lalenium Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2020 Γειά σας! Έχω χάσει την βίδα και τον αποστάτη για σύνδεση Μ2 ssd στην μητρική. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω τέτοιες βίδες; Επίσης ήθελα να ρωτήσω αυτές οι βίδες είναι τυποποιημένες ,δηλαδή είναι ίδιες για όλες τις μητρικές η διαφέρουν; Κάτι τέτοιο θα έkανε; Delock Mounting Kit 31 pieces for M.2 SSD / Module (18288) WWW.MGMANAGER.GR Delock Mounting Kit 31 pieces for M.2 SSD / Module (18288) Eυχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Νοέμβριος 13, 2020 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2020 πριν 8 ώρες, το μέλος lalenium έγραψε: Κάτι τέτοιο θα έkανε; Delock Mounting Kit 31 pieces for M.2 SSD / Module (18288) WWW.MGMANAGER.GR Delock Mounting Kit 31 pieces for M.2 SSD / Module (18288) Είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Νοέμβριος 13, 2020 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2020 8 hours ago, lalenium said: Γειά σας! Έχω χάσει την βίδα και τον αποστάτη για σύνδεση Μ2 ssd στην μητρική. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω τέτοιες βίδες; Επίσης ήθελα να ρωτήσω αυτές οι βίδες είναι τυποποιημένες ,δηλαδή είναι ίδιες για όλες τις μητρικές η διαφέρουν; Κάτι τέτοιο θα έkανε; Delock Mounting Kit 31 pieces for M.2 SSD / Module (18288) WWW.MGMANAGER.GR Delock Mounting Kit 31 pieces for M.2 SSD / Module (18288) Eυχαριστώ! Δεν πρέπει να είναι τυποποιημένες. Σε δύο διαφορετικές μητρικές που έχω εγκαταστήσει nvme ssd οι βίδες ήταν διαφορετικές. Στην asrock του αδελφού μου ήταν τόσο μικρή και λεπτή που την έχασα δύο φορές προσπαθώντας να την βιδώσω στη θέση της... Σε μια άλλη μητρική ήταν με πολύ μεγαλύτερη διάμετρο σχεδόν όσο και οι βίδες που βιδώνουμε τη μητρική στο κουτί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lalenium Νοέμβριος 13, 2020 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2020 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις ,θα παραγγείλω προς το παρόν αυτά που έχω βάλει στο λινκ και βλέπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts