Jump to content

Geil timings...βοήθεια!

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πηρα πρόσφατα κατι μνήμες Geil... http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=36

2 x 1gb kit. Δε με ενοιαζαν τα timings κλπ, απλα ήθελα τα 2 γιγα. Τις εβαλα για λίγο πάνω (στο DFI) αλλα με ολα στο auto, δεν πέρναγε το τεστακι πριν να παει για το boot screen και εκανε ρεβοοτ συνέχεια. Οποτε του έβαλα καποια timings, περασε αυτό, ετρεξα μεμτεστ αλλα εβγαζε λάθη πολλά... Οποτε δε ξέρω τι να κάνω τώρα!

Καμια ιδέα?

Γιά δοκίμασε το 3.10 official bios.........αν δεν το έχεις...........ή το 4.14-1 beta........ ;)

.........το κερατό μου...........AMD-άκιας έχω γίνει........... :cry:

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 12:50]

και θα έπρεπε να χαίρεσαι γι'αυτό Γιώργο:p :p :p:D :D , troop κανε bios update όπως σου είπε και ο νεοεισερχόμενος στο club της amd , Hipro (καρα-looooool):clap: :clap: :clap: και προσπαθησε να αυξήσεις την τάση μήπως διορθωθεί κάτι στο memtest......:hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

Αρχική απάντηση από hipro5

Γιά δοκίμασε το 3.10 official bios.........αν δεν το έχεις...........ή το 4.14-1 beta........ ;)

για δοκιμασε τους pentium Μ μπας και ερθεις ξανα στα ισια σου....

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 13:11]

για δοκιμασε τους pentium Μ μπας και ερθεις ξανα στα ισια σου....

Τον βοηθησες πολυ τωρα λεμε....τι να πω.....:...: :...:

...θα συμφωνησω και γω με τον Γιωργο.....παιξε με διαφορα bios...;)

Φιλε Κωστα, οι Geil ειναι φημισμενες για τις ασυμβατοτητες τους.

Μακαρι να λυθει με το Βιος αν και διατηρω καποιες αμφιβολιες...;)

Αρχική απάντηση από Stratos

Φιλε Κωστα, οι Geil ειναι φημισμενες για τις ασυμβατοτητες τους.

Μακαρι να λυθει με το Βιος αν και διατηρω καποιες αμφιβολιες...;)

Στο compatibility list της DFI παντως τις έχει μέσα...Θα δοκιμάσω με το καινούριο bios μήπως και στρώσουν αν και τώρα τελευταία δε μου κολάνε τα 4χ512 οπότε δε ξέρω αν θα πρέπει να τα πειράξω :hehe::rofl:

....αρεεε.....FX :rolleyes: ......εμενα με τον Newcastle και με 4χ512 UTT ουτε που ξεκιναει.....:mad: ....

Εχω ρίξει πολύ ομως τις μνήμες, οχι σε timings, αλλά σε mhz... Απο εκει που έπαιζα 1:1 τωρα το γύρισα σε 166, δηλαδη οι μνήμες πάιζουν γύρω στα 200... Α και θέλει 2Τ οπωσδήποτε αλλιώς δε ξεκινάει κάν!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.