osa Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2020 Θέλω να κάνω αναβάθμιση στο PC με νέο -M/B- επεξεργαστή και μνήμες. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τον ίδιο σκληρό που έχει επάνω εγκατεστημένα και ενεργοποιημένα Win 10/64 χωρίς πολλά σκουπίδια μέσα. Θα αναγνωρίσει τις αλλαγές ή θα χρειαστεί νέα καθαρή εγκατάσταση των Windows. ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Σεπτέμβριος 28, 2020 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2020 Έχοντας κάνει το ίδιο, εξαρτάται από το κλειδί σου των Windows. Αν είναι ΟΕΜ συνήθως επιτρέπεται μόνο μια ενεργοποιήση σε συνδιασμό hardware. Κατά πάσα πιθανότητα το κλειδί που έχεις είναι retail, το οποίο έχει αρκετά μεγάλο αριθμό ενεργοποιήσεων(δεν είμαι σίγουρος αν είναι άπειρες). Πιο πολύ μανούρα ήταν για μένα να ξηλώσω/ξαναπεράσω drivers παρά να πατήσω το reactivate που ζήταγαν τα παράθυρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
osa Σεπτέμβριος 29, 2020 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2020 Τα Win είναι κατεβασμένα από Microsoft και ενεργοποιημένα με αγοραστό κλειδί. Με το reactivate τι ακριβώς θα κάνουν ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Σεπτέμβριος 29, 2020 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2020 Επανενεργοποίηση και όλα κομπλέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
osa Οκτώβριος 7, 2020 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2020 Τελικά έστησα το μηχάνημα με τα νέα εξαρτήματα ... έβαλα τον παλιό δίσκο όπως ήταν επάνω ...τα windows άνοιξαν και φορτώθηκαν κανονικά μόνο που δεν ήταν ενεργοποιημένα. Πήγα στην ενεργοποίηση και του έβαλα το κλειδί από το άλλο μηχάνημα που είχα και καταργήθηκε και ενεργοποιήθηκαν κανονικά. Προβλήματα άλλα 1-2 μέρες τώρα δεν έχω ... άρα θα προχωρήσω έτσι χωρίς καθαρή εγκατάσταση μέχρι να δω κάποιο πρόβλημα. Ευχαριστώ για τις συμβουλές. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts