l3ft3ris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2020 (edited) Καλησπέρα! Έχω ψάξει πως να λειτουργήσει το kodi αλλά δεν βγάζω άκρη. Αν κατάλαβα καλά είναι σαν να βάζει κάποιος σε σέρβερ υλικό ή να έχει live streaming και να παίζει από κάποιο url. Έχω ψάξει λίγο ελεύθερα στο ίντερνετ αλλά κάτι ελληνικά addons που βρίσκω δεν παίζουν. Βασικά ίσως δεν κάνω κάτι καλά στο tvbox-s διότι μου λέει ότι δεν υπάρχει σύνδεση στο ίντερνετ. Έκανα μια αναζήτηση στο φόρουμ αλλά δεν βρίσκω κανένα οδηγό για Kodi. Υπάρχει κάποιος που να το λειτουργεί να με ενημερώσει πως δουλεύει Αν το θέμα μου αντιτίθεται σε όρους του φόρουμ παρακαλώ ενημερώστε με να αφαιρεθεί. Ευχαριστώ! Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 8, 2020 από l3ft3ris Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Νοέμβριος 8, 2020 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2020 Το Kodi από μόνο του είναι καθ' όλα νόμιμο. Μάλιστα, τολμώ να πω ότι είναι εξαιρετικός Media Player / Library Manager. Βεβαίως, προϋποθέτει να κατέχεις νόμιμα το υλικό που θέλεις να αναπαράξεις. Με αυτή τη λογική, αν έχεις πχ σε έναν τοπικό δίσκο ή έναν απομακρυσμένο σέρβερ τη δισκοθήκη και τη βιντεοθήκη σου, μπορείς να τα οργανώνεις και να τα παίζεις με το Kodi. Προφανώς υπάρχουν add-ons που υποτίθεται ότι σου δίνουν πρόσβαση σε κάθε λογής υλικό, για το οποίο ενδεχομένως να μην έχεις τα αναγκαία δικαιώματα. Για τέτοιες περιπτώσεις δεν έχει νόημα να συζητήσουμε. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Νοέμβριος 11, 2020 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2020 Προς το παρόν έβαλα το νετφλιξ, πιο πολύ ήθελα να έχω τπτ παιδικά και ντοκιμαντέρ για το παιδί, του βάζω στο YouTube απλά δεν είναι μεταγλωττισμένα. Σε ευχαριστώ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts