Jump to content



Windows 2000 Share Folder


gleon

Recommended Posts

Λοιπόν,

Έχουμε 2 PC με windows 2000 τι θέλω να κάνω.......

θέλω το ένα pc να έχει ένα Share Folder και στο οποίο θα μπορώ να μπαίνω ΑΛΛΑ χωρίς authentication window και χωρίς να έχω δικαίωμα Login ως χρήστης στο μηχάνημα αυτό

dhladh Θέλω μόνο να μπόρω να βλέπω ένα Folder από το μηχάνημα αθτο

Γίνεται ...????

Link to comment
Share on other sites

Δεν θα χρειαστείς κανέναν κωδικό. Αν δεν φοβάσαι για πρόσβαση από τρίτους (αν δλδ είναι μόνο τα 2 μηχανήματα στο δίκτυο) κάνε το κοινόχρηστο με δικαιώματα πρόσβασης στο group "Everyone". Το τι επίπεδο πρόσβασης (Read, write, execute κλπ) θα δώσεις είναι άσχετο βέβαια και έχει να κάνει με το τι θα κάνει ο απομακρυσμένος χρήστης με τα περιεχόμενα του φακέλου.

Link to comment
Share on other sites

παίζει! Εκτός κι αν είναι κανένα pc σε domain και το άλλο δεν είναι. Αν δεν είναι κανένα, καλού κακού βάλτα στο ίδιο workgroup! Αν και πάλι δεν παίξει κάτι άλλο φταίει στο δίκτυο.

Τα ΧΡ ίσα ίσα που είναι πιο δύσκολα-αυστηρά, π.χ δεν παίζει το "$"

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από ZAK

Τα ΧΡ ίσα ίσα που είναι πιο δύσκολα-αυστηρά, π.χ δεν παίζει το "$"

Χεχε παίζει κανονικότατα. Και το C σου έχει το administrative share C$ και ό,τι share κάνω στα πισιά μου, το κάνω με $ για να μην έχω "ανατριχίλες" από τους υπόλοιπους χρήστες του δικτύου :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.