1kostas11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2020 Ψάχνω ένα απλό πρόγραμμα (ελεύθερο η μη) που να βάζω μια εικόνα κ αυτό να έχει αρκετές διάφορες φόρμες μεγέθους εκτυπώσεως για να μπορώ να εκτυπώνω σε Α4 ταυτόχρονα πολλές εικόνες. Λειτουργικό έχω win 10. Όσο το δυνατόν απλό (αν υπάρχει Ελληνικό ακόμη καλυτέρα δίχως να είναι δεσμευτικό) χωρίς πολλά καλούδια μια υποτυπώδη επεξεργασία κ ….φόρμες αρκετές για να διαλέγω πόσες φωτογραφίες να εκτυπώνονται σε μια Α4 ταυτόχρονα…. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Νοέμβριος 15, 2020 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2020 Avery | Avery WWW.AVERY.GR Meta description Στο παρελθόν το έχω χρησιμοποιήσει, είναι δωρεάν και έχει έτοιμα πρότυπα που μπορείς να τα αλλάξεις Όταν φτιάξεις αυτό που θες πατάς print και το τυπώνεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
1kostas11 Νοέμβριος 15, 2020 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2020 πριν 36 λεπτά, το μέλος p55 έγραψε: Avery | Avery WWW.AVERY.GR Meta description Στο παρελθόν το έχω χρησιμοποιήσει, είναι δωρεάν και έχει έτοιμα πρότυπα που μπορείς να τα αλλάξεις Όταν φτιάξεις αυτό που θες πατάς print και το τυπώνεις ειναι ευκολο καποιο λιγκ να μου γράψεις;;;; ψαχνω....ψαχνω κ δεν το βρίσκω!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
1kostas11 Νοέμβριος 15, 2020 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2020 πριν 11 λεπτά, το μέλος 1kostas11 έγραψε: ειναι ευκολο καποιο λιγκ να μου γράψεις;;;; ψαχνω....ψαχνω κ δεν το βρίσκω!!!! βασικά εικόνα θελω να βαλω κ τουλαχιστων 24 εικονες σε Α4 να βγαλω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Νοέμβριος 15, 2020 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2020 πριν 12 λεπτά, το μέλος 1kostas11 έγραψε: ψαχνω....ψαχνω κ δεν το βρίσκω!!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Νοέμβριος 15, 2020 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2020 πριν 21 λεπτά, το μέλος 1kostas11 έγραψε: θελω να βαλω κ τουλαχιστων 24 εικονες σε Α4 Πες το από την αρχή. Δεξί κλικ στην εικόνα και επιλέγεις εκτύπωση 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
1kostas11 Νοέμβριος 16, 2020 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2020 πριν 23 ώρες, το μέλος p55 έγραψε: Πες το από την αρχή. Δεξί κλικ στην εικόνα και επιλέγεις εκτύπωση φιλε ενδιαφερων το avery αλλά βλεπω πιο λειτουργικό κ ευκολο για την χρηση που το θελω ειναι το δεύτερο με τις φωτο που μου στελνεις κ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ. Μεσα απο πιό προγραμμα ειναι αυτο το δεύτερο;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Νοέμβριος 16, 2020 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2020 πριν 56 λεπτά, το μέλος 1kostas11 έγραψε: Μεσα απο πιό προγραμμα ειναι αυτο το δεύτερο Είναι μέσα από τα Windows δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις τίποτα. Δεξί κλικ στη φωτογραφία και επιλέγεις εκτύπωση. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
1kostas11 Νοέμβριος 16, 2020 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2020 ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ θερμά.... Με "έσωσες"!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts