Jump to content

UV paint???

Qlim4X

Recommended Posts

ξερετε που θα μπορουσα να βρω κατα προτιμιση μπλε uv χρωμα???

με ενδιαφερει να βαφω και τα ηλεκτρονικα μερι του υπολογιστη αλλα και οτι αλλο βρεθει μπροστα μου...

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από DarkSaga

υπάρχουν μαρκαδοράκια με την ένδειξη fluo τα οποία ψάχνω και εγώ

επίσης ψιλοφοσφωρίζουν και τα highlight μαρκαδορακια που μαρκαρουμε τα κείμενα give it a try

τα μαρκαδορακια υπογραμισεις τα δοκιμασα ολα και δεν βρηκα ουτε ενα UV μπλε .ολα ηταν σε πορτοκαλι κιτρινο πρασινο και ροζ αλλα μπλε κανενα που να φωσφοριζει.

αυτο με τα fluo τι ειναι???

Αρχική απάντηση από DarkSaga

all these fluor pens are, are gel pens that come in really bright neon colors. the ink just happens to be uv reactive

ψάχνω να σου βρώ φωτο της συσκευασιας

περιμενο να δω τι δοι πραμα ειναι

@DarkSaga: Τελικά βρήκες φωτογραφία από τα στυλό;

Η με τη μάρκα ίσως να το εντοπίζαμε... (Θα κάνει sold out)

Εγώ βρήκα μόνο αυτό...

http://www.awannaby-cadeaux-affaires.com/objets-publicitaires/catalog/surligneur-fluo-commande-tampographie-couleurs-p-453.html

Τα stabilo που λες έχουν ένα επικίνδυνο στοιχείο:

Είναι με βάση το νερό => ποιος τα βάζει να βάψει την κάρτα του;

Και δεν βλέπω πουθενα UV-reactive αλλά απλά φωσφορούχα... (άλλο πράγμα)

Αρχική απάντηση από fantacid [Σήμερα, στις 01:38]

τσιρκο φαση!!!

εχει κ ψυλους που κανουν με κολπα με φωτιες το πακετο???

το αισθητικο αποτελεσμα πανω σε κατι ειναι εντελως υποκειμενικο θεμα..........μπορει και μενα να μην μου αρεσε να εχω ετσι το κουτι μου(απλα με ενα blue cathode mono) αλλα το αποτελεσμα ειναι εντυπωσιακο.

παιδια και κατι λιγο οφφτοπικ αλλα νομιζω οτι χρειαζεται

(αν η προσπαθεια καποιου δεν σας αρεσει μην εκφραζεστε προσβλητικα.απλα μην απαντατε........εμενα θα μου κακοφαινοταν να εχω κατσει αρκετες ωρες με τετοιους μαρκαδορους και να προσπαθω να φτιαξω τελειες και συμμετρικες γραμμες και να ακουσω στην τελικη ενα σχολιο του στυλ ''τι τσιρκο ειναι αυτο'')

:...:

@Fantacid: αφορμη μου εδωσες....το κανουν αρκετα ατομα και σε παλιοτερα θεματα....δεν εχω κατι μαζι σου....απλα λιγο διακριτικοτητα:hi:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.