Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Σας ευχαριστώ :)

ήταν 8 κάθετες λήψεις για τη δημιουργία του πανοράματος. Δεν έπαιξα καθόλου με HDR :)

Χρησιμοποίησα το Photomerge του Photoshop, γιατί βαριόμουν να μετατρέψω τις φωτογραφίες [ήταν και λίγο δύσκολο λόγο διαφορετικής φωτεινότητας] σε tiff ή Jpeg και να κάνω το πανόραμα στο Microsoft ICE (που είναι αρκετά πιο βολικό και καλύτερο από το Photomerge του Photoshop)

Ωραία βγήκε όμως καί ωραίος ουρανός,είχες καί κανένα φίλτρο επάνω;

Κανένα φίλτρο - αν χρησιμοποιούσα, δε θα είχα αρκετό φως για να βγάλω τη φωτογραφία στο χέρι :) Λίγο ανεβασμένο το vibrance στο post process

Κανένα φίλτρο - αν χρησιμοποιούσα, δε θα είχα αρκετό φως για να βγάλω τη φωτογραφία στο χέρι :) Λίγο ανεβασμένο το vibrance στο post process

Έλα ρε σύ στό χέρι είναι;:woot:respekt

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Ορίστε ένα λινκ για τη φωτογραφία στις διαστάσεις που μου ζήτησες

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Ορίστε ένα λινκ για τη φωτογραφία στις διαστάσεις που μου ζήτησες

Ευχαριστω πολυ.Μου θυμιζει το λιμανι της κυλληνης.επεσα μεσα?

Τωρα που την βλεπω σε μεγαλη φαινετε οτι ειναι στο χερι αλλα και παλι ειναι εκπληκτικη.

Μου θυμιζει το λιμανι της κυλληνης.επεσα μεσα?

Το λιμάνι της Κυλλήνης είναι, ναι. Ελπίζω να μην έπεσες μέσα, γιατί είναι αηδιαστικά βρώμικό :hehe:

Τωρα που την βλεπω σε μεγαλη φαινετε οτι ειναι στο χερι αλλα και παλι ειναι εκπληκτικη.

Το ξέρω ότι φαίνεται, για αυτό και την ανέβασα σε χαμηλή ανάλυση στην αρχή :)

Το λιμάνι της Κυλλήνης είναι, ναι. Ελπίζω να μην έπεσες μέσα, γιατί είναι αηδιαστικά βρώμικό :hehe:

Το ξέρω ότι φαίνεται, για αυτό και την ανέβασα σε χαμηλή ανάλυση στην αρχή :)

Οχι παλι καλα και δεν θα το ηθελα.Πως κανουν μπανιο απο πισω ομως μου λες??

Παω ζακυνθο 27 χρονια λογο καταγωγης γιαυτο το καταλαβα.

Επιμενω οτι ακομα και ετσι ειναι τρομερη η φωτο.Φαντασου αν ειχες τριποδο τι θα εβγαινε!

Και πώς βγαίνει το όνομά του στο exif;

ειναι περασμενα τα στοχεια του στην καμερα,δεν εκανα τον κοπο να τα σβησω.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.