toulatsak Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2020 Καλησπέρααααα! Μία από τις μπαλκονόπορτες αλουμινίου (ανοιγόμενες όλες) δε μου ανοίγει! Κάνει κανονικά ανάκλιση και κλείνει κανονικά. Όταν όμως γυρνάω οριζόντια το χερούλι και τραβάω να ανοίξω κανονικά, φρακάρει. Φαίνεται κάπως λες και μαγκώνει στο κάτω μέρος. Υπάρχει κανένα κόλπο να το δοκιμάσω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Οκτώβριος 24, 2020 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2020 Καμιά φωτό ίσως να βοηθήσει τους γκουρού του είδους. Παίζει κάπως να ελέγξεις ότι δεν έχει πέσει κάτι στις ράγες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Οκτώβριος 25, 2020 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2020 Βαλτο στην ανακληση και με το χερι στου κρατησε πατημενο το "κουμπακι" στο πλαι της σπανιολετας(αναμεσα στα δυο φυλλα) και γυρισε την σπανιολετα στο κεντρο.Η κατω ντιζα ανεβαινει?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stam1982 Οκτώβριος 25, 2020 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2020 δοκιμασε αυτα που σου ειπαν πιο πανω,αν δεν δουλεψουν βάλε την σπανιολετα στη μεση και δοκιμασε να σπρωξεις την πορτα προς τα πανω και να τραβας να ανοιξει ταυτοχρονα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hecjos Απρίλιος 15, 2022 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2022 Έχει μείνει στην ανακληση η πόρτα του παραθύρου μου και δεν ανοίγει τι μπορώ να κανω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 15, 2022 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2022 Να φωναξεις εναν αλουμινα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 15, 2022 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2022 1 ώρα πριν, το μέλος YDinopoulos έγραψε: Να φωναξεις εναν αλουμινα.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 15, 2022 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2022 4 ώρες πριν, το μέλος Hecjos έγραψε: Έχει μείνει στην ανακληση η πόρτα του παραθύρου μου και δεν ανοίγει τι μπορώ να κανω; Δες λιγο εδω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts