Jump to content

Το SLI or not to SLI?

pontifikas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αν τα πράγματα εξελιχθούν καλά, σύντομα θα είμαι κατοχος μιας ΑΤΙ x800XL(PCI-E):inlove:

Το ζήτημα είναι ότι οι ATI δεν υποστηρίζουν το SLI.

Μπορεί κανείς να μου τεκμηριώσει, γιατί να πάρω μια MOBO Με SLI Και όχι μια με μια PCI-E θύρα και 4 PCI καβάντζα? Αξιζει?

Βασικά, εφόσον αποκτήσω την ΑΤΙ, αυτές τις δύο σκέφτομαι

1)MICROSTAR MSI K8N NEO4 PLATINUM

2)ASUS A8N-SLI DELUXE RETAIL

Η ASUS είναι 10 ευρώ πιο ακριβή(τα μεταφορικά δηλαδή).

Απ'οτι μπορω να καταλαβω εισαι φαν της ATi,γιατι δεν περιμενεις τις καρτες της ATi που υποστιρηζουν MVP?

Και αφου καιγεαι τοσο για SLi και εχεις ευρα για να αγωρασεις κατι κορυφαιο,

γιατι δεν αγωραζεις μια 6800GT που εχει SLi? Και οταν εχεις περισοτερα χρηματα αγωραζεις και μια δευτερη και εισαι τζετ!

Απλά τα πράγματα:

- Αν έχεις τα φράγκα και σου περισσεύουν, χτύπα SLI.

- Αν δεν σου περισσεύουν, κάτσε και σκέψου ψύχραιμα πόσο πολύ σου είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ απαραίτητο το SLI. Αν απορείς πως ζούσες τόσο καιρό χωρίς αυτό, κάνε οικονομίες και χτίσ'το. Αν αισθάνεσαι κορόιδο με το να σκας +400 για να βλέπεις το όνομα σου ψηλότερα στην λίστα 3dMark05 του TheLab, δώσε αλλού το ποσό.

Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει μια πελώρια λίστα με gadgetάκια των 400 (PocketPC? κινητό? πτάνες? κ.ο.κ) και τα περισσότερα θα μπορούσες να τα απολαύσεις πολύ περισσότερο από μια δεύτερη 6800 κρυμμένη στο κουτί σου ;)

Αρχική απάντηση από Chosen

................υπάρχει μια πελώρια λίστα με gadgetάκια των 400 (PocketPC? κινητό? πτάνες? κ.ο.κ) ........

Πλεον εκει συγκαταλεγονται? Γ@μωτο, εχω μεινει πολυ πισω!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.