Bonito Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2020 Καλησπέρα, Υπάρχει τρόπος ο κάθε χρήστης να έχει ξεχωριστές γλώσσες στο πληκτρολόγιο χωρίς να εμφανίζονται και σε άλλους χρήστες; Για παράδειγμα δείτε τι μου δείχνει στις επιλογές γλώσσας και τι στον πίνακα ελέγχου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Νοέμβριος 16, 2020 Author #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2020 κανείς να βοηθήσει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
beastie Νοέμβριος 17, 2020 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2020 είναι γνωστό bug και μου εχει συμβεί σε 2-3 μηχανάκια... δεν εχω πολλούς χρήστες με άλλες γλώσσες. απλά τα windows για κάποιο λόγο προσθέτουν γλώσσες ή/και keyboard layouts Αν πας στην διαχείρηση δεν υπάρχουν. O μονος τρόπος να φύγουν είναι να προσθέσεις τις συγκεκριμένες γλωσσες και τα layouts... και μετά μπορείς να τα αφαιρέσεις και πάλι. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Νοέμβριος 17, 2020 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2020 8 hours ago, beastie said: είναι γνωστό bug και μου εχει συμβεί σε 2-3 μηχανάκια... δεν εχω πολλούς χρήστες με άλλες γλώσσες. απλά τα windows για κάποιο λόγο προσθέτουν γλώσσες ή/και keyboard layouts Αν πας στην διαχείρηση δεν υπάρχουν. O μονος τρόπος να φύγουν είναι να προσθέσεις τις συγκεκριμένες γλωσσες και τα layouts... και μετά μπορείς να τα αφαιρέσεις και πάλι. Ευχαριστώ για την απάντηση. Καμιά ιδέα για την γλώσσα αυτή ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 17, 2020 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2020 Μόλις τώρα, το μέλος Bonito έγραψε: Ευχαριστώ για την απάντηση. Καμιά ιδέα για την γλώσσα αυτή ; Τρέξε το παρακάτω σε PowerShell (run as admin) $LanguageList = Get-WinUserLanguageList $Language = $LanguageList | where LanguageTag -eq "qaa-Latn" $LanguageList.Remove($Language) Set-WinUserLanguageList $LanguageList -Force 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Νοέμβριος 17, 2020 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2020 39 minutes ago, honda22 said: Τρέξε το παρακάτω σε PowerShell (run as admin) $LanguageList = Get-WinUserLanguageList $Language = $LanguageList | where LanguageTag -eq "qaa-Latn" $LanguageList.Remove($Language) Set-WinUserLanguageList $LanguageList -Force Τέλειο δούλεψε!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts