Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2005 Είναι κανείς από εδώ μέσα που να επισκέφτηκε σήμερα το Πλαίσιο Ηρακλείου γύρω στις 12.00-12.30 προς αναζήτηση notebook ο οποίος ρώτησε για το stepping ενός 939 και μετά κοιτούσε στα Multirama τις αντλίες κ.τ.λ.; Συγκεκριμένα ψηλός, με μαύρα κοντά μαλιά και γένια;
spc Μάϊος 4, 2005 #2 Μάϊος 4, 2005 Εγώ ήμουν Μάκη! Αλλά τώρα γύρισα σπίτι και ξυρίστηκα (aka ξέχνα τα γένια)! Ελπίζω να σου κάνω και έτσι. Αν ναι, τα λέμε κατά τις 11 στο γνωστό μέρος....
Makis Hourdakis Μάϊος 4, 2005 Author #4 Μάϊος 4, 2005 Αρχική απάντηση από spc Εγώ ήμουν Μάκη! Αλλά τώρα γύρισα σπίτι και ξυρίστηκα (aka ξέχνα τα γένια)! Ελπίζω να σου κάνω και έτσι. Αν ναι, τα λέμε κατά τις 11 στο γνωστό μέρος.... Σοβαρά τώρα; Αρχική απάντηση από Solid Snake Γιατι ρωτας? εγινε κατι μ'αυτον? Όχι, απλώς έτσι όπως τον είδα λέω "δε μπορεί, αυτός είναι δικός μας", και θέλω να δω αν πράγματι ήταν κάποιος από εδώ...
spc Μάϊος 4, 2005 #6 Μάϊος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Σοβαρά τώρα; έλεος ρε Μάκη.....
PGM Μάϊος 4, 2005 #8 Μάϊος 4, 2005 ρε Μακη στο "πειτε οτι θελετε " δεν μπορουσες να ρωτησεις ? Επρεπε να ανοιξεις καινουργιο θρετ ? ...Αν και να σου πω την αληθεια δεν κατανοω το νοημα της ερωτησης και το τι σημασια μπορει να εχει για σενα αν ηταν απο εδω ...........
Makis Hourdakis Μάϊος 4, 2005 Author #10 Μάϊος 4, 2005 1. Όχι γιατί στο "Πείτε ό,τι θέλετε" πολύ πιθανόν να μην το έβλεπε 2. Απλώς θέλω να ξέρω άμα τον ξαναδώ τον τύπο να ξέρω οτι τον ξέρω... ’μα θες σβήστο, ή ρίξτο στη μαύρη τρύπα... Εσύ κρίνεις.
Makis Hourdakis Μάϊος 4, 2005 Author #12 Μάϊος 4, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka μακη τι πινεις και δεν μας το δινεις? Το αίμα μερικών εδώ μέσα!!! :devil:
esdee Μάϊος 4, 2005 #13 Μάϊος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Συγκεκριμένα ψηλός, με μαύρα κοντά μαλιά και γένια; που να βρεις τετοιον στην Κρητη!
aggelopas Μάϊος 4, 2005 #14 Μάϊος 4, 2005 Τι εννοεις ''δικος σας''?Εκανε περιεργες κινησεις με το χερι??
Makis Hourdakis Μάϊος 4, 2005 Author #15 Μάϊος 4, 2005 Αρχική απάντηση από aggelopas Τι εννοεις ''δικος σας''? Εκανε περιεργες κινησεις με το χερι?? Όχι! Φορούσε ζουρλομανδία! Να είναι από εδώ μέσα λέω ρε!
ea6gka Μάϊος 4, 2005 #16 Μάϊος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Το αίμα μερικών εδώ μέσα!!! :devil: ΑΙΜΟΒΟΡΕ!!!!!:devil:
SLN Μάϊος 4, 2005 #17 Μάϊος 4, 2005 ΧαχααχαχαχαχαχαχαχαΔοκαρι ρε γμτ....Μπηκα μεσα... αλλα ρωτησα για northwood OEM, σε καμμια περιπτωση για laptop, μετα κοιταξα το stepping 939 (old habits die hard) και μετα μπηκα μια και στα multirama, για να ρωτησω παλι stepping 939... Κοιταξα, αλλα δεν ρωτησα για αντλιες.Ειμαι 3 μερες αξυριστος! Δεν πρεπει να χαρακτηριζομαι σαν "γενειοφορος" αναλογα με το πως με βλεπει και ο 15 χρονος βεβαια, μπορει να με χαρακτηρισει και "κληρικο". Σε καμμια περιπτωση δεν ηταν 12:30, κατα τις 1+ ητανε.Κατα τα αλλα ειμαι ψηλος, 2.10, μαυρα μαλλια, οσα μου εχουν μεινει, εμφανισημος, αθλητικος. Ομιλω απταιστως την αγλλικην, την γαλλικην, ξερω πιανο, μπαλλετο και ονειρο μου να δουλεψω στους γιατρους χωρις συνορα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.