Jump to content

Heeeeelp me word και page borders....

aspirin

Recommended Posts

Μου έδωσαν για εκτύπωση ένα αρχείο word με page border αυτό που δείχνει το σχήμα. Κάνω ένα print priview για να δώ πώς θα τυπωθεί κ διαπιστώνω ότι το κάτω border ο "τρώει" ο εκτυπωτής. Πέφτει προφανώς στο νεκρό χώρο που δεν μπορεί να τυπώσει (hp 940c). Πάω στις ρυθμίσεις και του βάζω το bottom να απέχει 31pt. Αυτή είναι η ανώτερη τιμή που μπορώ να θέσω. Δυστυχώς θέλει λιιιιιιιγο πιό πάνω ακόμα για να είναι τσίφ. Αν μπορούσα να θέσω 32 το κάτω όριο για το page border θα ήμουνα άρχοντας. Να, δείτε κ στη φωτογραφία. Για πείτε καμιά βοήθεια γιατί καίγομαι. Αύριο λήγει το τελεσίγραφο!!!! Δεν γίνεται να βγάλω τα πλαίσια ρε γμτ. Τί κάνουμε? Εδώ παιδιά μου επιτρέπετε να φωνάξω:

"Βοηηηηηηηηηηηηηηηηηηθειαααααααααααααααααααααααα"!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Έχω word 2003 με το sp1

Αν και δεν βλέπω καμμιά εικόνα...

Δοκίμασε: Μορφή, Περιγράμματα και Σκίαση, Περίγραμμα σελίδα, Επιλογές. Στο "Μέτρηση από:" βάλε "Κείμενο" και δες αν μπορείς να το φτιάξεις έτσι..

jpavly αυτό που λές έχει το κακό ότι περιτρυγυρίζει το κείμενο και δεν είναι σταθερό σε κάθε σελίδα... Ρε γμτ αφού πάει 31 γιατί να μην πάει κ 32 pt? γρρρρρρρρρρρρρρρ

Τότε δοκίμασε μήπως γίνει κάτι με το υποσέλιδο,

ή αν αλλάξεις το μέγεθος του χαρτιού απο Α4 σε προσαρμογή 20x29,7,

ή αν αλλάξεις το πάχος του πλαισίου..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.