morius Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2005 Μόλις εχθές έκανα φορμάτ(διπλό μάλιστα)τέσπα στο δεύτερο φορμάτ όλα πήγαν καλά όλα τα προγράμματα μπήκαν καλά,και πέρασα mp3 και όλα τα αυτά μια χαρά,όσον αφορά Antivirus-firewall κλπ έβαλα : Comporate edition-ZA 5.5,Ad-Aware!!!!!Τώρα έτσι όπως ήμουν ΝΕΤ,μου βγάζει ένα παραθυράκι με χρονόμετρο,ενός λεπτού, ότι το PC θα κλίσει,αυτό μου το έβγαζε ποιο παλιά όταν δεν είχα Firewall τώρα δεν ξέρω τι έγινε,πήδηξε το Firewall?????τα Συμπεράσματα δικά σας...:wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spooky Μάϊος 4, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Μηπως εγινε καμια στραβη και περασε ο Blaster? Γιατι αυτο εκανε...εκλεινε το pc οταν εισουν στο ΝΕΤ. Κατεβασε απο τη Symantec ενα προγραμματακι που τσεκαρει αν τον εχεις κολλησει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 4, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Spooky Μηπως εγινε καμια στραβη και περασε ο Blaster? Γιατι αυτο εκανε...εκλεινε το pc οταν εισουν στο ΝΕΤ. Κατεβασε απο τη Symantec ενα προγραμματακι που τσεκαρει αν τον εχεις κολλησει. Αν εχει βαλει Windows XP με SP2 ουτε ο Blaster αλλα ουτε ο Sasser περνανε. Μηπως βγηκε κανενας καινουριος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Μάϊος 4, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 00:51] Αν εχει βαλει Windows XP με SP2 ουτε ο Blaster αλλα ουτε ο Sasser περνανε. Μηπως βγηκε κανενας καινουριος? Όχι SP1 έχω βάλει κάτσε να κάνω τώρα το scan το έχω αυτό το tool:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Μάϊος 4, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Το Scan έγινε αλλά τπτ τι άλο μπορεί να είναι????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 4, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Αρχική απάντηση από morius Το Scan έγινε αλλά τπτ τι άλο μπορεί να είναι????? Βαλε τα απαραιτητα updates καλου κακου απο την Microsoft. Για blaster και sasser ψαξε μεσα στην MS και θα σου δωσει τα λινκ με τα updates. Κατι αλλο δεν νομιζω οτι χρειαζεται μετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Μάϊος 4, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Sasser removal tool Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάϊος 5, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 SP2 βάλε και κατέβασε τα updates . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.