alexcrx Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2020 (edited) Καλησπερα σε ολους και συγνωμη που το βαζω εδω. Αν δεν ειναι σωστο φτιαχτε το σας παρακαλω......... Χρειαζομαι την βοηθεια σας για ενα παιδακι(συγγενικο) γιατι κανει χειρουργειο για λευχαιμια και χρειαζετε αρκετο αιμα....... Αν καποιος θελει-μπορει να παει ας μου στειλει pm να του πω τα στοιχεια.........Πρεπει να γινει στις αρχες της αλλης εβδομαδας........ Το νοσοκομειο ειναι το παιδων αγλαια κυριακου, δευτερα -παρασκευη 09:00-14:00 τηλ 2132009325-27 Σας παρακαλω οχι πλακες και αν καποιος δεν μπορει να παει δεν ειναι κακο.......μη λεει θα παω και μετα λεει μου χαλασε ο ssd , μου κλεψανε τους κωδικους στο youtube....... Ευχαριστω πολυ και συγνωμη που ζηταω κατι................. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 12, 2020 από alexcrx 7 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Land Νοέμβριος 13, 2020 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2020 Εύχομαι όλα να πάνε καλά. Μήπως το παρόν thread -αν συμφωνούν οι mod- να περάσει στην αρχική σελίδα; 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 13, 2020 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2020 Καλη τυχη ευχομαι. Δυστυχως δεν μπορω να δωσω αιμα προσωπικα. Θα ανεβει κ στα social του Λαμπη το θεμα. Ευχομαι οτι καλυτερο 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Νοέμβριος 14, 2020 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2020 Καλή επιτυχία στην ψυχούλα 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts