DrAndree Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2020 (edited) Γεια σε όλους Έχω πρόβλημα με το μπουταρισμα απο usb. Δοκιμασα ενα παλιό usb με linux και το μπουταρε ενώ τα win οχι. Το (win) usb το ειχα κανει στο μακ λαπτοπ που εχω. Έπειτα έβαλα στο μακ το parallels ωστε να περάσω τα παράθυρα και να κανω το μπουτ usb απο αυτά, χρησιμοποιήοντας το rufus αλλα πάλι τα ίδια. Τι κανω λάθος? Προσθέτω εικονες απο την μητρική bios μήπως κάτι δεν ειναι σωστά. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 17, 2020 από DrAndree Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Νοέμβριος 17, 2020 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2020 Στο γραφει, το εφτιαξες με UEFI ενω θελει το παλιο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrAndree Νοέμβριος 17, 2020 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2020 Οκ, κατέβασα το MediaCreationTool και δημιούργησα το usb μέσα από αυτό. τελικά το πέρασε αλλά έχω την αίσθηση ότι δεν διαβάζει σωστά το usb Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrAndree Νοέμβριος 17, 2020 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2020 και μετά από επανεκκίνηση δεν μου δίνει εικόνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts