Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

Πολύ καλή, το μόνο που δεν μου αρέσει είναι η μπλε γυαλάδα.

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Ελα ρε συ μια χαρα είναι.:T:

Απλα αν αντι για κολώνες ειχε τίποτα propelled αεροπλανο απο ww2 στον αέρα ......θα ηταν απλά epic :jump:

''ψησου'' να φτιάξεις μια τέτοια :p

no flash, και no noise. Με κάνει και μελαγχολώ :p [10 μήνες μείνανε για να τσιμπήσω την 7d - με τα τωρινά δεδομένα τουλάχιστον]

Διονύση αυτα ειναι τα καλά του FF , θα σου έλεγα να κοιτάξεις για FF, εστω την παλιά 5d...

Ρώτα και τον NTG. ;)

οι Full Frame θέλουν και EF φακούς, που αυτή τη στιγμή στη συλλογή μου υπάρχουν... 0 ;) Πάντως και για την 7d που έβλεπα φωτογραφίες, και ακόμα και σε 3200 ISO έσπερνε. Καταπληκτική διαχείρηση του θορύβου

νταξ...10 μηνες ειναι αρκετοι για να αλλαξεις 10 φορες γνωμη και να βρεθεις οχι εσκεμμενα με full frame φακους : p

deninho Καλύτερα να μοιράσεις τα λεφτά που σκοπεύεις να διαθέσεις σε ενα φακό πχ 17-40 f4L και την 5d , πάρα μα πας παλυ σε crop, αυτη ειναι η αποψη μου.

Εαν δεν διαθέτεις τα λεφτά και τα δυο, τοτε πιστεύω οτι πρεπει να τα δώσεις σε ενα καλό φακό πχ 24-70 f2.8L οπου εκει θα δεις διαφορά στις φωτο σου... αλλάζοντας το σώμα σε crop 7d νομίζω οτι δεν θα ειναι μια ουσιαστική αναβάθμιση...

Δες και ενα συγκριτικό 7d με 5d mkii και 50d

http://rolandlim.wordpress.com/2009/11/06/canon-eos-7d-review/

http://i115.photobucket.com/albums/n301/ardi21/DSC_0341.jpg

Στην ουσια η πρωτη μου αποπειρα για φωτο με dslr μηχανη το καλοκαιρι...

Επεξεργασμενη λιγο (contrast, sharpen κτλ) με paint.net.

Στην μηχανη δεν πειραχτηκε τιποτε (αφου δεν ηξερα και πολλα)

Παντως τα settings ειναι αυτα:

Μην βαρεσετε ε... εμενα μου αρεσει :p

Εχω την εντυπωση οτι με πιο χαμηλο iso και με πιο ανοιχτο καδρο (εχει κοπει λιγο στα δεξια) θα εβγαινε καλυτερη. Σωστα?

Έπρεπε να το είχες φωτίσει από άλλη γωνία. Έτσι βλέπεις μόνο μαυρίλες :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.