ARK Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2005 Είμαι κάτοχος μιας LG 1915S.Θα μπορούσε κάποιος που έχει την ίδια και ασχολήθκε να γράψει τις ρυθμίσεις της?(ανάλυση, Hz, contrast, χρώματα κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 5, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 1280x1024 @ 75 Hz... Ολα τα αλλα ειναι αναλογα τις προτιμησεις του καθε χρηστη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 5, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 δοκίμασε και τα 60 Hz, πιθανότατα θα έχεις καλύτερη εικόνα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 5, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Πιο καλα απο 75 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 5, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Πιο καλα απο 75 ? αμί (συνήθως πιο ευκρινής εικόνα)!δοκίμασε να δεις πως πάει και με την δικιά σου κάρτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 5, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Αρχική απάντηση από spc αμί (συνήθως πιο ευκρινής εικόνα)!δοκίμασε να δεις πως πάει και με την δικιά σου κάρτα Μπα...ασε....Θα περιμενω καμια 10αρια μερες το rma της Χ800 μου :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARK Μάϊος 5, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 πράγματι στα 60 έχει καλύτερη ευκρίνεια.Μάλλον όμως θα πάρω να τις βάλω ένα φίλτρο γιατί ότι και ρυθμίσεις να τις κάνω με στραβώνει.Ίσως γιατί στην προηγούμενή μου crt είχα και καθομουν με τις ώρες χωρίς ενόχληση.Απο χρώματα τι να βάλω? Τάχω όλα στο 50 %, αλλα κάτι δεν μου κολάει καλά. Σαν να μπλεντιάζει λίγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 5, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Μπα...ασε....Θα περιμενω καμια 10αρια μερες το rma της Χ800 μου :cry: τώρα που το λες έχεις δίκιο άστο καλύτερα μεγάλη φασαρία: δεξί κλικ, properties, advanced,..... άστο μπορεί να σου φάει και 15 sec! και ο χρόνος είναι χρήμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 5, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Αρχική απάντηση από ARK πράγματι στα 60 έχει καλύτερη ευκρίνεια.Μάλλον όμως θα πάρω να τις βάλω ένα φίλτρο γιατί ότι και ρυθμίσεις να τις κάνω με στραβώνει.Ίσως γιατί στην προηγούμενή μου crt είχα και καθ΄΄ομουν με τις ώρες χωρίς ενόχληση.Απο χρώματα τι να βάλω? Τάχω σόλα στο 50 %. @60: Αι μπράβο! (γιατί οι περισσότεροι είναι ακόμη κολλημένοι από τις crt με το ''υψηλό refresh=καλύτερα'')@ Φίλτρο: Η γνώμη μου είναι να μην ασχοληθείς. Ρύθμισε contrast, brightness, color όπως σου κάθεται καλύτερα εσένα στο μάτι.Ίσως σε στραβώνει γιατί απλώς είναι όλα πιο μικρά από την crt σου (λόγω υψηλής ανάλυσης). Σε αυτό 2 είναι οι λύσεις:1. Συνηθίζεις2. Βάζεις large fonts (αλλά μειώνεις στην ουσία την πραγματική ανάλυση της οθόνης / τον διαθέσιμο χώρο στο desktop) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Μάϊος 5, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 ποπο όντως έχει καλύτερη ευκρίνεια!!!συνήθεια είναι όλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARK Μάϊος 5, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Τουλάχιστον ας μου πεί κάποιος τι ρυθμίσεις έβαλε στα χρώματα και στην θερμοκρασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Μάϊος 5, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 6500kred 30green 30blue 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 5, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Που την είδατε την καλύτερη ευκρίνεια με τα 60? Εγώ δεν είδα καμία διαφορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.