aspirin Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2005 Μου έδωσαν για εκτύπωση ένα αρχείο word με page border αυτό που δείχνει το σχήμα. Κάνω ένα print priview για να δώ πώς θα τυπωθεί κ διαπιστώνω ότι το κάτω border ο "τρώει" ο εκτυπωτής. Πέφτει προφανώς στο νεκρό χώρο που δεν μπορεί να τυπώσει (hp 940c). Πάω στις ρυθμίσεις και του βάζω το bottom να απέχει 31pt. Αυτή είναι η ανώτερη τιμή που μπορώ να θέσω. Δυστυχώς θέλει λιιιιιιιγο πιό πάνω ακόμα για να είναι τσίφ. Αν μπορούσα να θέσω 32 το κάτω όριο για το page border θα ήμουνα άρχοντας. Να, δείτε κ στη φωτογραφία. Για πείτε καμιά βοήθεια γιατί καίγομαι. Αύριο λήγει το τελεσίγραφο!!!! Δεν γίνεται να βγάλω τα πλαίσια ρε γμτ. Τί κάνουμε? Εδώ παιδιά μου επιτρέπετε να φωνάξω:"Βοηηηηηηηηηηηηηηηηηηθειαααααααααααααααααααααααα"!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Έχω word 2003 με το sp1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 5, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Αν και δεν βλέπω καμμιά εικόνα...Δοκίμασε: Μορφή, Περιγράμματα και Σκίαση, Περίγραμμα σελίδα, Επιλογές. Στο "Μέτρηση από:" βάλε "Κείμενο" και δες αν μπορείς να το φτιάξεις έτσι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Μάϊος 5, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 jpavly αυτό που λές έχει το κακό ότι περιτρυγυρίζει το κείμενο και δεν είναι σταθερό σε κάθε σελίδα... Ρε γμτ αφού πάει 31 γιατί να μην πάει κ 32 pt? γρρρρρρρρρρρρρρρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Μάϊος 5, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 έβρηκα έβρηκα έβρηκα. οοοοοοοουφ. Απλά κόντυνα 2 χιλιοστά τη σελίδα κ όλα είναι οκ! άντε τυπώνω κ νάνι. ευχαριστώ πολύ jpavly που ενδιαφέρθηκες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 5, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Τότε δοκίμασε μήπως γίνει κάτι με το υποσέλιδο, ή αν αλλάξεις το μέγεθος του χαρτιού απο Α4 σε προσαρμογή 20x29,7, ή αν αλλάξεις το πάχος του πλαισίου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.