Alexandros Μάϊος 5, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Μα δεν ειναι σπαμ, ισα ισα που ειναι μεσα στο θεμα πιστευω. το ζητημα rma κατα την γνωμη μου δεν ειναι ταμπου ... ισα ισα εχει πολλες προεκτασεις. Και παλι ομως δεν θα συμφωνησω σε καποια σημεια. Γιατι εδω μπαινει και το ερωτημα εαν το να δινεις ταση ειναι "νομιμο".Φαινεται οτι αυτο εξαρταται απο το εαν η εταιρια το θεωρει νομιμο ή οχι...π.χ αν αυριο μεθαυριο η Ιννο δινει επιλογη να βαλεις ταση τοτε θα παψω να ειμαι "παρανομος"...ενω μεχρι σημερα ημουν (να τονισω παντως οτι η ταση ηταν στο default γιατι ανεβαζε θερμοκρασιες και δεν κερδιζα τιποτα σε overclock...πρακτικα το v-mod ηταν αχρειαστο.Αυτο μου γεννα και αμφιβολιες για το εαν το καψιμο στο τσιπ προκληθηκε απο το mod. Aυτος που το εφτιαξε υποστηριξε οτι η εν λογω ζημια δεν ειναι χαρακτηριστικη. Συνηγθως καινε τους πυρηνες γιατι δινουν τασεις ανεξελεγκτα χωρις πολυμετρα...) Δηλαδη καπου η εταιρια εχει το καρπουζι...εχει και το μαχαιρι ? "το κόστος RMA το πληρώνουν όλοι οι καταναλωτές".......οπως πληρωνουν και τις ατασθαλιες της εταιριας και τα υπερογκα κερδη της, την μαρκετιστικη κοροιδια της με προιοντα ψιλοαπατη η προιοντα προβληματικα (π.χ οι Νβιντια 5ΧΧΧ ΦΧ)....ολα μεσα ειναι.Το ποσο η αυξησξ του κοστους του προιοντος προερχεται απο αυξηση στις επιστροφες λογω π.χ μονταρισματων...ειναι δυσκολο να υπολογιστει αλλα η λογικη λεει μηδαμινο. Απλα σκεψου το ποσοστο των μονταρισμενων καρτων επι του συνολου...1% ? αντε 2 πες. Και ποσες απο αυτες τις 2% θα "ψοφησουν" ? Αντε πες περισσοτερες απο το αντιστοιχο 2% (αναλογικα) που απλα θα δουλευτουν χωρις οβερκλοκ ή εστω με οβερκλοκ. Ποσοστο επι ποσοστου. ΚΑποιος μπορει να πει οτι "αν ολοι κανουν μοντς και αρχισουν να χωνουν τασεις τοτε το ποσοστο θα εκτοξευτει και..." αυτο ομως ειναι ουτοπικο.Ειναι σαν να λεμε οτι το κομμα Ελληνων Overclockers ειναι στο 0.5% αλλα αν ξαφνικα τους ψηφισει η μιση Ελλαδα, τοτε θα κανουν κυβερνηση :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάϊος 5, 2005 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Alexandros Vagouridi κατι "rma the bitch" σου θυμιζει κατι ? Παντως εγω ουδεποτε το ειπα ουτε το πραγματοποιησα ΠΟΤΕ. Τα περι ζωης και νταβατζιλικιου ...αλλου.Και να μιλας οπως σου μιλανε κοσμια και με επιχειρηματα...γιατι αυτα που λες πισω απο την οθονη δεν ειναι μαγγια φιλε μου.Eγω ζητησα ενα και μοναδικο πραγμα να μου πει καποιος ΕΑΝ γνωριζει. Ενα ΚΑΜΜΕΝΟ τσιπ πανω στην καρτα περναει RMA ? ΝΑΙ Η ΟΧΙ ? θα μπορουσα να σας πω οτι επαιζα με την καρτα default και καηκε το τσιπ .. δεν ειπα ΠΩΣ να καψω την καρτα και να την στειλω πισω ουτε οτι εκανα μονιμα v-mods και ζηταω τα ρεστα (χωρια που την καρτουλα οταν την πηρα ειχε ηδη πανω του το v-mod, σε περιπτωση που το χρησιμοποιουσα) Και εδω ειναι η μαγγια φιλε Αλεξανδρε , δεν βγηκα ποτε να κλαφτω για κανενα μου rma , δεν κλαφτηκα ποτε γιατι κατι καηκε απο φταιξιμο και ακομα οταν ελεγα rma την σκυλα ειχα τις γνωσεις - εμπειρια να ξερω πως να το περασω......και δεν κλαφτηκα.Το οτι σε κατι γενικο εσυ με την μια να χωθεις δειχνει κατι αλλο αλλα τσπ...1)Ρωτας τον φιλο με το μαγαζι απο ποια εντιπροσωπεια την εχει παρει.Εαν ειναι απο ελλαδα δεν θα εχεις προβλημα με το SN εαν το στειλεις στην ιιννο ακομα και εαν την ξαναστειλεις.Μου φαινεται υποθεση απο ο μαγαζατορας μαλλον κανει την παπια.2)Κοιτας εαν η καρτα σου μοιαζει με καποια αλλη ετσι ωστε να αλλαξεις αυτοκολλητα και να την στειλεις σε αλλη αντιπροσωπεια.3)Εφοσον ηξερες να ριχνεις βολτ θα ξερεις να ξεκωλησεις αυτο το καμμενο ολοκληρωμενο και ειτε το καθαριζεις καλα εκεινο το σημειο ειτε κολλας ενα αλλο στην θεση του παρομοιο και την ξαναστελνεις.4)Ποτε μα ποτε δεν λες τι εκανες στην καρτα σε οποιοδηποτε μαγαζατορα.Αρχική απάντηση από Alexandros Vagouridi κατι "rma the bitch" σου θυμιζει κατι ? Παντως εγω ουδεποτε το ειπα ουτε το πραγματοποιησα ΠΟΤΕ. Τα περι ζωης και νταβατζιλικιου ...αλλου.Και να μιλας οπως σου μιλανε κοσμια και με επιχειρηματα...γιατι αυτα που λες πισω απο την οθονη δεν ειναι μαγγια φιλε μου. Και αφου σου μιλησα κοσμια και με επιχηρηματα εγω το πραγματοποιω αυτο γιατι ετσι γουσταρω και αντε στο ***** ******. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 5, 2005 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 ...........αλεξανδρε εγω πιστευω οτι με λιγη υπομονη και ψαξιμο με αντιπροσωπεια δεν θα σου αρνηθουν το rma.κοιταξε η καρτα να ειναι οπως την αγορασες εμφανισιακα και τραβα εκει και κανε την παπια.....παιξτο και λιγο ασχετος.........παιξτο και κλαψομ@@@νης με την καλη εννοια........ α και μην παρεξηγιεσαι με τον vagouridi.......αγαπες ειναι αυτα.........σε παρομοια φαση μου εξηγησε αρχικα πολλα πραγματα που δεν ηξερα και στο τελος μου πεταξε και μερικα καντηλια.:daisy: :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Μάϊος 5, 2005 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 ουσιαστικά φέρω αντίρρηση γενικά (και οχι ειδικά σε σένα φυσικά) να δημοσιοποιούνται τέτοιες περιπτώσεις όπου ο χρήστης έχει ακυρώσει την εγγύηση (μιλάω σε επίπεδο καθαρά υλικού, Mods κλπ) και να προσπαθεί να περάσει RMA. Στην περίπτωση σου το Mod μπορεί να έγινε λάθος από τον Moder (ειδικά αν μου λες ότι δεν έδινε τίποτα) ή να την έκαψες την ώρα που πολυμετρούσες. (κατά την πολυμέτρηση το βραχυκύκλωμα αγωγών είναι συχνό φαινόμενο, τα ICs μάλιστα καίγονται σε τέτοιες περιπτώσεις σε χρόνο διάρκειας βραχυκυκλώματος υποπολλαπλάσιο του δευτερολέπτου, έτσι ο χρήστης δε προλαβαίνει να το αντιληφθεί, έχω κάψει έτσι αmodάριστει mobo σε χρόνο <1sec και μετά με μούντζωνα κανονικά απλά για να έχεις κάτι στα υπόψη σου) σίγουρα έτσι είναι τα πράγματα στο θέμα κόστους. σκέψου όμως ότι αν δεν είχαν ζημία που θα έπρεπε να καλυφθεί με αύξηση τιμής ή μείωση κόστους παραγωγής δε θα έθεταν καθόλου όρους στο RMA και θα γίνονταν ακόμα και σε περιπτώσεις που τους γυρνούσες σκέτο κάρβουνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kv3d Μάϊος 5, 2005 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 :giveup: ειρηνη.:giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Μάϊος 5, 2005 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 14:42] Αρχική απάντηση από Alexandros Vagouridi κατι "rma the bitch" σου θυμιζει κατι ? Παντως εγω ουδεποτε το ειπα ουτε το πραγματοποιησα ΠΟΤΕ. Τα περι ζωης και νταβατζιλικιου ...αλλου.Και να μιλας οπως σου μιλανε κοσμια και με επιχειρηματα...γιατι αυτα που λες πισω απο την οθονη δεν ειναι μαγγια φιλε μου.Και αφου σου μιλησα κοσμια και με επιχηρηματα εγω το πραγματοποιω αυτο γιατι ετσι γουσταρω και αντε στο ***** ******παίδες σας παρακαλώ ηρεμίστε, συζήτηση κάνουμε, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, μη επαναληφθούν ύβρης κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάϊος 5, 2005 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 :OT: Kατι αντιστοιχο εγινε με μια μητρικη που ειχα παει στην Quest (δικο μου το φταιξιμο)...αρνηθηκαν την αλλαγη,αλλα ειπα οκ και πηρα αλλη! Προσωπικα δεν πιστευω να την αλλαξουν εκτος αν αλλαξεις το SN!Για να το παρουν χαμπαρι σημαινει οτι ειναι κατι εμφανες,γιατι δεν πιστευω οτι την εψαξαν και πολυ!Αρκετα ειπα...καλη τυχη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros Μάϊος 5, 2005 Author #28 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 βαγουριδης. 1.Ειδες πουθενα να κλαφτηκα? Ζητησα μια αποψη οσον αφορα την εγγυηση με βαση την εικονα που δειχνει. Ισως ενα εικονιδιο που χρησιμοποιησα να ηταν ατυχες αλλα τι να γινει δε εμαθα να παιζω καλα τις εικονιτσες .2. εσυ χωθηκες, εγω δε ζητησα ουδεποτε την γνωμη σου .3. Δε τσακωνομαι ουτε προσβαλω ποτε κανεναν σε φορα. Κακες λεξουλες ξερω και εγω . Μην προκαλεις ομως αλλο. Η ανοχη μου δεν ειναι αδυναμια.Γενικα μην γραφεις πραγματα που δεν θα μου ελεγες π.χ σε μια συναντηση ομαδικη. Γιατι και εγω δε θα σου απαντουσα τοσο κοσμια.4. Δε ζητησα να μου πεις τροπους πως να κανω πλαστογραφιες και ιστοριες με αυτοκολλητα. Ουτε καν δαιβασες τα μυνηματα μου. Ζητησα συμβουλη με βαση τα οσα γραφουν οι κανονισμοι για επιστροφες, ενα ειμαι οκ ή οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros Μάϊος 5, 2005 Author #29 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 enduracell η πολυμετρηση εγινε στην αρχη οταν μου εδωσε την καρτουλα και εγινε μονο και μονο για να βεβαιωθω οτι ειμαι default. Επειδη (λογω ψυξης) διαπιστωσα οτι ακομα και αν ανεβασω λιγο την ταση ΔΕΝ αποκομιζω σε οβερκλοκ...το εγκατελειψα σε μαμα ταση. Η ζημια εγινε καμποσο καιρο αργοτερα...δεν αποκλειω το να μην εκανε καλη δουλεια ο modder αν και το ατομο ειναι κορυφη σε αυτα και ισως ψοφησε για αλλο λογο. Γενικα οι GT εχουν παρα πολλες επιστροφες.Ωστοσο αναλαμβανω το μεριδιο αυθηνης που μου αναλογει , για αυτο ρωτησα (το λεω και παλι) εαν ενα καμμενο τσιπακι πανω στο pcb περναει ή οχι .Δαιφορετικα θα μπορουσα να πω "πως αλλαζω το καμμενο τσιπακι για να μη φανει ?" ή "πως αλλαζω τα αυτοκολλητα για να μη φανει" ? Αν ηξερα π.χ οτι μια τετοια ζημια ΔΕΝ περναει, τοτε δε θα ασχολιομουν καν... Ισως εχεις δικιο στηο θεμα της δημοσιοποιησης της περιπτωσης αλλα προσεξε ομως οτι το μονο που ρωτησα ειναι το ακριβως ισχυει νομικα και οχι πως θα την σκαπουλαρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάϊος 5, 2005 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Alexandros βαγουριδης. 1.Ειδες πουθενα να κλαφτηκα? Ζητησα μια αποψη οσον αφορα την εγγυηση με βαση την εικονα που δειχνει. Ισως ενα εικονιδιο που χρησιμοποιησα να ηταν ατυχες αλλα τι να γινει δε εμαθα να παιζω καλα τις εικονιτσες .2. εσυ χωθηκες, εγω δε ζητησα ουδεποτε την γνωμη σου .3. Δε τσακωνομαι ουτε προσβαλω ποτε κανεναν σε φορα. Κακες λεξουλες ξερω και εγω . Μην προκαλεις ομως αλλο. Η ανοχη μου δεν ειναι αδυναμια.Γενικα μην γραφεις πραγματα που δεν θα μου ελεγες π.χ σε μια συναντηση ομαδικη. Γιατι και εγω δε θα σου απαντουσα τοσο κοσμια.4. Δε ζητησα να μου πεις τροπους πως να κανω πλαστογραφιες και ιστοριες με αυτοκολλητα. Ουτε καν δαιβασες τα μυνηματα μου. Ζητησα συμβουλη με βαση τα οσα γραφουν οι κανονισμοι για επιστροφες, ενα ειμαι οκ ή οχι. Θα παρεξηγησα φαινεται.Συγγνωμη , και με την κακια βεβαια αφορμη θα ηθελα να τα πουμε απο κοντα σε μια απο τις συγκεντρωσεις μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros Μάϊος 5, 2005 Author #31 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Δεκτη η συγνωμη σου, δεν υπαρχει κανενα προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 5, 2005 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Μηπως θα επρεπε να αναφερθει/δοθει το καταστημα που αγοραστηκε, ο μοντερ καθως επισης και μια φωτο με την ζημια? ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros Μάϊος 6, 2005 Author #33 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2005 Eιναι ολα εξωτερικο και το μαγαζι ειναι ενα ενα μικρο (οχι online). Σημερα περασα απο την αντιπροσωπεια και τους ειπα 2 φωνηεντα.Μου ειπαν οτι θα τις στειλουν τη καρτα αλλα δεν εγγυωνται το rma οτι θα περασει...μου ειπαν οτι εξετασαν τη καρτα με λαμπες φακους και ιστοριες και βρηκαν ενα καμμενο τσιπακι (2 χιλιοστων!) και οτι αυτα σηνηθως κοβονται. Τελοσπαντων θα περιμενω να δω τι θα γινει...(τους τονισα μη κανουν καμια μ**** και στειλουν υπομνημα οτι εχει καμμενο τσιπ γιατι *** ********* Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Μάϊος 7, 2005 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Τέλος πάντων..........Φέρτη από δώ να την κάνουμε καινούργια και μετά πήγαινέ την για RMA....... ΑΝ δεν υποστηρίξουμε τους συνφορουμίτες μας, θα πέσει το φόρουμ να μας πλακώσει...... :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros Μάϊος 8, 2005 Author #35 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 Tο σκεφτηκα απο την αρχη αυτο αλλα ειναι και τα μεταφορικα να στην στειλω απο εξωτερικο ... :...: παντως εγω καμμενο τσιπακι πανω εκει που μου εδειχναν ΔΕΝ ειδα και μου φανηκε οτι με ψιλοδουλευαν... (ισως θελαν καραμελα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.