Jump to content

Λογαριασμός email - τι προτείνετε?

firefox

Recommended Posts

σκέφτομαι να μεταφέρω όλη μου την αλληλογραφία σε ένα λογαριασμό έτσι ώστε να έχω πάντα access ανεξάρτητα από ποιον isp χρησιμοποιώ κάθε φορα. με ενδιαφέρει το pop3 -για ενδεχόμενο κατέβασμα σε outlook- όσο και αξιοπιστία. επίσης ξέρω πως για τα πιο πολλά κρίβετε από πίσω η συνδρομή αλλα κάτι τέτοιο δεν είναι αποτρεπτικό.πέρα από τα κλασικά hotmail, yahoo τι άλλο υπάρχει? έχω ακούσει και για Gmail αλλα άκουσα αρνητικά σχόλια για αυτούς χωρίς να ξέρω τι έχει γίνει.

Καλημέρα

σχετικά με το gmail αν εξαιρέσεις το περίεργο ''καθεστός'' με τις προσκλήσεις για να φτιάξεις λογαριασμό, και το σχετικά νέον της ηλικίας του, δεν έχω ακούσει κάτι άλλο. Απο την άλλη το yahoo δίνει πλέον 1G χώρο και στα τελευταία 6 χρόνια που το χρησιμοποιώ δεν έχω παράπονο.

yahoo, gmail, gawab πολυ καλες ολες οι υπηρεσιες ....

απο οτι καταλαβα θελεις web email free 1-2gb για να εισαι ανετος και να μπορεις να τα κατεβαζεις και με pop3 client ...

στη θεση σου θα προτιμουσα ειτε yahoo ειτε gmail ...

μονο για web email θα προτιμουσα 100% gawab

έφτιαξα ένα gmail. αυτό που με βολεύει είναι το free pop3 που παρέχει- βεβαια λογικά κάποια στιγμή θα το χρεώνουν και αυτό?

αυτό που δεν μπόρεσα να βρω είναι πως να σβήνεις μαζικά mails από το inbox. αν πας μέσα σε κάθε mail τότε έχει option αν το σβήσεις αλλα αν τα βλέπεις όλα από το inbox ένα delete για να επιλέξω πια θέλω να σβήσω δεν μπόρεσα να βρω...επίσης στα settings οι επιλογές μου φάνηκαν λιγοστές σε σχέση ας πούμε με yahoo.

είναι σε beta τώρα έτσι? το θέμα είναι να κράτηση. μην βασιστούμε σε αυτό και μετά κλίση σε κάποια στιγμή.

Το yahoo το χρησιμοποιω πολυ καιρο και σαν pop3(μονο αν ειναι yahoo.gr,αλλιως πρεπει να πληρωσεις).Πλεον ειναι με 1GB χωρο και απο spam protection ειναι εξαιρετικο!Στο προτεινω αν τελικα δεν σε βολευει το gmail..

Αν και έχω hotmail, δε θα το σύστηνα σε καμία περίπτωση. Σου δίνει μόνο 2Mb χώρο (αστείο δηλαδή), πρέπει να κάνεις μετά τη γνωστή πατέντα για να σου αυξηθεί σε 25 και μετά έχεις και τη microsoft να σε δουλεύει και να σου λέει ότι ....κάποτε... θα έχεις 250.

’σε που δε διαβάζει αρκετά επισυναπτόμενα.

Γι' αυτό δοκίμασε yahoo, αλλά δες και το pathfinder, νομίζω δίνει και αυτό 1Gb.

Α, τσέκαρε και το in.gr

Προσωπικά δεν θα έκανα Mail σε τέτοιους μεγάλους servers. Δεν ξέρω αλλά δεν με "τραβάνε" ιδιαίτερα... Βασικά πιστεύω οτι είναι πιο "ευαίσθητοι" στα spams. Είχα κάποτε account στο MSN. Σχόλια; ’θλιος χώρος, μη ύπαρξη (τότε τουλάχιστον) δωρεάν pop3 πρόσβασης, πάαααρα πολλά spams κ.τ.λ. Εδώ και ένα χρόνο έχω account στο Freemail και είναι αστέρι! Και δωρεάν pop3, και στο χρόνο αυτό να μου έχουν έρθει 3 το πολύ spams. Το πρόβλημα όμως είναι οτι εδώ και κάτι μήνες "κάνουν αναβάθμιση στο server" και δεν σε αφήνουν να κάνεις καινούριο account... :( Πάντως μακρυά από MSN.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.