Nikos007 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2005 Εχω φτιαξει ενα site σχετικο με τη δουλεια μου και θα ηθελα να μου πειτε σε ποιες μηχανες αναζητησης μπορω να το βαλω δωρεαν. Αν εχει κανεις ασχοληθει θα ηθελα να μου πει τι πρεπει να προσεξω ετσι ωστε να ειναι οσο το δυνατον πιο προσβασιμο στο κοινο. Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Μάϊος 8, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 Κανενας καμμια βοηθεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάϊος 8, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 ξεκίνα από εδώ φίλε μου... http://www.ip.gr/webmaster/searchgr.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Μάϊος 9, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Vouda πολυ καλο. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
dazed Μάϊος 20, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2005 Καλό θα ήταν να το καταχωρήσεις και σε ελληνικούς καταλόγους, κάνουν αρκετά καλή δουλειά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.