Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
ερώτηση αυτό το στυλ καθαριότητας όπως έχει και ο χρήστης Kopritis στα θέματα του την αίσθηση του καθαρού /φωτογραφίας στυλ χρωμάτων και λίγο απαλά που γίνονται λες και τα έκανες με πινέλο απαλό,το κάνετε μέσα απο την φωτογραφία ? ή μετά απο επεξεργασία ?

όπως εδώ...

a.jpg

Ένα σημαντικός παράγοντας είναι ότι ο Κοπρίτης φωτίζει πάρα πολύ καλά τα project του ;)

Το συγκεκριμένο νομίζω έχει άσπρες λωρίδες led.

Και το 1/8 exposure time στην φωτογραφικη κανει αυτο το εφε

πειραζει που δε καταλαβα τι εννοεις ; :p

τι είναι το exposure?ρυθμίζετε εύκολα? έχω καινούργια φωτογραφική μηχανή ...:triniti:

το exposure θεωρητικα ειναι η ταχυτητα ληψης.. (η αλλιως το φως που "δεχεται" η μηχανη)

το 1/8 ειναι η ταχυτητα του κλειστρου..

Αλλα δεν εχει σχεση αυτο που ειπε ο sirdiman με αυτο που ρωτας :p

Απλα αυτο το θάμπωμα οφείλεται και απο την ταχύτητα κλείστρου...

Με τα απο προσωπικές ''δοκιμες'' το λεω αυτό :T:

Απλα αυτο το θάμπωμα οφείλεται και απο την ταχύτητα κλείστρου...

Με τα απο προσωπικές ''δοκιμες'' το λεω αυτό :T:

πιο θαμπωμα ρε συ ;

Δεν ειναι καταρρακτης να φαινεται σαν "ομιχλη" οπως στις λιμνες με μεγαλο exposure time.

DSC_0243a.jpg

ούτε και εγώ βλέπω κάτι ιδιαίτερο στη συγκεκριμένη φωτογραφία, εκτός από ορισμένα καμμένα σημεία.

ναι και εγώ ρωτάω το ίδιο για να βγάλω ίδια φώτο τι χρειάζομαι με αυτήν του Κοπρίτη ?:sick:

μα δε βλεπω κατι το ιδιαιτερο σα φωτογραφια..

πιο πολυ επικεντρωσου στο εσωτερικο του κουτιου παρα στις ρυθμισεις της μηχανης

ISO 100(αναλογα τη μηχανη παιζει αυτο βεβαια),-λευκο- φωτισμο ο οποιος δεν πεφτει "απευθειας" πανω στο φακο,σταθερη μηχανη(τριποδο ή ακουμπησμενη καπου με ενα ρουχο αποκατω για τους κραδασμους) και αυτα που ειπαν τα παιδια απο πανω

deninho, πολύ καλή! :T:

(8 κάθετες λήψεις)

Μιας και το έφερε η κουβέντα, πες το πρόγραμμα με το οποίο τις συνέθεσες γιατί ψάχνω κάτι τέτοιο τον τελευταίο καιρό. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.