Gunix Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2020 Γεια σας. Θέλω να αγοράσω NVMe M.2 και δεν ξέρω ποιον να πάρω και θέλω να μάθω ποια είναι η διαφορά μεταξύ τους Samsung, Western Digital και Corsair; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Νοέμβριος 23, 2020 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2020 Για δίσκους παρόμοιου κόστους, στην πράξη -κατά κανόνα- δεν θα καταλάβεις διαφορές. Μόνο στα benchmarks. Εστιάζεις στην χωρητικότητα, στην εγγύηση και στην τιμή και στη συνέχεια γκουγκλάρεις για reviews του μοντέλου που σε ενδιαφέρει. Σημειώνω ότι δεν είναι αυτές που αναφέρεις οι μόνες εταιρείες που διαθέτουν ικανούς nvme SSD. Κοίτα και Silicon Power και Adata κ.α. Ξεκίνα από εδώ https://www.skroutz.gr/s/16815858/Adata-XPG-SX8200-Pro-1TB.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gunix Νοέμβριος 24, 2020 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2020 Okay. Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts