Jump to content

ACS... Όταν το courier συναντά το φραντσαιζ

totally_wired

Recommended Posts

Όλα ξεκίνησαν όταν έκανα την παραγγελία του tagan την Mεγάλη Tετάρτη από το eshop.

Πριν αναφέρω όλη την ιστορία το θέμα είναι μάλλον φιλοσοφικό εάν φταίει το eshop για τους συνεργάτες του. Πιστεύω ότι δεν φταίει αλλά πιστεύω ότι έπρεπε να ακούσει τον πελάτη κατά την παραγγελία του και να του τα στείλει με γενική ταχυδρομική (και ΟΧΙ με ACS) όπως ΖΗΤΗΣΕ/ΖΗΤΗΣΑ

Η παραγελία είχε αποδέκτη εμένα στην νέα μάκρη (Υπάρχει και γενική ταχυδρομική και acs) και τέλος η πληρώμη θα γινόταν με αντικαταβολή (87.κάτι)

Εν πάση περιπτώσει την τετάρτη το βράδυ δεν έγινε το καθιερωμένο confirmizing που κάνει το eshop και λέω ΟΚ θα τα στείλουν την Μ. Παρασκευή.

M.Πέμπτη κατά της 1900 ακούω μπιπ μπιπ.

Πάω να πάρω το πακετάκι μου με χαρά και σκεφτόμενος ότι το eshop με εξέπλιξε για την ταχύτητα του.

Πόσο είναι?, ρωτάω τον courier.

99.

:woot: :woot: :woot: :woot:

Λέω πολλά. 12 μεταφορικά? (περίμενα 5-6 σύνολο 93)

Μετά σκέφτομαι αυτά τα tagan τα ρυμάδια είναι βαρία μήπως ήταν πάνω από 2 kg... δεν πήγαινα με το τουτουνι 2 βήματα είναι το χαλάνδρι από την ΝΜ.

Βγάζω δίνω το 100αρικάκι.

Πέρνω το ευρώ.

Υπογράφω (1)

Ζητάω αποδεικτικό (Αυτό που συνήθως είναι κολημένο στο κουτί)

Μου λέει χάθηκε.

Του λέω ΟΚ δεν το παίρνω.

Μου δίνει τα ευρώ μου πίσω.

Του δίνω το δίκο του και το taganaki

Μου δίνει μια κάρτουλα με 5 αριθμούς (2) και κάτι τηλέφωνα.

Του λέω μέχρι τι ώρα δουλεύετε?

Μέχρι της 2000 μου λέει.

Στα καπάκια

Α) Καλω στο eshop

Ο υπάλληλος βρίσκει την καταχώριση μου.

Μου λέει 90. :blink:

Μου δίνει και τον αρίθμο μεταφόρας 10αριθμοί ( [2] οι 5 πρώτοι μόνο ήταν αυτοί της κάρτας)

B) Κλήση στο κατάστημα της ACS νέας μάκρης. Το σηκώνει μια. Της λέω ήρθε το παλικάρι και μου είπε 99 ευρώ και δεν είχε αποδεικτικό. Ένω από εκεί που μου το έστειλαν μου είπαν 90 blah blah. Μου λέει όλα τα πακέτα έχουν αποδεικτικό κολήμενο. Της λέω αυτό δεν έχει. Μου λέει πως έχει και οτι το βλέπει μπροστά της :nothing: (3)

ΟΚ της λέω στείλε μου το πίσω με το παλικάρι μέχρι της 2000 μου είπε ότι δουλεύτε. Σχόλασε λέει το παλικάρι, δεν κάνουμε τώρα αποστολές. ΟΚ λέω μέχρι της 2000 θα είσαστε εκεί περνάω και το παίρνω.

Ξεκινάω γκαζομένος και τρελά τσαντισμένος σε χρόνο dt είμαι στην acs σε μια απόσταση κοντά 3km.

ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΦΤΑΝΩ ΕΦΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΤΗΣ ACS και είχε βγεί έξω η τύπισα και κουβάλαγε το tagan και το χαρτί που έγω υπόγραψα. [3]

Έγινε Ο ΧΑΜΟΣ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. Δεν υπήρχει εκεί όμως το αφεντικό/προιστάμενος

ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΕ ΚΛΕΨΟΥΝ 9

Η δικαιολογία τους ήταν ότι δεν φαινόταν καλά το 90 και έμοιαζε με 99... έλεος καρπουζία είναι τα χαρτία της ACS? Μια χαρά φαίνεται μέχρι και στην άθλια φωτοτυπία από fax που μου έδωσαν φαίνεται καθαρά

1) Όταν εγώ υπόγραψα δεν είδα το 90 δίοτι ο υπάλληλος κρατούσε με το χέρι του τον αριθμό (κλασικό κόλπο) [1]

2) Μη έχοντας έγω την απόδειξη να την δώ άμεσα δεν θα μπορούσα να δω το 90.

3) Βλέπωντας μετά την απόδειξη του eshop που θα λέει 90 από ποιόν να ζητήσεις τα 9, ποίος θα στα δώσει και πώς θα το αποδείξεις αφού έχεις υπογράψει για 90 [1]

4) Γιατί μου είπε ψέμματα η υπάλληλος? Γιατί βγήκε έξω να πάρει τα πράγματα μου γρήγορα? Πως τα ήξερε αυτά την στιγμή που πήρα τηλέφωνο?

Όλα αυτά όμως είναι απλά ερωτημάτα με μέγαλη πιθανότητα να είναι φαντασίες έτσι όπως τα περιγράφω. Όμως εάν βλέπατε το ύφος του υπαλλήλου όταν του είπα ότι δεν τα παίρνω και την βιασύνη με την οποία έφυγε δεν θα χρειαζόσταν άλλη ένδειξη.

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

παλι καλα να λες που σου εκοψε και δεν το πληροσες εκεινη την στιγμη οπως κανω εγω..............

Όταν εγώ τους έλεγα στο eshop να μου το στειλούν με ταχυδρομική και ΟΧΙ με ACS νομίζεις οτί το έλεγα απο καπρίτσιο?

Θα ήθελα να βρουν την κασέτα που τους το λέω για την 'καλύτερη ποιότητα των υπηρέσιων τους'

Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads

αισχος!!!!!!!!!!!!!!!και απο εκει πανε να βγαλουν λευτα!

ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!

μαλλον o deliveras θα εβγαζε τα λεφτα και οχι η ιδια η εταιρια

Ναι σε συνδιασμό με την γραμματέα

Αν και πήρα τα τηλέφωνα του αφεντικού και το κινητό του. Δεν έκανα τίποτα λόγω πάσχα.

Όμως ένα τηλεφωνάκι στα κεντρικά της ACS ή στο eshop θα το κάνω αύριο.

Αρχική απάντηση από totally_wired

Ναι σε συνδιασμό με την γραμματέα

Αν και πήρα τα τηλέφωνα του αφεντικού και το κινητό του. Δεν έκανα τίποτα λόγω πάσχα.

Όμως ένα τηλεφωνάκι στα κεντρικά της ACS ή στο eshop θα το κάνω αύριο.

τους χριαζετε ενα ταρακουνιμα..............

καλα θα κανεις ορμα στο ψαχνο

Αρχική απάντηση από esdee

Μπραβο σου παντως για την ψυχραιμια να μην δεχτεις το Tagan

Αισχροκερδια :TD:

εγω παντος στην θεση του θα το επερνα 100%(οπως κανο αλοστε παντα) και αν εβλεπα μετα το λαθος θα γινοτανε χαμος.........

Αρχική απάντηση από esdee

Μπραβο σου παντως για την ψυχραιμια να μην δεχτεις το Tagan

Αισχροκερδια :TD:

Κοίτα. Ήξερα που είναι το μαγαζάκι της ACS οπότε δεν είχα πρόβλημα να πάω να το πάρω.

Φυσικά το πήρα με τα 90 μετά τον χαμό.

Αρχική απάντηση από totally_wired

Κοίτα. Ήξερα που είναι το μαγαζάκι της ACS οπότε δεν είχα πρόβλημα να πάω να το πάρω.

Φυσικά το πήρα με τα 90 μετά τον χαμό.

καταλαβαινω, εγω απλα θα το επερνα και δεν θα εδινα ποτε σημασια οχι για κανενα αλλο λογο αλλα γιατι δεν θα ειμουν ψυχραιμος να καταλαβω την απατη.

Ας εχουμε το νου μας λοιπον

Αρχική απάντηση από Seeker

Αλήθεια εσάς σας το στέλνει το e-shop με ACS? Εμένα πάντα με γενική ταχυδρομική χωρίς καν να τους το πώ.

To αυτο, χωρια του οτι προχθες για μια μητρικη απο το e-shop μου χρεωσαν 5 μεταφορικα... για Θεσσαλονικη.

Εγώ πάλι δεν είχα ποτέ πρόβλημα με ACS... Και οι γονείς μου που παίρνουν/στέλνουν πολλές φορές με ACS δεν έχω ακούσει κανένα παράπονο... Εμένα πάντως την οθόνη μου την έστειλαν με ACS και πλήρωσα 7 μεταφορικά. Και είναι και πόσο είναι (6 κιλά νομίζω). Μάλλον κάτι βρωμάει με το συγκεκριμένο υποκατάστημα/deliverά... :hmm:

Σπογγε μπραβο ρε... καλα ξηγηθηκες

επρεπε ομως οταν πηγες απο κει να του σπαγες τα μουτρα με τι μια, χωρις εξηγησεις...

ξυπνησαν και οι κουριερ...και πανε να βγαλουνε χαρτζιλικακι...ΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕ κατι πραγματα....

ρε τι αλλο 8α ακουσουμε εδωμεσα....[©Shido]

Αρχική απάντηση από Zarras

Σπογγε μπραβο ρε... καλα ξηγηθηκες

επρεπε ομως οταν πηγες απο κει να του σπαγες τα μουτρα με τι μια, χωρις εξηγησεις...

ξυπνησαν και οι κουριερ...και πανε να βγαλουνε χαρτζιλικακι...ΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕ κατι πραγματα....

ρε τι αλλο 8α ακουσουμε εδωμεσα....[©Shido]

μαλλον οκοσμος εχει αναγκη απο λεφτα και ξυλο...........

λολολ

το τυπάκι πρέπει να χάσει τη δουλειά του!

και αν χαθεί τιποτα απο το εξόχικό θα πας να πάρεις τα στοιχεία του απο τη δουλειά του και θα τον βρούμε να τον "μηνύσουμε" δε γίνεται αλλιώς.....

ο φόβος φυλάει τα ερμα....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.