zyx Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2020 καλημερα παιδια ψαχνω ενα καλωδιο hdmi 2.1 και θελω να ειμαι σιγουρος οτι θα δουλευει σωστα. ξερουμε αν επηρεάζει την αποδοση αν ειναι 2 μετρα η 3 μετρα? γιατι θα με βολευαν τα 3μετρα και κοιτουσα αυτο το καλωδιο https://www.skroutz.gr/s/20179859/KabelDirekt-Top-Series-HDMI-2-1-Cable-HDMI-male-HDMI-male-3m-1007.html εχετε δει καποιο καλο καλωδιο που να ειναι οντως 2.1 και στην πραξει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Οκτώβριος 5, 2020 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2020 αν μπερδευτείς με τα σύμβολα, ρίξε μια ματιά HDMI Cable Overview - What Are the Different HDMI Cables? - HDMI WWW.HDMI.ORG HDMI cable overview with the different HDMI cable types, their port capabilities, and how to tell the HDMI connector types apart. ✓ Click here to learn more. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 5, 2020 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2020 Εχω συνδεσει Ps4 / 4k tv / 4k Ενισχυτη / 4k Splitter με 5 καλωδια τετοια εδω και κανα 1.5 χρονο. Κανενα προβλημα Logilink CH0079 Καλώδιο βίντεο HDMI 2.1 υψηλής ταχύτητας Up to 10K 3m μαύρο | Καλώδια 3.0m | BTE Systems WWW.BTESYSTEMS.GR <ul style="box-sizing: border-box; margin-top: 0px; margin-bottom: 0px !important; list-style: disc; margin-right: 0px; margin-left: 0px; padding: 0px 0px 0px 2rem; color: rgb(88, 89, 92); font-family:... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Οκτώβριος 5, 2020 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2020 δεκτα ολα αυτα αλλα εγω ψαχνω να παιζει σιγουρα 4κ 120hz να παινει οντως το range του 2.1. επειδη κανενας δεν θα το εχει δοκιμασει ρωταω αν το εχετε δει σε κανα rewiew οτι οντως παιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Οκτώβριος 5, 2020 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2020 Για να έχεις όλα αυτά που ζητάς σίγουρα, η μόνη σίγουρη λύση είναι ένα hybrid ή αμιγώς optical καλώδιο HDMI όπως π.χ. το RuiPro Fiber HDMI ή το Celerity Universal Fiber Optic HDMI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts