Jump to content

ACS... Όταν το courier συναντά το φραντσαιζ

totally_wired

Recommended Posts

Νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος...

Έχουν "κλέψει" και εμένα σε ACS χρεώνοντας μου μια P2P αποστολή (point-to-point που πας μονος σου και παραλαμβάνεις το δέμα) ως κανονική. Το ίδιο πήγε να γίνει και με έναν κολλητό που τον είχα ενημερώσει για την πουστιά που κάνουνε και τους την είπε... Όλα αυτά στο κατάστημα Αλίμου, οπότε δεν έιναι μεμονομένο περιστατικό σε συγκεκριμένο κατάστημα. Και στις δύο περιπτώσεις δεν υπήρχε απόδειξη κολλημένη στο δέμα όπως θα έπρεπε.

Εγώ περιορίστικα στο να στείλω mail από το site της ACS στα κεντρικά αλλά δεν αξιώθηκαν να μου απαντήσουν. Κακώς το είχα αφήσει έτσι και ας ήταν 2 διαφορά.

Αν το φαινόμενο είναι γενικευμένο ρε αυτοί θα βγάζουν δεύτερο μεροκάματο.

Φιλοδώρημα με το έτσι θέλω μέχρι και εννιάευρο.

Αφήνω το IT και πάω να γίνω courier καλύτερα.:tomato:

Αρχική απάντηση από n1ck0s

χρεώνοντας μου μια P2P αποστολή (point-to-point που πας μονος σου και παραλαμβάνεις το δέμα) ως κανονική.

Γνωστό "κόλπο" της ACS..Το νου σας με τα λαμόγια.

Δεν εχω παρει τιποτα μεσω acs οτι εχω παραγγειλει ομως μεσω γενικης ταχυδρομικης απο e-shop, τσακωθηκα για να το παρω.

Σε ολες τις περιπτωσεις αλλα λεγαμε για ωρες παραλαβης αλλα εκαναν. Πηρα του κοσμου τα τηλεφωνα και ενω ειχα πληρωσει παραδοση στο σπιτι αναγκαστηκα δυο φορες να παω εγω να το παρω. Εστειλα εμαιλ στο e-shop και επειδη το υφος τους ηταν ειρωνικο πχ "ο γραφων γνωριζει πως στα γιαννενα οι αποστασεις δεν ειναι τοσο μεγαλες" λες και ημουν υποχρεωμενος εγω να ψαχνω που εχει καταστημα η γενικη ταχυδρομικη, δεν ξαναγορασα απο το e-shop.

Εμένα μου φάγανε μια φορά για παραγγελία ενός mobile απο Αμερική (USPS->ACS) 17 με την δικαιολογία ως έξοδα εκτελωνισμού. Τους είχα ζητήσει απόδειξη αλλά δεν μου δώσανε ποτέ. Είχα κάνει ολόκληρη φασαρία για να μάθω που πήγανε αυτά τα extra χρήματα (το προϊόν ήταν πληρωμένο με πιστωτική, το ίδιο και τα μεταφορικά, ενώ απο το ίδιο μαγαζί στην Αμερική είχα ξαναψωνίσει 5-6 φορές ακόμα) αλλά δεν έμαθα ποτέ. Απλά στην 7η αγορά, γύρισε ο τροχός και έδειξε το όνομά μου για αφαίμαξη χαρτζιλικού. Επίσης κυρίως για αγορές απο Γερμανία (GLS) έχω προλάβει 2-3 φορές το δέμα, πρίν το στείλουνε πίσω (ας είναι καλά το online tracking των Γερμανών που δουλεύει σχεδόν realtime), διότι ο αρχι-κάγκουρας chief-master διανομής του υποκαταστήματος Αλίμου εδώ, μάλλον δεν έχου βγάλει ούτε το δημοτικό και κάνει συνέχεις λάθος το επίθετό μου.....

Εμένα ήρθε και μου λέει 20 έξοδα αποστολής για το fortron και λέω ξέχνα το και πε΄ρνω στα κεντρικά και μου λένε κανονικά είναι 17 λόγω βάρους εγώ του έδωσα 15 και του είπα αντε γεια...

M αυτα και μ' αυτά, καλύτερα το ταχυδρομείο λοιπόν. Φυσικά ελέγχουμε και το online tracking για να ξέρουμε πότε ήρθε το δέμα στην Ελλάδα. Γιατί αν περιμένουμε από τους δικούς μας ...

Αρχική απάντηση από sa1901

M αυτα και μ' αυτά, καλύτερα το ταχυδρομείο λοιπόν. Φυσικά ελέγχουμε και το online tracking για να ξέρουμε πότε ήρθε το δέμα στην Ελλάδα. Γιατί αν περιμένουμε από τους δικούς μας ...

Εγώ περιμένω εδώ και κάτι μέρες ένα δέμα από γερμανία αλλά δεν έχει κωδικό 2-9-2. Έχει έναν άλλο κωδικό μόνο με αριθμούς... Μπορώ να τον κάνω tracking αυτον?

Αρχική απάντηση από totally_wired

Εγώ περιμένω εδώ και κάτι μέρες ένα δέμα από γερμανία αλλά δεν έχει κωδικό 2-9-2. Έχει έναν άλλο κωδικό μόνο με αριθμούς... Μπορώ να τον κάνω tracking αυτον?

Από ποιο μαγαζί;

καλα εκανες και ανεφερες οτι εγινε για να ξερουν και τα αλλα παιδια, γιατι παρα πολλοι απο εδω κανουν τετοιες συναλλαγες. παντως τωρα που θυμηθικα την τελευταια φορα που ειχα παραγγειλει απο multirama και εμενα η αποδειξη απο την acs δεν φαινοταν καλα. παλι καλα που το ειπες γιατι περιμενω τα gatewatch απο το πλαισιο τη δευτερα και θα ερθουν με την acs. εγω στη περιπτωση σου παντως νομιζω πως ο deliveras πηγε να καβατζωσει κατι παραπανω.

γιατι δεν το στελνεις με τα ελτα ως συστημενο, εγω ετσι εκανα για ενα δεμα που εστειλα στη Λαρισα, πηρα τηλ. εγω στο κιλκις στην αcs και ρωταω για ενα δεμα και αν θυμαμαι καλα μου ειπε γυρο στα 12 ευρο για δεμα μεχρι 2 κιλα, μετα ανα κιλο ,+ 1 με 2 ευρα. με ελτα πληρωσα 5.80 ως συστημενο και το δεμα παραδοθηκε μεσα σε τρεις μερες.

Παιδιά εγώ που αγοράζω πολύ από ebay , παραλαμβάνω πολλά με ACS (Ειδικά από Γερμανία) , δεν μου έχει εμφανιστεί ποτέ τέτοιο φαινόμενο. Μήπως οι υπάλληλοι κάνουν λαμογιές εν αγνοία των αφεντικών;

Αρχική απάντηση από outlaw

Επίσης κυρίως για αγορές απο Γερμανία (GLS) έχω προλάβει 2-3 φορές το δέμα, πρίν το στείλουνε πίσω (ας είναι καλά το online tracking των Γερμανών που δουλεύει σχεδόν realtime)

οχι μονο real-time αλλα και future time !!!

post-1377-1416071904,6346_thumb.jpg

Μα προφανως!Αυτα οποια διαβασες παραπανω τα κανουν οι delivery boys ,αντε και η γραμματεας... Αν το ηξεραν τα μεγαλα αφεντικα θα ειχαν παει σπιτι τους...

Αρχική απάντηση από Vadergr

Μα προφανως!Αυτα οποια διαβασες παραπανω τα κανουν οι delivery boys ,αντε και η γραμματεας... Αν το ηξεραν τα μεγαλα αφεντικα θα ειχαν παει σπιτι τους...

Και τα μεγάλα αφεντικά με παρόμοιο τρόπο έγιναν μεγαλά

Αρχική απάντηση από totally_wired

Και τα μεγάλα αφεντικά με παρόμοιο τρόπο έγιναν μεγαλά

παντα εστι γινετε παντου

για να ανεβεις η θα πρεπει να αξιζεις η να κανεις φουστιες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.