Dagalidis Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2005 Μιας και βρεθήκαν κάποια extra χρηματάκια σκέφτομαι να κάνω μια μικρή αναβαθμισούλα... Λέω να πάρω τα παρακάτω και χρειάζομαι την γνώμη σας... Μητρική.... DFI LanParty UT NF4 SLI-D CPU .......... AMD Athlon 64 3700+ San Diego Mνήμες.......1Gb DDR PC4000 OCZ Gold VX (Voltage eXtreme) GPU............ 2 x 6800GT PCI-X SLI H cpu θα δροσίζεται από το EXOS Watercooling και ελπίζω να πάρω καλά ΜΗζ από τον επεξεργαστή.... Δεν ξέρω όμως εαν οι μνήμες που έχω διαλέξει είναι η σωστότερη επιλογή ή εαν πρέπει να πάω σε κάτι καλύτερο... Οσο για PSU ελπίζω το OCZ Power stream 600Watts να μην με προδώσει....
def Μάϊος 4, 2005 #2 Μάϊος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Dagalidis Μιας και βρεθήκαν κάποια extra χρηματάκια σκέφτομαι να κάνω μια μικρή αναβαθμισούλα... Λέω να πάρω τα παρακάτω και χρειάζομαι την γνώμη σας... Μητρική.... DFI LanParty UT NF4 SLI-D CPU .......... AMD Athlon 64 3700+ San Diego Mνήμες.......1Gb DDR PC4000 OCZ Gold VX (Voltage eXtreme) GPU............ 2 x 6800GT PCI-X SLI H cpu θα δροσίζεται από το EXOS Watercooling και ελπίζω να πάρω καλά ΜΗζ από τον επεξεργαστή.... Δεν ξέρω όμως εαν οι μνήμες που έχω διαλέξει είναι η σωστότερη επιλογή ή εαν πρέπει να πάω σε κάτι καλύτερο... Οσο για PSU ελπίζω το OCZ Power stream 600Watts να μην με προδώσει.... νομιζω οτι ειναι ο τελειος συνδιασμος ποιοτικη και αποδοτικη. βεβαια αν υπαρχει dfi-sli d στην αγορα,απο τοσες φορες που εκανα RMA:o :o
xylokastro Μάϊος 4, 2005 #3 Μάϊος 4, 2005 θα σου κανω μια ερωτηση dagalidi....το χρειαζεσε το sli?πιστευω οτι ειναι καθαρα πεταμενα λεφτα και μονο στα benches εχει διαφορά
Qlim4X Μάϊος 4, 2005 #5 Μάϊος 4, 2005 γιατι δεν περιμενεις τους VENICE???νομιζω καποιος εδω μεσα πουλαει καποια κοματια...........
Dagalidis Μάϊος 4, 2005 Author #6 Μάϊος 4, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 11:09] γιατι δεν περιμενεις τους VENICE??? νομιζω καποιος εδω μεσα πουλαει καποια κοματια........... VENICE = 512Kb Cache SAN DIEGO = 1MB Cache ... Δηλαδή είναι ο ίδιος πυρήνας με διαφορετική Cache... νομίζω.... :(
spc Μάϊος 4, 2005 #7 Μάϊος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Dagalidisσκέφτομαι να κάνω μια μικρή αναβαθμισούλα... εσύ δεν ήσουν που δεν θα έκανες αναβάθμιση για 1-2 χρόνια ή κάνω λάθος; :devil:
Qlim4X Μάϊος 4, 2005 #8 Μάϊος 4, 2005 Αρχική απάντηση από spc εσύ δεν ήσουν που δεν θα έκανες αναβάθμιση για 1-2 χρόνια ή κάνω λάθος; :devil: αφου εχει λεφτα για πεταμα εσενα τι σε ενοχλη μηπως τα θες και εσυ????
unstoppable Μάϊος 4, 2005 #9 Μάϊος 4, 2005 Αρχική απάντηση από spc εσύ δεν ήσουν που δεν θα έκανες αναβάθμιση για 1-2 χρόνια ή κάνω λάθος; :devil: Ακριβως. :hehe: :hehe: :hehe: Αφου θα δωσεις που θα δωσεις τοσα λεφτα για vga, περιμενε 2 μηνες για τις νεες καρτες που θα ειναι αρκετα πιο γρηγορες απο τις σημερινες
Dagalidis Μάϊος 4, 2005 Author #10 Μάϊος 4, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 11:40] Ακριβως. :hehe: :hehe: :hehe: Αφου θα δωσεις που θα δωσεις τοσα λεφτα για vga, περιμενε 2 μηνες για τις νεες καρτες που θα ειναι αρκετα πιο γρηγορες απο τις σημερινες Αν περιμένω 2 μήνες, το μόνο που θα μου έχει μείνει για ανακύκλωση και ΟΧΙ αναβάθμιση, είναι τα καπάκια και τα μουκάλια από τις μπύρες.... :D Θα τα πιώ και θα τα φάω και μετά αναβάθμιση γιόκ μέχρι να ξαναβρεθεί το επόμενο γερό κομπόδεμα.... :D
Dagalidis Μάϊος 4, 2005 Author #11 Μάϊος 4, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 11:21] εσύ δεν ήσουν που δεν θα έκανες αναβάθμιση για 1-2 χρόνια ή κάνω λάθος; :devil: Τις λέω αυτές τις μλκίες που και πού....
Vasot Μάϊος 8, 2005 #12 Μάϊος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Dagalidis [04-05-2005 10:27] Μιας και βρεθήκαν κάποια extra χρηματάκια σκέφτομαι να κάνω μια μικρή αναβαθμισούλα... Λέω να πάρω τα παρακάτω και χρειάζομαι την γνώμη σας... Μητρική.... DFI LanParty UT NF4 SLI-D CPU .......... AMD Athlon 64 3700+ San Diego Mνήμες.......1Gb DDR PC4000 OCZ Gold VX (Voltage eXtreme) GPU............ 2 x 6800GT PCI-X SLI H cpu θα δροσίζεται από το EXOS Watercooling και ελπίζω να πάρω καλά ΜΗζ από τον επεξεργαστή.... Δεν ξέρω όμως εαν οι μνήμες που έχω διαλέξει είναι η σωστότερη επιλογή ή εαν πρέπει να πάω σε κάτι καλύτερο... Οσο για PSU ελπίζω το OCZ Power stream 600Watts να μην με προδώσει.... Μικρη αναβαθμιση το λες αυτο?? Μαλλον καινουργιο υπολογιστη σκεφτεσαι να αγορασεις και δεν ειναι και λιγα λεφτα εκτος βεβαια αμα εισαι κανενας εκατομυριουχος οποτε τα βλεπεις λιγα... Ερχονται καλυτερα Hardware σε λιγους μηνες οποτε πεταμενα λεφτα θα ειναι και απο οτι βλεπω δεν εχεις αναγκη για καινουργιο υπολογιστη αυτη την στιγμη, μια χαρα ειναι το παρον σου συτημα για την ωρα Μαλλον υποφερεις απο την λεγομενη "αρρωστια της αναβαθμισης και της απληστιας" Ισως καλυτερα να την κοιταξεις σε κανενα γιατρο πριν γινει χειροτερα :whistling Αρχική απάντηση από ea6gka [04-05-2005 11:04] εγω θα πηγαινα σε dual κατευθειαν Συμφωνω Τουλαχιστον εγω αυτο προκειται να κανω, κατσε ομως να εμφανιστουν στην αγορα Oi Dual core ειναι το μελλον οπως ειπαν και οι δυο εταιριες Αρχική απάντηση από xylokastro [04-05-2005 11:01] θα σου κανω μια ερωτηση dagalidi....το χρειαζεσε το sli?πιστευω οτι ειναι καθαρα πεταμενα λεφτα και μονο στα benches εχει διαφορά Συμφωνω και σε αυτο Περισσοτερο διαφημιση ειναι το SLI παρα πραγματικοτητα Aσε τα Bugs των συστηματων SLI και τα καταραμενα τα profiles που χρειαζοντια για αν εχει υποστηριξη το παιχνιδι σε SLI επιδοσεις
Byron Μάϊος 9, 2005 #13 Μάϊος 9, 2005 αφηστε τον ανθρωπο να παρει οτι θελει... δικα του ειναι τα χρηματα! θα μεινουν περισσοτερα κομματια Intel για να διαλεξουμε... Dagalidis, θα μπορουσες να σωσεις μερικα χρηματα αγοραζοντας τις 3200 VX , κατανταλλα μια χαρα φαινεται το συστηματακι... να φανταστω οτι τα αγοραζεις με την προοπτικη για bench-machine σωστα?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.