minast Ιανουάριος 6, 2021 #121 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος yanni έγραψε: Και ακόμα οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν τις επιπλέον αυξήσεις που αναφέρονται αυτές τις μέρες. Και λογικά δεν περιλαμβάνουν ακόμα και την τρέλα λόγω mining που ξανά πιάνει. Μάλλον έπρεπε να είχα κρατήσεις τις 7850 και 7870 που είχα. Θα τις πούλαγα κανένα κατοστάρικο την μία σε 6 μήνες από τώρα (αν λάβουμε υπόψιν το τι παίζει στα μεταχειρισμένα). Ίσως να βγάλω για πώληση την 3870 για κανένα 50άρι Έχω δει πολλά τρελά στις τιμολογήσεις μεταχειρισμένων. Διότι δυστυχώς με τις τιμές των νέων παρατηρείται τρέλα και στις τιμές των παλιών. Κάτι φρέσκες αυξήσεις που πήρε το μάτι μου ήταν λόγω δασμών Αμερικής-Κίνας (είχαν εξαιρεθεί και έληξε η εξαίρεση). Εμείς μπορεί να έχουμε καπέλο, αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν θα μας φορέσουν και αυτό Κατά τα άλλα κοιτούσα για μία φτηνή μεταχειρισμένη κάρτα και γελάω με τις τιμές... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 6, 2021 Author #122 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2021 (edited) 4 minutes ago, minast said: Κάτι φρέσκες αυξήσεις που πήρε το μάτι μου ήταν λόγω δασμών Αμερικής-Κίνας (είχαν εξαιρεθεί και έληξε η εξαίρεση). Εμείς μπορεί να έχουμε καπέλο, αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν θα μας φορέσουν και αυτό Κατά τα άλλα κοιτούσα για μία φτηνή μεταχειρισμένη κάρτα και γελάω με τις τιμές... consolitsa ! εγώ έκανα το βήμα series s για αρχή και ultimate pass που τρέχει και στο πισί και στο series s Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 6, 2021 από ARMAGEDDON Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Ιανουάριος 7, 2021 #123 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2021 15 hours ago, minast said: Εμείς μπορεί να έχουμε καπέλο, αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν θα μας φορέσουν και αυτό χαχαχαχα (αν οι δασμοί αποδειχτούν υψηλοί κι η διαφορά τους μεγάλη, δεν προβλέπω να δώσουν πολύ φθηνότερα σε Ευρώπη γιατί θα τους δημιουργηθούν θέματα. Κάπως, ευθεως, πλαγίως, δεν ξέρω πώς ακριβώς, ας αναμένεις να το φάμε) Υπάρχει και το ζήτημα για τι είδους δασμούς μιλάμε. Προκύπτει από κάπου ότι αναφερόμαστε μόνο στο τελικό προϊόν κι όχι σε επί μέρους εξαρτήματα του; Μόνο για import tariffs αορίστως διάβασα. 15 hours ago, minast said: Κατά τα άλλα κοιτούσα για μία φτηνή μεταχειρισμένη κάρτα και γελάω με τις τιμές... εδώ κάνουμε στάση κι υποκλινόμαστε στον Κούκις. Τον είχα θαυμάσει από όταν πρωτοείπε για την αγορά του, τώρα περισσότερο. Άριστο timing. Εμείς θα περιμένουμε. Κάτι θα βρεις μην απελπίζεσαι αλλά υπομονή. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Ιανουάριος 8, 2021 #124 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2021 Εγώ πήρα οθόνη και περίμενα να πάρω και κάρτα να ξεστραβωθώ αλλά το βλέπω για 7800ΧΤ τελικά και αν, με αυτές τις τιμές. Άντε να βγάλει κάνα χρόνο ακόμα η 290Χ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 10, 2021 Author #125 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2021 τελικά η αρχική κοστολόγηση της rx 6800xt ήταν 540 δολάρια ! επιθετικό μεν rumor μεταξύ τους και έτσι έριξε τις τιμές η nvidia το τι γίνεται με την διαθεσιμότητα δεν θα το σχολιάσω μιας και ζούμε εποχές 17 με covid ASRock Radeon RX 5900 XT Phantom ES tested (former RX 6800 XT) | VideoCardz.com VIDEOCARDZ.COM Radeon RX 6800 XT AMD Radeon RX 5900 XT ES (former RX 6800 XT) spotted An interesting leak has just popped up on Chiphell. A member of the forums was able to find an 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση icy20 Ιανουάριος 19, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #126 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2021 Και απο το πουθενα...@gdp77 εισαι ετοιμος; @ARMAGEDDON ακους; Παρηγγειλα μια 6900ΧΤ... LMAO Να δουμε τελικα ειναι legit αυτο που βρηκα η θα κλαιω; 4 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιανουάριος 19, 2021 #127 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2021 2 hours ago, icy20 said: Και απο το πουθενα...@gdp77 εισαι ετοιμος; @ARMAGEDDON ακους; Παρηγγειλα μια 6900ΧΤ... LMAO Να δουμε τελικα ειναι legit αυτο που βρηκα η θα κλαιω; Στέλνω email στη Lisa ότι ο icy20 από φανατίλας μπλε/πράσινος έγινε full κόκκινος 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Ιανουάριος 19, 2021 #128 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2021 πριν 26 λεπτά, το μέλος gdp77 έγραψε: Στέλνω email στη Lisa ότι ο icy20 από φανατίλας μπλε/πράσινος έγινε full κόκκινος Κάτσε να την πάρει πρώτα . 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 19, 2021 #129 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2021 8 minutes ago, minast said: Κάτσε να την πάρει πρώτα . Χαχαχα ναι με εχετε μαθει. Παντα παιζει κ η πιθανοτητα σκαλπαρισματος κατα τη μεταφορα του προιοντος... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Ιανουάριος 19, 2021 #130 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2021 3 hours ago, icy20 said: Παρηγγειλα μια 6900ΧΤ... LMAO 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιανουάριος 19, 2021 #131 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2021 Φύγε Σάουρον της ΕιΕμΝτι! Σταμάτα να έχεις υπό τον έλεγχο σου τον Μάριο :p 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 22, 2021 Author #132 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 22, 2021 #133 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2021 Εγω τελικα αν μου ερθει τελικα στα χερια μου και πανε εκει οι τιμες βλεπω κ 2ο σκαλπινγκ σερι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιανουάριος 22, 2021 #134 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2021 BOT λέμε ρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Ιανουάριος 22, 2021 #135 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2021 1 hour ago, SpirosKGR said: BOT λέμε ρε για να βρεις οκ αλλά τι σχέση έχει με την τιμή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιανουάριος 23, 2021 #136 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2021 πριν 11 ώρες, το μέλος salde έγραψε: για να βρεις οκ αλλά τι σχέση έχει με την τιμή; Δεν είναι όλες ακριβές, πετάγεται κ φθηνότερη - ε εκεί το μποτ κάνει τη δουλειά που του έβαλες να φέρει εις πέρας 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 23, 2021 #137 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2021 Μελλοντικός τίτλος σε thread "Τι hardware χρειάζομαι για να στήσω ένα σύστημα που θα τρέχει BOTs;" 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιανουάριος 23, 2021 #138 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2021 πριν 15 ώρες, το μέλος SpirosKGR έγραψε: BOT λέμε ρε Για καταστήματα εξωτερικού υποθέτω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιανουάριος 23, 2021 #139 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος tragikos έγραψε: Για καταστήματα εξωτερικού υποθέτω; Amazon EU 9 στους 10 έτσι αγοράζουν. Πλέον δεν μπορείς να βρεις διαφορετικά κάρτα. Ούτε στον partalert που έρχονται ειδοποιήσεις. Σε 3 δευτερόλεπτα έχουν φύγει οι κάρτες πρώτα από τα paid bots, έπειτα τα δωρεάν κ μετά από τους χρήστες που καραδοκούν με 200 παράθυρα έτοιμα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιανουάριος 23, 2021 #140 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2021 Some people only see the ugliness in this world, I choose to see the beauty. To πόσταρα και στο άρθρο για τις 2060 αλλά κοιμάστε. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts