spH3RiCal Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2020 Καλησπέρα, Επεσε στα χερια μου ενα 900D αλλα οπως βλεπετε απο την φωτο του λειπει κατι απο το start button. Μπορει καποιος να μου πει τι ειναι ακριβως? Απο φωτογραφιες στο net καταλαβα οτι ειναι ενα πολυ λεπτο καλυμα, αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι το υλικο και αν εχει απο πισω leds. Thnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 22, 2020 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2020 On 14/10/2020 at 12:41 ΜΜ, το μέλος spH3RiCal έγραψε: Καλησπέρα, Επεσε στα χερια μου ενα 900D αλλα οπως βλεπετε απο την φωτο του λειπει κατι απο το start button. Μπορει καποιος να μου πει τι ειναι ακριβως? Απο φωτογραφιες στο net καταλαβα οτι ειναι ενα πολυ λεπτο καλυμα, αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι το υλικο και αν εχει απο πισω leds. Thnx Σαν να το έφαγε ποντικός είναι το start. Κάτι πήγε να κάνει εκεί ο κάτοχος και δεν του πέτυχε; Υποθέτω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts