totally_wired Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2005 Βρήκα την εν λόγω κάρτα από αυτή την εταιρία μόνο 29 54MBPS. Την ξέρει κανείς σαν εταιρία?Το μόνο προιόν foxconn που βρήκα στον Skroutz ήταν μια Μ/Β Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 4, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Θες αυτην για καποιον συγκεκριμενο λογο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάϊος 4, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Ευκαιρία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 4, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Εγώ θα έδινα τα 6 παραπάνω για κάτι τουλάχιστον πιο γνωστό/δοκιμασμένο Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάϊος 4, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Είμαι σε σκέψεις.... Κάπου τόσο έχουν 35 με 40 δεν είναι μεγάλη διαφορά(καλά από pixmania δεν παίρνω τπτ όσους ξέρω να έχουν πάρει από εκεί είχαν ραντεβού με τα ελληνικά service και τα rma) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάϊος 5, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Ναι ειναι αρκετα γνωστη μαρκα, πουλανε και μοβο στο overclockers. Παντως εγω την ξερω απο τις back panel θυρες, οι περισοτερες ειναι foxconn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάϊος 5, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Την πήρα!!! (/me dry scalp)Καλή φαίνεται. Με μια κεραίουλα με καλώδιο μήκους 40cm. Με μαγνητάκι κολάει παντούΑπό ταχύτητα δεν μου φαίνεται τόσο σόι. Πραγματίκα το προγραματάκι της US-robotics (της pcmcia wifi του λάπτοπ) έδειξε πραγματικά 17mpbs σε adhocΠόσα πραγματικά πίανουν οι 54άρες?Δείτε εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.