Jump to content

PC Magazine Μαΐου - κάρτες γραφικών

Rayden

Recommended Posts

Γεια σας παίδες και Χριστός Ανέστη! (αν και λίγο καθυστερημένα)

Δεν ξέρω ποιοι από σας πήραν το τελευταίο PC Mag, το οποίο έχει ένα συγκριτικό σε κάρτες γραφικών PCI-E. Στο περιοδικό όμως δείχνει μόνο benchmarks από Doom3 και λέει ότι για τα υπόλοιπα που τρέξανε (Far Cry κλπ) πρέπει να μπούμε στο site e-pcmag.gr

Δυστυχώς όσο και αν έψαξα το site δε βρήκα τίποτα... (έχω γραφτεί κιόλας...)

Έχει κοιτάξει κανένας σας το θέμα? Πού στο καλό είναι τα benchmarks γιατί θέλω πολύ να τα δω, εφόσον το Doom3 είναι γνωστό ότι ευνοεί αρκετά την nVidia...

Αρχική απάντηση από spc

Μην δίνεις και πολύ σημασία στο εν λόγω περιοδικό, δεν είναι και πολύ σοβαρό.....

βασικα τα περισοτερα περιοδικα ειναι ενα ψεμα..................

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

το συγκεκριμένο με εκνευρίζει γιατί προσπαθεί να το παίξει σοβαρό ενώ είναι μπάχαλο....

έχω δει (ουκ ολίγες φορές) τεστ οθονών πχ με δείκτη ευκρίνειας (παράδειγμα λέμε τώρα...) 9/10 και στο κείμενο ''θολή εικόνα....κλπ''.....

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 12:33]

Community-Τευχος PCMagazine-Extra

Μην δίνεις και πολύ σημασία στο εν λόγω περιοδικό, δεν είναι και πολύ σοβαρό.....

Συμφωνω

Εδω βαζαν μια mainstream Χ700 VPU καρτα καλυτερη απο μια αλλη με High end Χ800 VPU μεσα :eek:

Εχουν καλες παρουσιασεις αλλα απο Benchmarks και τεστ ταχυτητας ειναι χειροτερα και απο αυτα του RAM

Eνας θεος ξερει ποιος τους πληρωνει ¨"απο πισω" για να βαζουν καλα σκορ αναλογος...................

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 12:48]

Η αληθεια ειναι αυτη.

Τις μετρησεις απο το κεφαλι τους τις βγαζουν πολλες φορες

Αρχική απάντηση από mefistofelis

Η αληθεια ειναι αυτη.

Τις μετρησεις απο το κεφαλι τους τις βγαζουν πολλες φορες

τουλαχιστον ας το κανανε με λιγοτερι ηρεμια γιατι τα μπερδευουν και οι ιδιοι

Εγω πιστευω πως ολα τα περιοδικα ειναι για τον π***** εκτος απο το pc-world που ξεχωριζει λιγο....

Καλα για το ραμ τι να πω...Περιοδικο αστρολογιας και χειρομαντιας εχει καταντησειιιιι

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

Συμφωνώ. Προσωπικά τα μόνα που εμπιστεύομαι είναι της Compupress και συγκεκριμένα το "Computer Για Όλους" το οποίο παίρνω από το Γενάρη του 2001 και το "PC Master" το οποίο το παίρνω για συγκεκριμένες στύλες (αυτές με τα Games δεν τις διαβάζω σχεδόν ποτέ). Το PC Magazine το θεωρώ άθλιο και ακριβώς όπως είπε και άλλος προσπαθεί να το παίξει σοβαρό ενώ δεν είναι. Το RAM είναι ελαφρώς καλύτερο αν και πάλι δεν θα το εμπιστευόμουν. Γενικώς ένας εύκολος πιστεύω τρόπος να τα ξεχωρίζεις είναι το να κοιτάς τα συνοδευτικά και τις διαφημίσεις. ’μα έχει 1002 συνοδευτικά και ένα κάρο διαφημίσεις τότε μάλλον που είναι πληρωμένο. Το PC Master πάντως μ'αρέσει γιατί είναι πιο free, πιο χαβαλετζίδικο. Επίσης μ'αρέσει που δεν περιορίζεται στα κλασικά 3DMark και Sandra... Αλλά μ'αυτά και με κείνα φεύγουν κάθε μήνα στο έτσι 13... :p

Αρχική απάντηση από spc

Γενικώς μην δίνεις σημασία σε κανένα περιοδικό του χώρου, ...απο την στιγμή που έχεις επαφή με το internet και μπορείς να μαθαίνεις τα τεκταινόμενα απο πιο αξιόπιστες και πιο "γρήγορες" πηγές.

Αρχική απάντηση από spc [Χθες, στις 14:33]

Community-Τευχος PCMagazine-Extra

Thanx!

Να σκεφτείς ότι κοίταξα 100 φορές στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά απ' ότι φαίνεται δεν ξανακοίταξα όταν έκανα την εγγραφή μου! Γιατί τα extra τα βγάζει μόνο αν έχεις κάνει login! (Τώρα το ότι αυτό δεν το λέει πουθενά είναι άλλο θέμα...)

Παιδιά, συμφωνώ 100% μαζί σας για τα περιοδικά του χώρου, δεν έχουν καμμία αξία για κάποιον που τα ψάχνει στο νετ. Το συγκεκριμένο τεύχος το πήρα μόνο για τον Hellas Navigator.

Γενικότερα παίρνω περιοδικά σπάνια, μόνο και μόνο για να ενημερωθώ λίγο για την ελληνική αγορά και φυσικά για να έχω κάτι να διαβάσω σε ώρα... ανάγκης!!! :cry:

Καλά μιλάμε ότι μα ότι ναναι ..... Σε περιοδικά τα μόνα που αξίζουν είναι οι φωτό , - και να πάρεις μια πρώτη γευση πώς είναι το hardware ... κατα τ'αλλα . αστα να πάνε / .

Αντικειμενικότητα 0 .

Γνώση 0 . [έχω δέι και έχω δεί να γράφονται κοτσάνες αλλα μερικές ξεπερνούν κάθε όριο]

Η τρελή μόδα είναι με το waterCooling ........ και το case moding . Μιλάμε ..... για τον χαμό .

Προσπαθήστε βρε παιδιά αλλά απο την στιγμή που δεν κατέχετε μην βάζετε και το χέρι στην φωτιά.

Υγ. Το τρελό tip. Στο tommorow του Aπριλίου [για τα mame το πήρα] . Κάποια στιγμή είπα να το διαβάσω κιόλας στην τουαλέτα. Τα άτομα βγάζουν συστήματα ''και καλα High enD'' και έχουν βάλει ότι ναναι μέσα και κάτι τιμές ,,, 5K,,,,, 5.100

Αρχική απάντηση από Braveheart1980

Το καλυτερο "περιοδικο" για ενημερωση κτλ ειναι αυτο --> www.thelab.gr

(Αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει!) :D :D

οπως εχει πει και καποιος γνοστος admin

<<τα forum ειναι σχολια>>

Αρχική απάντηση από Braveheart1980

Το καλυτερο "περιοδικο" για ενημερωση κτλ ειναι αυτο --> www.thelab.gr

(Αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει!) :D :D

Έχει ένα κακό αυτό το περιοδικό. Δε μπορείς να το διαβάσεις σε "ώρα ανάγκης" εκτός και άν έχεις laptop και Wi-fi (ή μακρύ καλώδιο δικτύου:p ) και δε μπορείς βνα το χρησιμοποιήσεις για υπόστρωμα στο κλουβί με το καναρίνι σου :p

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 10:48]

Έχει ένα κακό αυτό το περιοδικό. Δε μπορείς να το διαβάσεις σε "ώρα ανάγκης" εκτός και άν έχεις laptop και Wi-fi (ή μακρύ καλώδιο δικτύου:p ) και δε μπορείς βνα το χρησιμοποιήσεις για υπόστρωμα στο κλουβί με το καναρίνι σου :p

Eγω για ωρα "αναγκης" εχω το TV Zapping !!!!!!!!!!!!!!!

Αρχική απάντηση από overclocker

Τι να πω και εγω που αγοραζω το PC-Master(το καλυτερο για GAMES) το PC-World το PC-Magazine το Computer για ολους και το Power γιατι καλα τα PC αλλα τα αυτο ακομα καλυτερααααααα

εγώ πιστεύω ότι το pc-gamer είναι η κορυφή για games κρίμα που κυκλοφορεί μόνο στα αγγλικά αλλά είναι κορυφή όποτε το βρίσκω το παίρνω.......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.