GFFermari Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2020 Ξεκινω νεο θεμα γενικα για console gaming. Δεν εχω κονσολα, δεν εχω σκοπο να αγορασω αλλα καποια παιχνιδια και οι developers αυτων, αξιζει να αναφερθουν για το τι αναπτυσουν σε αυτες. Εχω την εντυπωση πως αντιστοιχης ποιοτητας παιχνιδια (Last of Us, God of War, Spider man etc.) δεν υπαρχουν στο PC... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Νοέμβριος 8, 2020 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2020 Το stutter fest στο video μονο εγω το βλεπω και κοντευουν να καουν τα ματια μου ; Α και 30fps... και stutter fest και 30 fps, που να υπαρξει στο pc τετοιο πραμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Οκτώβριος 27, 2021 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2021 On 8/11/2020 at 6:39 ΠΜ, το μέλος panoc έγραψε: Το stutter fest στο video μονο εγω το βλεπω και κοντευουν να καουν τα ματια μου ; Α και 30fps... και stutter fest και 30 fps, που να υπαρξει στο pc τετοιο πραμα? Ναι. Την φλατ γραμμη στο gameplay την βλεπεις? Δεν ξερω τι γινεται με τις προπαραγγελιες πλεον. Μεχρι τελος του 2020 σου ερχονταν μια μερα πριν τα παιχνιδια, το πολυ την ιδια μερα με την κυκλοφορια. Πλεον τα παιρνεις μερες μετα. 25-26 επρεπε να ερθει, 29 θα το εχω τελικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Οκτώβριος 31, 2021 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2021 Παιδες, ανετα παιχνιδι της χρονιας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts