Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Θα συμφωνισω με τον φιλτατο hayabusa, οντως αμα 8ες να παιξεις κι αλλο πρεπει να πας με φιλτρα... αλλα η μ@λ@κι@ ειναι οτι εκει πρεπει να εχεις οποσδηποτε dslr...

παλια που ειχα κι εγω μικρη μηχανη ειχα παρει φιλτρο και το κρατουσα με το χερι μπροστα στον φακο:tomato:

αληθεια "κοπριτη" τι μηχανη εχεις???

δεν ειναι απαραιτητο να εχεις dslr για να βαλεις φιλτρα.

ΔΕν μπαινουν παντου βεβαια...αλλα η dslr δεν ειναι αναγκαια..

(απαντω και για τον κοπριτη...olympus E420 ειδα στα exif)

Δεν ειμαι ειδικος επι "ακτινων" ετοιμη συνταγη δεν υπαρχει (οχι απο μενα τουλαχιστον) ,συνηθως υποεκθετεις (ενα bracketting θα βοηθουσε) ωστε να γραψουν οι ακτινες στο υποφωτισμενο foreground.

Μετα απλα διαλεγεις την πιο "πειστικη" (αν οχι ολες για καποιο hdr) και μπλεκεις με λοιπα photoshop-οειδη.(το raw βοηθαει ουτως η αλλως ..)

@neph..

στο επομενο βημα-πειραματισμο...βαλε την φωτεινη πλευρα του πλανητη απο εκει που ειναι το φως.

thumb__MG_5328.jpg

Camera Model Canon EOS 5D Mark II

Tv( Shutter Speed ) 3.2

Av( Aperture Value ) 22.0

Exposure Compensation -1/3

ISO Speed 100

Lens EF17-40mm f/4L USM

Focal Length 25.0mm

σούπερ !!!

στο διπλανό θέμα έπρεπε να την βάλεις, κρίμα είναι να χαθεί εδώ μέσα ;)

:T:

Και μια βραδινή.

thumb__MG_5188.jpg

Camera Model Canon EOS 5D Mark II

Shooting Mode Manual Exposure

Tv( Shutter Speed ) 30

Av( Aperture Value ) 18.0

ISO Speed 100

Lens EF17-40mm f/4L USM

Focal Length 26.0mm

Ευχαριστώ busa,snik , δεν εχω χρησιμοποιήσει κάποιο φίλτρο , για αυτό και το -1/3 ev

angel_f Η πρώτη αν και εντυπωσιακή, θυμίζει προσπάθεια αποτύπωσης DirectX 11.

η 2 είναι μακράν καλύτερη, και ιδιαίτερα βέβαια πιο φυσική.

Πάντως εδώ πρέπει να πω ότι με κέρδισε περισσότερο το κάδρο σου που είναι άριστο.:T::T::T:

Πουλάκι μου λονδίνο ε;:p

Εγώ τί νά πώ τά είπαν οί άλλοι..νά ρωτήσω μόνο..νά περιμένουμε κιάλλες;

:T::T::T:

Ευχαριστώ παιδιά :D

Sakis ειπα να αλλάξω παραστάσεις :fun:

Εαν βρω καμια ακόμα που μου αρέσει θα την ανεβάσω, αλλά πιστεύω οτι αυτές ήταν οι ποιο ενδιαφέρουσες...

Εαν βρω καμια ακόμα που μου αρέσει θα την ανεβάσω, αλλά πιστεύω οτι αυτές ήταν οι ποιο ενδιαφέρουσες...

ανεβασε και καμια απο τις αλλες τις λιγοτερο ενδιαφερον, ετσι για να νοιωσουμε καλυτερα:p

καταπληκτικες και οι 2 αλλα η νυχτερινη:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.