i283.photobucket.com/albums/kk293/zanskou/DSC_3223npp.jpg

Όσο για την σκάλα, έχετε δίκιο. Μάλλον από απροσεξία κόπηκε. Το κακό ήταν ότι δεν υπήρχε χρόνος για δεύτερη φωτό γιατί από πίσω είχε ήδη αρχίσει να έρχεται μια πορεία μαζί με ΜΑΤ και δεν ήθελα να μπλέξω...

Εχεις ακομα την οθονη που "ειναι για κλωτσιες"?

γιατι αν τη δεις σε καλιμπραρισμενη οθονη like mine δεν θα σ αρεσει τοσο,πιστεψε με.

ναι, ακομα την ιδια οθόνη έχω. το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι τις τελευταίες φορές που έχω χρειαστεί να τυπώσω σε χαρτί από φωτογραφείο δεν παρατηρώ σημαντικές (έως καθόλου) διαφορές μεταξύ χαρτιού-οθόνης

thnx για το feedback πάντως :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.