Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Να ακομα μια... τραβηχτηκε στο χωριο μου, ξαπλωμενος στο στενακι εξω απο το σπιτι μου για περιπου μιση ωρα. Τα γατακια ειναι μεσα σε μια υδροροη και περιμενα να ερθει το ενα διπλα στο αλλο για να τα βγαλω. By the way, ολες οι φωτος ειναι με Canon 350D

Ανεβασα και ακομα μια γατουλα που ηταν σε ξενοδοχειο στο Ρεθυμνο στο οποιο εμενα ενα διαστημα...

post-14056-1416074235,0428_thumb.jpg

post-14056-1416074235,0711_thumb.jpg

Μμμμ... καλυτερη σαφως. Δεν πολυπειραζω τις φωτος, προσπαθωντας να τις αφησω οσο το δυνατον πιο φυσικες, αλλα οπως ειπα θα χρειαστω τις συμβουλες σας για να κανω καποια πραγματα καλυτερα... thanks για την οδηγια :)

Της ίδιας λογικής ήμουν και εγώ και γενικά δεν τις πολυπειράζω. Προσπαθώ να τις τραβάω σωστά (θερμοκρασία λευκού, έκθεση, βάθος πεδίου, ταχύτητα). Μερικές φορές όμως δεν τα καταφέρνω όπως είχα φανταστεί. Τότε πειράζω τη φωτό για να την κάνω όπως ήθελα να βγει. Έτσι κάνω:

1. Auto Contrast.

2. Μετά Auto Levels. Αν μου αρέσει η ισορροπία των χρωμάτων το κρατάω αλλιώς UNDO.

3. Αν χρειάζεται πειράζω λίγο το gamma. Συνήθως όταν τραβάω με flash υποφωτίζει η μηχανή. Αν υποφωτίσω και διορθώσω levels σχεδόν πάντα αυξάνω λίγο το gamma. (1.04 έως 1.15)

4. Curves μόνο αν τα έχω κάνει σκ@τ@ με το flash. Δηλαδή υποφωτισμένη με 3 και βάλε στοπ λόγω κάποιου κεφαλιού ή χεριού που μπήκε στη μέση και μπέρδεψε το ενσωματωμένο flash της μηχανής.

Καμιά φορά χρησιμοποιώ και το Shadows-Highlights. Αν χρησιμοποιηθεί σωστά και με μετριοπάθεια στα advanced settings, κάνει θαύματα στο να σώσει μια καταστρεμμένη κακοτραβηγμένη φωτό.

Να ακομα μια... τραβηχτηκε στο χωριο μου, ξαπλωμενος στο στενακι εξω απο το σπιτι μου για περιπου μιση ωρα. Τα γατακια ειναι μεσα σε μια υδροροη και περιμενα να ερθει το ενα διπλα στο αλλο για να τα βγαλω. By the way, ολες οι φωτος ειναι με Canon 350D

Ανεβασα και ακομα μια γατουλα που ηταν σε ξενοδοχειο στο Ρεθυμνο στο οποιο εμενα ενα διαστημα...

Φωτό με γατιά ε; Που ήσουνα τόσο καιρό; :hehe:

όμορφη...

δοκίμασε να φέρεις την γραμμή του αεροπλάνου στην διαγώνιο του κάδρου σου

ή τις αμυδρες γραμμές του ήλιου επίσης στη δεξιά γωνία σου

Από κάτι δοκιμές πού έκανα.έτσι γιά νά πείτε τά καλορύζικα:bigsmile:

img9494.jpg

Canon 5D

auto Chinon f/1.4@1.8

1/80

ISO 400

Από κάτι δοκιμές πού έκανα.έτσι γιά νά πείτε τά καλορύζικα:bigsmile:

Canon 5D

auto Chinon f/1.4@1.8

1/80

ISO 400

πολύ ατμοσφαιρική η φώτο σου saki:T:

μεγεια και το καινούργιο μηχανάκι:D:D:D

Μεγεια Σάκη! Μήπως αυτός ο φακός δεν είναι και ό,τι καλύτερο για το νέο σου σώμα; Δεν τον γνωρίζω τον φακό αλλά δεν μου γεμίζει το μάτι.

Μεγεια Σάκη! Μήπως αυτός ο φακός δεν είναι και ό,τι καλύτερο για το νέο σου σώμα; Δεν τον γνωρίζω τον φακό αλλά δεν μου γεμίζει το μάτι.

Ευχαριστώ:turn:εντάξει δέν είναι τιποτα σπουδαίο απλώς δοκιμές έκανα.

καλοριζικος και παλι...:T:

Για πες..:D

Απλά τέλεια,η μόνη λέξη πού μού έρχεται στό μυαλό είναι εξάρτηση.

-Στά 17μμ ζαλίζομε

-ISO μέχρι 1600 είσαι τζι τζί

-Αυτό τό ξεκόλημα πού σού κάνει από τό background :man_in_love:

Με γειες Σάκη, μέσα στην εβδομάδα κι εγώ με D3.

Και μία πανοραμική με λίγο εναλλακτικό P.P. από το Μονακ... εμ.. από το Φισκάρδο:

DSC_0422Panorama-4_Small.jpg

και μετά έχει το θράσος ο κύριος Σάκης και υπογράφει

"μπλα μπλα μπλα και είμαι ΚΑΛΑ"

άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς....

αυτό μόνο έχω να πω....

χαχα

μεγειές!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.