Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Σάκη πολύ ωραίες και οι δύο! Στην πρώτη δεν κάνει μπαμ το αρκουδάκι (εσκεμμένα?)

Πολύ ασπρόμαυρο όμως ρε αδερφέ. Ιδιαιτέρως η δεύτερη θα ήταν εξίσου εκπληκτική ως έγχρωμη. Αν την έχεις, βάλ' τη. :)

Όπα! Μεγειες Σάκη!! :D

Πος σου φαίνεται το εργαλείο?

Ωραίες οι φωτο, απλα πιστεύω οτι τις εχει χαλάσει λίγο το αρκετό sharpen.

Στην πρώτη θα μου άρεσε ποιο ρηχό βάθος πεδίου.

καλοδούλευτος ο φακός Σάκη! Η πρώτη μ'άρεσε πολύ. :T:

Θα ήθελα, πάντως, να δω και τις δύο σε έγχρωμη εκδοχή! :)

κάποια στιγμή που θα μεγαλώσω και γω θα βγάζω τέτοιες φωτογραφίες που βγάζετε......

είμαι τόσο περίεργος......πόσο λάθος ρυθμίσεις βάζω και πόσο λάθος εντύπωση έχω σχηματίσειγια το τι κάνει κάθε ρύθμιση ?

μπορεί να φταίει και η Olympus SP510UZ....εντάξει δεν είναι dslr αλλά δεν είναι και καμιά του πεταματού..ή μήπως είναι?:p

Δεν έχει σημασία η μηχανή, όπως λέγεται "η καλύτερη φωτογραφική είναι αυτή που έχεις επάνω σου" :)

Διάβασε λίγο παραπάνω, δοκίμασε και θα σου έρθει.

Όπα! Μεγειες Σάκη!! :D

Πος σου φαίνεται το εργαλείο?

Ωραίες οι φωτο, απλα πιστεύω οτι τις εχει χαλάσει λίγο το αρκετό sharpen.

Στην πρώτη θα μου άρεσε ποιο ρηχό βάθος πεδίου.

Ευχαριστώ:)Είδες βρέ τί υπάκουο παιδάκι είμαι;

Δίκιο έχεις καί για τά δύο.Τό sharpen είναι από στραβωμάρα.

Γιά τό αρκουδάκι ή ιδέα ήταν λίγο διαφορετική,4-5 φώτο από τό ίδιο σημείο καί σέ κάθε φώτο τό αρκουδάκι θά ήταν πίσω από διαφορετικό δέντρο καί καλά νά κρύβεται,μετά φωτοσόπια καί πάντρεμα σέ μία,δέν μου βγήκε:wall:λίγα τα μμ καί κρύο,από τήν τσαντίλα μου ξέχασα νά αλλάξω ρυθμίσεις.

Τό εργαλείο καλό αλλά η 30D όχι,κάνω υπομονή.

καλοδούλευτος ο φακός Σάκη! Η πρώτη μ'άρεσε πολύ. :T:

Θα ήθελα, πάντως, να δω και τις δύο σε έγχρωμη εκδοχή! :)

Ευχαριστώ:) Έρχονται...

Σάκη πολύ ωραίες και οι δύο! Στην πρώτη δεν κάνει μπαμ το αρκουδάκι (εσκεμμένα?)

Πολύ ασπρόμαυρο όμως ρε αδερφέ. Ιδιαιτέρως η δεύτερη θα ήταν εξίσου εκπληκτική ως έγχρωμη. Αν την έχεις, βάλ' τη. :)

Εσκεμένα όχι όπως θά δείς φύλα καί αρκουδάκι έχουν τό ίδιο χρώμα,αλλά τελικά πιστεύω καλύτερα έτσι.

Ασπρόμαυρη είναι ή διαθεσή μου αυτές τίς μέρες γιαυτό:)

ολες είναι μέ τό ίδιο setup..

http://img5.imageshack.us/img5/8239/img4115zg.jpg

http://img12.imageshack.us/img12/1778/img4062n.jpg

http://img12.imageshack.us/img12/8546/img4091si.jpg

http://img691.imageshack.us/img691/2472/img41110910.jpg

τι βλέπει το μάτι σου εκεί ρε Σάκη :T:

Παντού υπάρχουν θεάματα στη φύση. Όσο κάθεσαι στον καναπέ δεν τα βλέπεις :)

αυτό ξαναπέστο!

έχεις απόλυτο δίκιο. απλά πιστεύω πως έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει σύγκριση με το τι βλέπουμε εμείς στη μιζέρια της Αθήνας (που και εδώ υπάρχουν ωραία σημεία, δε λέω) σε σχέση με το τι βλέπεις εκεί. :)

δε παίζει ρε συ στην Αθήνα τέτοιο πράγμα... στην Γερμανία ακόμα και στις πιο μεγάλες πόλεις θα βρεις τα άπειρα στρέμματα πάρκων και δασών να κάνεις βόλτες... ακόμα και οι γειτονιές τους, είναι πιο φωτογραφικές γιατί έχουν καθαρότερες πόλεις και πιο προσεγμένες απ' όλες τις απόψεις... Αλλά η ελληνική επαρχία, έχει ίσως καλύτερα και ομορφότερα μέρη γιατί είμαστε πιο ορεινή χώρα και με περισσότερα ανάγλυφα απ' ότι η Γερμανία που είναι πιο πεδινή, οπότε η φύση είναι λίγο πιο άγρια... κωλώνεις, που θα έλεγε και ο jpavly, να φεύγεις κάθε ΣΚ για φωτογραφίες... :p

δε παίζει ρε συ στην Αθήνα τέτοιο πράγμα... στην Γερμανία ακόμα και στις πιο μεγάλες πόλεις θα βρεις τα άπειρα στρέμματα πάρκων και δασών να κάνεις βόλτες... ακόμα και οι γειτονιές τους, είναι πιο φωτογραφικές γιατί έχουν καθαρότερες πόλεις και πιο προσεγμένες απ' όλες τις απόψεις... Αλλά η ελληνική επαρχία, έχει ίσως καλύτερα και ομορφότερα μέρη γιατί είμαστε πιο ορεινή χώρα και με περισσότερα ανάγλυφα απ' ότι η Γερμανία που είναι πιο πεδινή, οπότε η φύση είναι λίγο πιο άγρια... κωλώνεις, που θα έλεγε και ο jpavly, να φεύγεις κάθε ΣΚ για φωτογραφίες... :p

Εγω παντως προτιμω βιομηχανικο/αστικο τοπιο απο πρασιναδες και λελουδα.(για φωτογραφιση παντα)

γουστα ειναι αυτα.Σεβαστα τα παντα ολα.

έχει παίξει κανείς με Danbo?

πες μας τι εχεις στο μυαλο σου !:p

[poker]Βλέπω τα τοπία σου και ποντάρω με καλοκαιρινές φωτογραφίες του racer από τις παραλίες...[/poker]

:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.