elel Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2020 Καλησπέρα, Ίσως είναι λίγο περίεργο αυτό που θέλω να ρωτήσω και δεν ξέρω αν πρέπει να το ρωτήσω εδώ.. Θέλω να συμπληρώσω το βιβλίο της πρακτικής ,το οποίο είναι μηνιαίο (δηλαδή πρέπει να το συμπληρώνω ανά μήνα). Σπουδάζω μηχανικών πληροφορικής και εργάζομαι ήδη χρόνια σε γραφείο eshop. Γενικά πάντα έκανα εργασίες που έχουν να κάνουν με IT Support πέραν των αλλών εργασιών μου στην επιχείρηση, αλλά δεν ξέρω πως να το συμπληρώσω σωστά. Γνωρίζει κάποιος να μου πει τι θα μπορούσα να γράψω ή πως ή και κάποιες εργασίες με πιο επιστημονικούς όρους ίσως. Έχουμε δικό μας server, το site δεν είναι ανοιχτού κώδικα. Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Νοέμβριος 6, 2020 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2020 Εγω θυμαμαι ενα παληκαρι που μου το εφερε να το υπογραψω, αδειο. Του ειπα, παρτο και φερ' το μου συμπληρωμενο, χαχαχα Δεν υπαρχει σωστο και λαθος, γραψε κατι σχετικο με αυτο που κανεις ή θα επρεπε να κανεις 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elel Νοέμβριος 6, 2020 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2020 πριν 13 λεπτά, το μέλος slalom έγραψε: Εγω θυμαμαι ενα παληκαρι που μου το εφερε να το υπογραψω, αδειο. Του ειπα, παρτο και φερ' το μου συμπληρωμενο, χαχαχα Δεν υπαρχει σωστο και λαθος, γραψε κατι σχετικο με αυτο που κανεις ή θα επρεπε να κανεις χαχαχα Ευχαριστώ για την συμβουλή Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Νοέμβριος 7, 2020 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2020 Βαλε ζουμι πανω στο θεμα που ειχες δηλωσει θα εκανες Link to comment Share on other sites More sharing options...
elel Νοέμβριος 15, 2020 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2020 On 7/11/2020 at 1:25 ΜΜ, το μέλος kpetros έγραψε: Βαλε ζουμι πανω στο θεμα που ειχες δηλωσει θα εκανες Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts