Jump to content

PC Magazine Μαΐου - κάρτες γραφικών

Rayden

Recommended Posts

Το pc gamer αυτου του μηνα εχει full backup για το steam...για οσους εχουν αργες συνδεσεις αξιζει πιστευω η αγορα(προσοχη μιλαω για το dvd edition)

Αγοράζω εδώ και καμιά δεκαριά χρόνια σχεδόν ανελλιπώς το RAM και κατά καιρούς έπαιρνα 3-4 (ή και παραπάνω καμιά φορά) περιοδικά το μήνα. Και το win το έπαιρνα και το pcmagazine το παίρνω και το computeractive και άλλα (chip, pcmaster, cgo ποιο να πρωτογράψω).

Από την πείρα μου με όλα αυτά που έχω να πω ότι κάποιοι τα αδικούν πολύ αφού τα βγάζουν άχρηστα. ’χρηστο το RAM, άχρηστο το PC Magazine όλα άχρηστα. Σίγουρα τίποτα δεν είναι τέλειο (γνωστών ιστοσελίδων εξωτερικού και εσωτερικού μη εξαιρουμένων) αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Υ.Γ.: μόλις χθες γράφτηκα στο thelab, καλώς σας βρήκα! :)

Αρχική απάντηση από Γιάννης_84

Αγοράζω εδώ και καμιά δεκαριά χρόνια σχεδόν ανελλιπώς το RAM και κατά καιρούς έπαιρνα 3-4 (ή και παραπάνω καμιά φορά) περιοδικά το μήνα. Και το win το έπαιρνα και το pcmagazine το παίρνω και το computeractive και άλλα (chip, pcmaster, cgo ποιο να πρωτογράψω).

Από την πείρα μου με όλα αυτά που έχω να πω ότι κάποιοι τα αδικούν πολύ αφού τα βγάζουν άχρηστα. ’χρηστο το RAM, άχρηστο το PC Magazine όλα άχρηστα. Σίγουρα τίποτα δεν είναι τέλειο (γνωστών ιστοσελίδων εξωτερικού και εσωτερικού μη εξαιρουμένων) αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

δίκιο έχεις και καλως ήρθες δε πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα!

αλλουνου του αρέσει το χ για το ζ λόγο αλλουνού το ω για το υ λόγο αλλά αν είναι ανακριβείς και ημιμαθείς καλά κάνουν και το επισημαίνουν!!!

προσωπικά ποτέ δε τα παίρνω για τις μετρήσεις και για τις δοκιμές περισσότερο για το χαβαλέ, για αυτά που έχουν στα cd-dvd και για τις ώρες ανάγκης :p!!!!

Αρχική απάντηση από Γιάννης_84

Εγώ έπαιρνα το Win και ήταν αυτό που έβρισκα καλύτερο απ' όλα τα άλλα. Απορώ γιατί το σταματήσαν και στην θέση του βγάζουν την βλακεία που λέγεται PC Magazine... :toomuchne:

:sick:

Λόγω επαγγέλματος έπαιρνα κάθε μήνα 3-4 απο δαύτα για να τα έχω στο μαγαζί και να ξέρω τι περιέχουν αναγκαστικά γιατί είναι πολλοί που έρχονται να πάρουν κάτι και το πρώτο πράγμα που σου λένε είναι "το είδα εκεί και λέει αυτά".

Συνεχίζω να παίρνω τα computer για όλους & pc world για τον ίδιο λόγο αλλά και γιατί κάποια σημεία τους αξίζουν της προσοχής για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα, πάντως το χειρότερο σημείο αυτών των περιοδικών για μένα είναι οι τιμές που αναφέρουν, πιθανόν να μην ευθύνονται τα ίδια τα περιοδικά αλλά εκ πείρας οι τιμές δεν συμφωνούν σχεδόν ποτέ αν πρόκειται για τις μεγάλες εισαγωγικές εταιρείες και για να είμαι ειλικρινής οι μόνες τιμές που είδα να είναι εντάξει ήταν απο τα γνωστά μαγαζιά που έχουμε αναφέριε πολλάκις εδω μέσα, κάτι είναι κι αυτό.

Αρχική απάντηση από Ar@besqu.e

εγώ πιστεύω ότι το pc-gamer είναι η κορυφή για games κρίμα που κυκλοφορεί μόνο στα αγγλικά αλλά είναι κορυφή όποτε το βρίσκω το παίρνω.......

Συμφωνω 100% αλλα δεν θα'θελες να το δεις μεταφρασμενο στα ελληνικα οπως ηταν παλια, διαβαζα review και δεν καταλαβενα τιποτα λογω κακης μεταφρασης!

Ρε παιδιά, τι γράφουν οι θεοί;;;;;;;

Μεταφέρω κατά λέξη από το pc magazine για τις κάρτες γραφικών, όπου εξηγεί γιατί ασχολούνται μόνο με PCI-x:

"οι κάρτες τύπου AGP είναι ήδη δυσεύρετες και δεν απομένουν παρά μερικοί μήνες ακόμη, μέχρι να εξαλειφθούν από την αγορά ολοκληρωτικά"

ΈΛΕΟΣ

Μου αρέσει που πολλά περιοδικά (πρώτο και καλλίτερο το RAM), όταν τα δεις στο περίπτερο δεν σου επιτρέπουν να καταλάβεις τι γράφουν μέσα. Πρέπει να πετάξεις μισό κιλό χαρτί και πλαστικό για να πιάσεις το περιοδικό στα χέρια σου. Όχι πως άν διαβάσεις κάτι ενδιαφέρον στο εξώφυλλο θα το βρείς και μέσα. Είχε διαβάσει κανένας ένα άρθρο "το αθόρυβο PC"; Ακόμα κλαίω τα ευρώ μου που τα έδωσα για να αγοράσω διαφήμιση μερικών καταστημάτων υπό τη μορφή άρθρου.

Ευτυχώς που βρίσκει κανείς ξένα περιοδικά ώστε να καλύπτονται και οι ανάγκες που προαναφέρθηκαν.

Αν και συνήθως δεν συμφωνώ με τα λεγόμενα του εν λόγω περιοδικού σε αυτό το κομμάτι έχουν κατά ένα μεγάλο ποσοστό δίκιο... Προσωπικά πριν λιγότερο από εβδομάδα έψαχνα για κάρτα γραφικών σε AGP. Σε Ati, οι επιλογές μου ήταν ελάχιστες. Συγκεκριμένα έβρισκα (σε μαγαζιά, όχι e-shops) κάρτες με τα 9550, 9600 (που τελικά κατέληξα) και την πολύ ακριβή για τον προυπολογισμό μου Χ800. Δεν είναι γκάμα αυτή! Εντάξει δεν είναι και δυσεύρετες καθώς υπάρχουν ακόμα πολλές προτάσεις της nVidia σε AGP ωστόσο δεν προβλέπω πολλούς μήνες ύπαρξης ακόμα καρτών σε AGP. Και αυτό επειδή κυρίως η πλειωνότητα των καρτών που παράγονται τώρα είναι σε PCI express... :)

• 2 weeks later...

Καποτε για να γελαω διαβαζα ΑΡΚΑ[Ισοβίτη/χαμηλες πτήσεις κλπ...] πλεων αγοραζω καθε μηνα ενα περιοδικό για υπολογιστες και ειλικρινά πεθαινω στα γελια μ'αυτα που γραφουν μεσα...

Emoticons awards 2005

First :rofl: award goes to---->CHIP

second :crazy: award goes to---->RAM

Third :wall: award goes to --->Pc Magazine

Υποτίθεται οτι το Ram είναι περιοδικό που δίνει μεγάλη βαρύτητα γενικά στην πληροφορική εν αντιθέσει με το Pc magazine που εστιάζει περισσότερο στα PC. Τώρα γιατι δεν καταφέρνει κανένα απο τα δύο να δικαιολογήσει τα 6-7 ευρώ που κάνουνε είναι άλλο θέμα

Μου ψιλοαρέσει το PC World, ενώ για αρχάριους συνιστώ το Computer Active.

To CHip δεν το γούσταρα ποτέ γιατί έχουν αναγάγει τα λάθη σε πάγια πολιτική του περιοδικού.

Ιντερνετ ως επι το πλείστον για ενημέρωση λοιπόν.:)

Παλιά (όταν πρωτοξεκίνησε) αγόραζα το pc magazine κάθε μήνα , μέχρι που κατέληξε να είναι μία σελίδα κείμενο , μία σελίδα διαφημίσεις

Όχι ευχαριστώ , έχω το χαζοκούτι γι' αυτό

RAM που πήρα δυο τρεις φορές , τσιφτετέλι σκέτο

PC Master είναι όντως χαβαλέ , καλό για games κτλ. , αν δεν είχε και τον υποτιθέμενο "guru" των adventures να το παίζει θεός μέσα (ξέχασα και το όνομά του) , θα ήταν ακόμη καλύτερο

Το καλύτερο περιοδικό είναι το ιντερνετ , κακά τα ψέματα

Για την "ανάγκη" μας διαβάζουμε όλες τις σαβούρες , ΣΟΚ , ΛΟΙΠΟΝ κτλ.

Ούτως ή άλλως , αυτή είναι η φυσική τους θέση , δίπλα από τα φτηνά ρολά του lidl :happy2:

Αρχική απάντηση από Sbeetle

Ρε παιδιά, τι γράφουν οι θεοί;;;;;;;

Μεταφέρω κατά λέξη από το pc magazine για τις κάρτες γραφικών, όπου εξηγεί γιατί ασχολούνται μόνο με PCI-x:

"οι κάρτες τύπου AGP είναι ήδη δυσεύρετες και δεν απομένουν παρά μερικοί μήνες ακόμη, μέχρι να εξαλειφθούν από την αγορά ολοκληρωτικά"

ΈΛΕΟΣ

Το προσεξα και εγω. Ελεος δηλαδη. Το λενε για να αρχισουν ολοι την καταναλωση και να νιωθουν και μειονεκτηκα

Το λένε για να το παίξουνε σύγχρονοι και "in", που δε χάνουν τις εξελίξεις... Εννοείται πως τελικά απευθύνονται σε άσχετους λεφτάδες (ακόμα να ξεχάσω εκείνο το "φρούτο" στο PC Master που ζητούσε συμβουλές για Η/Υ και έγραφε σαν υστερόγραφο "Τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα"!!! :tomato: )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.